Чували ли сте за Касапина?

Добавена на 13 Юли 2016 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими


В тази статия няма да разказваме страшна история, а ще разгледаме един от най - популярните азотни бустери - THE BUTCHER!

За отрицателно време, този азотен бустер се наложи като един от най – силните и действащи добавки на пазара. Действието му се усеща няколко минута след приема и кара организма да се препрограмира, и да включи на свръх режим. Началото на описанието на THE BUTCHER, не е написано просто ей така : "Пуснете на свобода, звяра-спящ във Вас!"

Освен уникалния му ефект, той се отличава от другите подобни на пазара с невероятните си вкусове!Сега, ще разгледаме състава, главният отговорник за звеския му ефект!

Като за начало на етикета имате посочени 4 отворени бленда ( всяка една от съставките е ясно посочена в какво количество е). Имате напомпващ, енергетизиращ, бленд за издръжливост и витаминен такъв. Взети заедно, образуват най – мощният бустер, който някога ще пробвате!


Да започнем със съставките:

AAKG и Arginine HCL работят като прекурсор на азотния оксид, той разширява кръвоносните съдове, което води до по-добро напомпване и по-добро снабдяване с кислород на сърцето и всички останали мускулни клетки.Поднесени в комбинация, двете форми на аргинина се усвояват по различен начин и ефектът им е по - добър

Цитрулин малат осигурява по-добро изпомпване. Оказва положително влияние в производството на АТФ и намаляването на млечната киселина, което води до повече енергия и по-добро възстановяване.
Интересен е избора на съставката натриев цитрат. Той е продиктуван от честите оплаквания на трениращи от гадене, в повечето случай заради лека непоносимост към бета аланина или просто претрениране.Тази съставка е сложена за да прекрати появата на това неприятно чувство и да можете да тренирате необезпокоявано.Друга интересна съставка е Калий ,той е основен вътреклетъчен йон, който играе важна роля в електролитния баланс. Калиевите йони участват в провеждането на импулсите по нервните влакна, в синаптичното предаване на нервното възбуждение и осъществяване на мускулните контракции, в поддържането на сърдечния автоматизъм и др. Контрактилната функция на миокарда, белтъчната обмяна, гликогеносинтеза, тонусът на вегетативната нервна система зависят в голяма степен главно от съотношението натрий-калий.

Тирозин (Tyrosine) може да помогне на атлетите да избегнат претренирането чрез своята способност да намалява многократно умората.

Таурин (Taurine) също увеличава обема на клетката. Таурин (Taurine) е жизненоважен за усвояването на мазнините, абсорбирането на мастно разтворимите витамини, функциите на мозъка и нервната система, транспортирането на електролити през клетъчните мембрани.

Кофеине химично съединение, което се среща естествено в кафе, чай , кола, гуарана, мате и други продукти. Той е добре познат със свойствата си да стимулира централната нервна система и умствената дейност. Съставката повишава тонуса и концентрацията, увеличава енергията, повишава кръвното налягане и има изразен диуретичен ефект. Кофеин намалява умората и повишава физическата издръжливост, което го превръща в подходящ продукт за спортисти и хора, подложени на интензивно психическо или физическо натоварване.Следващата съставка в THE BUTCHER e Amaranthus Cruentus. Произходът на едно от наименованията му (амарант) е от Древна Гърция, където означава „неугасващото“, неувяхващото цвете.Този екстракт ще допринесе за мотивацията и доброто настроение по време на тренировка, тъй като вдига нивата на сератонин.
Nelumbo Nucifera или по – познат като индийски лотос. Той действа чрез алкалоидите, които съдържа в себе си, като лотузин, диметил-коклаурин, неферин и нуциферин.Те имат широк спектър от приложение, в случая е използва съдоразширяващия и подобряващ концентрацията ефект.

Glucuronolacton – Действа като антиоксидант и подпомага пречистването на тялото от вредни токсини.

Бета аланин - среща се натурално в тялото, особено в бързо-свиващите се мускулни фибри. Под формата на дипептида карнозин (ß-alanyl-L-histidine) подтиска нивата на ph в тялото и по този начин редуцира генерирането на млечна киселина по време на мускулно натоварване, което с няколко думи означава, че чувството за умора ще е настъпва много по – бавно от обичайно. Количеството карнозин е директно зависимо от наличието на Beta-Alanine в тялото, ето защо допълването му от хранителни добавки е особено подходящо при активно спортуващи или при необходимост от повече издръжливост.

Кратин Монохидрат е най-разпространената и доказана форма на креатин. Монохиратната форм на креатина, увеличава силата и резултатите от възстановяване на АТР, което позволява по-дълги и по-интензивни реировки.

Tri-creatine Malate е резултат от съединяването на три молекули креатин и една малиева киселина. Това позволява по-бързото активиране на Кребс цикъла, който е жизнено важен за покачването на нивата на ATP в организма.

Глицинът е неесенциална аминокиселина, която спомага за образуването на мускулна тъкан и превръща глюкозата в енергия. Също така глицинът е важен при поддържане на централната нервна системаMAGNESIUM BIS-GLYCINATE - подпомага предаване на нервни импулси и мускулни функции Подпомага предаването на нервните импулси и мускулните функции. Необходим за образуването на енергия. Регулира нивата на кръвната захар и холестерола.

Витамин C се използва от тялото при метаболизма на аминокиселините и усвояването на много хранителни вещества като Фолиева киселина (Витамин B9) и желязо. Витамин C е много ефективен антиоксидант, предпазва клетките и молекулите в тялото от свободните радикали и вредните кислородни молекули, които са продукт на метаболизма или влиянието на околната среда.

Fitness1.bg ви препоръчва :

THE BUTCHER !

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

  • Anonimus
    Power Team The Butcher ... Царят !
    13 Юли в 23:31
Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Възстановявай се на макс!

Възстановявай се на макс!

02 Октомври 2018

Възстановявай се на макс! Това е единствената цел на този внимателно подбран стак, освен добрата цена, ще усетите и висококачествените продукти, кои...

The Anabolic Stack

The Anabolic Stack

27 Септември 2018

Готови ли сте за най - сериозното качване на мускулна маса, което сте постигали до сега? Тези три продукта, ...

ALL IN - Стак за шампиони

ALL IN - Стак за шампиони

20 Септември 2018

Искате ли да направите най - правилната покупка на суплементи? Ако отговорът е да, това е вашият стак! То...

Малко хапче, много сила, кое е то?

Малко хапче, много сила, кое е то?

05 Септември 2018

Синефринът, като хранителна добавка е познат от близо десетилетие, а за науката той е познат от 1944 год. Ка...