The Whey, протеинът, който няма да ви разочарова!

Добавена на 29 Юни 2018 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими

Ново от MyProtein!

Най - чиситата протеинова бленда, създавана от марката, съдържаща допълнително ензими, които подпомагат по - доброто увояване на белтъка!

Ако се доверите на продукта, ще се радвате на:

➡ Покачване на мускулна маса
➡ Подобряване на възстановяването
➡ Незабавно разтваряне
➡ 25 грама протеин

Производственият процес съчетава уникална комбинация от мембранна филтрация и изсушаване при ниска температура и налягане. Това гарантира внимателно отделяне и и максимално запазване на концентрацията на протеина. Този метод позволява той да запази естествената си функция и високо съдържание на суроватъчен концентрат.

THE WHEY е подходящ за следната група хора?

THE WHEY е чудесен избор за професионални спортисти или любители на здравословния начин на живот, за тези, които имат нужда от възстановяване, покачване на мускулната маса или регулиране на теглото.

Препоръчително е да приемате THE WHEYдо 30 мин. след тренировка или по всяко друго време, когато имате нужда от допълнително протеин.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:





Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Възстановявай се на макс!

Възстановявай се на макс!

02 Октомври 2018

Възстановявай се на макс! Това е единствената цел на този внимателно подбран стак, освен добрата цена, ще усетите и висококачествените продукти, кои...

The Anabolic Stack

The Anabolic Stack

27 Септември 2018

Готови ли сте за най - сериозното качване на мускулна маса, което сте постигали до сега? Тези три продукта, ...

ALL IN - Стак за шампиони

ALL IN - Стак за шампиони

20 Септември 2018

Искате ли да направите най - правилната покупка на суплементи? Ако отговорът е да, това е вашият стак! То...

Малко хапче, много сила, кое е то?

Малко хапче, много сила, кое е то?

05 Септември 2018

Синефринът, като хранителна добавка е познат от близо десетилетие, а за науката той е познат от 1944 год. Ка...