Искахте иновация, ето я и нея!

Добавена на 29 Септември 2016 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими


Поради увеличаващата се конкуренция в бизнеса с хранителни добавки, всички фирми се стремят да подобряват продуктовите си формули ежегодно. Иновациите при хранителните добавки напоследък са рядкост, но ето, че SWEDISH SUPPLEMENTS не спират да ни изненадват.

В случая искаме да обърнем малко повече внимание на първите по рода си хидролизирани телешки аминокиселини на прах! Hydro Amino Peptide !

Те съдържат пълен комплекс аминокиселини от шведско говеждо месо. Чрез процеса на хидролиза и технология на фино филтриране, получените аминокиселини са в пептидна форма с различни молекулни размери и по този начин се усвояват много по-лесно и бързо от останалите аминокиселини на пазара!Освен, че се използват само първокласни суровини за създаването им, те притежават невероятни вкусови качества. Без съмнение телешките продукти при хранителните добавки са най – трудни за овкусяване, но SWEDISH SUPPLEMENT отново са се справили без конкуренция!

Сега да отговорим и на въпорса, защо е по – добре да приемате този продукт, вместо останалите варианти на таблетки?Както добре знаем, таблетката е в твърдо състояние благодарение на втвърдители, които са си химикали. Всяко едно хапче е силно пресовано, което води до непълноценно усвояване и дразнене на стомаха. Всички тези неприятности се прескачат благодарение на това, че Hydro Amino Peptide е на прах.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Възстановявай се на макс!

Възстановявай се на макс!

02 Октомври 2018

Възстановявай се на макс! Това е единствената цел на този внимателно подбран стак, освен добрата цена, ще усетите и висококачествените продукти, кои...

The Anabolic Stack

The Anabolic Stack

27 Септември 2018

Готови ли сте за най - сериозното качване на мускулна маса, което сте постигали до сега? Тези три продукта, ...

ALL IN - Стак за шампиони

ALL IN - Стак за шампиони

20 Септември 2018

Искате ли да направите най - правилната покупка на суплементи? Ако отговорът е да, това е вашият стак! То...

Малко хапче, много сила, кое е то?

Малко хапче, много сила, кое е то?

05 Септември 2018

Синефринът, като хранителна добавка е познат от близо десетилетие, а за науката той е познат от 1944 год. Ка...