Спечели билет за сблъсъка на титаните!

Добавена на 01 Октомври 2014 | Категория: Новини | Добави в любими


Безспорно датата 15 ноември ще е една от най-запомнящите се в историята на българския бокс, защото за първи път претендент българин ще се изправи срещу световния шампион по бокс за титлата в свръхтежката категория - най-престижният трофей в бокса!!!

Този мач освен, че ще развълнува стотици хиляди българи, може да донесе на един късметлия страхотната възможност да гледа големия българин Кубрат Пулев срещу великата легенда в бокса Витали Кличко.

Мислиш ли, че тази възможност е за изпускане? Ние сме убедени, че не!!!

Сигурно първата мисъл, която ти идва на ум е как може да се случи това? Отговорът е твърде елементарен. Само трябва да си поръчаш от нашия сайт или да закупиш в магазина ни продукти на стойност над 80 лева и ще получиш талон, в който е отбелязан код за участие. Веднага след това отиваш по най-бързия възможен начин на адрес http://fitness1.bg/fight и се регистрираш, като единственото, което трябва да въведеш е кодът, телефонен номер, Email адрес и двете имена.

Дотук всичко звучи прекрасно, но нека те зарадваме с още една малка изненада. Ако направиш поръчка, която надхвърля два или три пъти стойността 80 лв, то ти ще получиш не един, а съответно два или три талона. Така ще имаш възможността да регистрираш повече кодове и да увеличиш шанса си да пътуваш за Хамбург, Германия. Ако пък случайно пазаруваш редовно от нас, с всяка поръчка ще получаваш нови талони, което отново увеличава шансовете ти!

Какво ме очаква в Германия?

Това което можем да ти кажем е, че те очаква едно вълнуващо пътуване до Хамбург, един от най-големите и стари немски градове. Транспортът ще е уреден, нощувките ще бъдат две и ще се осъществят в хотел Meininger City Centre. След престоя в хотела те очаква вълнуващият мач в O2 World Arena, една от най-грандиозните спортни зали в света. И един от най-важните детайли, към подаръка ще бъде включена и медицинската застраховка, за да сме сигурни за твоето здраве. Цялата организация и комфорт дължим на нашите любезни партньори от Planet-Travel. Ние се ще се погрижим за твоето пътуване и престой, но не можем дори и да си представим колко невероятни ще бъдат те, затова ще го оставим на теб!!!Трябва ли да побързам?

Промоцията продължава от 1.10.2014 до 6.11.2014. Въпреки, че имаш пет седмици на разположение, ние ще те посъветваме по най-бързия начин да отидеш във fitness1.bg или магазинът ни на бул.цар Борис 3 №15 и да направиш желаната покупка от минимум 80 лв.

Има ли още нещо, което да знам?

Тук е редно да споменем един важен детайл. Промоцията не важи за всичките ни продукти, а единствено за продуктите на марките AMIX, Bulk Powders, Primaforce, Vemoherb, MEX, Vitargo, HayaLabs, Schiek, Everbuild, Pure Nutrition, NOW Foods, Harbinger, Natrol, MyProtein, PEAK, Olimp, All American, MusclePharm, AllMax, Silver, Biotech, TREC, Dymatize, Armageddon Sports, BEAST, Weider, Legal Power, MyVitamins, Osteo Bi Flex, Saturn Supplements. Затова прави сметките си внимателно, за да имаш възможността да получиш своя талон.

Ако имаш нужда от повече информация, винаги може да прочетеш условията на томболата на http://fitness1.bg/fight.
Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Новини
Попитай Dr. B !

Попитай Dr. B !

25 Юли 2016

Здравейте, приятели! Аз съм Dr.B. Зад мен стои екип от млади експерти в сферата на хранителните добавки, здравословния начин на живот и спорта като...

Спечели билет за сблъсъка на титаните!

Спечели билет за сблъсъка на титаните!

01 Октомври 2014

Безспорно датата 15 ноември ще е една от най-запомнящите се в историята на българския бокс, защото за първи ...

Ново в лилаво! PRO SERIES от Optimum!

Ново в лилаво! PRO SERIES от Optimum!

05 Февруари 2014

Optimum Nutrition пуснаха в интернет изображение с новата си линия в лилаво - PRO SERIES. Новата серия на ...

Power Test бие Phenbuterol с удар, Muscle Meds стартира третия си мускуло-строител!

Power Test бие Phenbuterol с удар, Muscle Meds стартира третия си мускуло-строител!

04 Февруари 2014

В изненадващ обрат на събитията, МuscleMeds пуснаха добавка преди старта на тяхната много желана формула за ...