Проблеми с ерекцията? Вече са минало!

Добавена на 07 Октомври 2016 | Категория: Статии | Добави в любими

Неспособността за поддържане на ерекцията или нейното получаване се нарича импотентност. Тя е изключително важен фактор за задържане на сексуалната възбуда, привличане и сексуално удовлетворение и у двамата партньори.

Създава появата на сериозни проблеми със самочувствието на мъжа, също така и на жената, което се явява и е основен проблем за зараждането на здрава и пълноценна връзка.До преди няколко години се смяташе, че стресът и нормалните процеси на стареене са единствените възможности за развитие на импотентност и всичките видове проблемна ерекция. В наши дни има далеч по-широк кръг и поглед над терапевтичния обзор на импотентност и проблемите с ерекцията, което довежда до появата и на други хипотези, обвързани с по-нататъшна диагностика и лекарски консултации. Уролозите смятат, че 50% от проблемите с ерекцията се дължат на физиологически нарушения.

Един от най – често срещаните проблеми е намаленото производство на тестостерон. Този дефицит води до липса на желалние за полов контакт, което пък от своя страна води до трудна и краткотрайна ерекция. В този случай е добре да се използват продукти, които да увеличат секрецията на тестостерон.Такива са така наречените тестостеронни бустер. Bodytime.bg горещо препоръчва T-POWER или MutantTest. Тези две хранителни добавки ще повишът тестостеронът ви до креан предел. Повечето такива добавки действат с натрупване, заради това е добре да се приемат и стимулатори на ерекцията в началото преди полов акт. Така ще придобиете повече увереност и ще можете да се справите с проблема много по – бързо. В някой случай единствено стресът и притеснението причиняват проблем с ерекцията. Използвайки няколко пъти подобни продукти като : VIP и XTengo ще спрете да се съмнявате в способностите си и ще се отдадете изцяло на удоволствието.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Да се адаптираме към идващите студени месеци!

Да се адаптираме към идващите студени месеци!

19 Септември 2018

Септември и Октомври са месеци, известни със своята неустойчивост и променливост. Един ден слънчевите лъчи са толкова горещи, че ни “хвърлят” в няко...

Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

03 Август 2018

Три ключа за изграждане на мускулна маса от Арнолд Шварценегер 1. Покачването на чиста мускулна маса не е пр...

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

13 Юли 2018

Според последните проучвания, повече от половината от възрастното население в страната има завишени нива на х...

Пригответе се за тренировка!

Пригответе се за тренировка!

07 Юли 2018

Подготовката за добра тренировка трябва да започне много преди да изпиете предтренировъчните добавки и да стъп...