5 лесни начина за справяне с белезите от акне

Добавена на 15 Септември 2011 | Категория: Статии | Добави в любими

Акнето намалява увереността и самочувствието ни, особено ако сме в компанията на приятели или колеги. Подобна инфекция оставя белези въпреки лечението, а те могат да бъдат също толкова неприятни. Сигурно искате да знаете как да се отървете от белезите на акнето по най-бързия начин. Е, продължете с четенето.

Естествените домашни средства за намаляване на акне са се доказали медицински. Те са единственият лек за акне, който осигурява дългосрочно и устойчиво лечение без никакви странични ефекти за разлика от химическите продукти, които намалят симптомите, свързани с акне или пъпки, но истинската причина остава непокътната.

Ако искате бързо да се справите с белезите от акне, то разгледайте методите, които сме изброили. Те могат да бъдат прилагани в домашни условия и представляват естествени средства за лечение.

1. Хранителен режим


Това наистина е най-важният елемент от всяко надеждно лечение на акне. Навиците на хранене са съществена част, която влияе на белезите от акне. Трябва да стоите настрана от мазни или пържени ястия. Стремете се да се храните с естествени продукти и избягвайте преработените. Хранете се с много зеленчуци и плодове като моркови, ябълки, портокали, зеле и т.н. Това ще снабди организма ви с необходимите витамини и минерали, от които имате нужда, за да поддържате вътрешния баланс на тялото и да поддържате кожата здрава.

2. Чесън


Чесънът може да бъде използва в борбата с белезите от акне. Нарежето го, втривайте го по белезите в продължение на няколко минути и след това си измийте лицето. Правете това всеки ден, докато не започнете да виждате необходимите резултати.

3. Вода


Пиенето на много вода е нещо задължително, тъй като помага за хидратацията на тялото и изчиства вредните токсини от кръвните потоци. Трябва да консумирате възможно най- голямо количество питейна вода, за да бъде здрава кожата ви. Пийте не по-малко от 8 чаши вода на ден.

4. Лимонена киселина


Друг природен дар, който помага при лечението на белези от акне, е прилагането на лимонена киселина, която може да се намери в пресния лимонов сок. Този сок може да помогне за отстраняването на мъртвите кожни клетки по цялото тяло, както и за образуването на нови, здрави клетки на кожата.

5. Маслото от чаено дърво


Това е изключително популярно средство за лечение на акне, което се е доказало като ефективно и надеждно. То има отлични анти- бактериални, анти- септични и анти- гъбични свойства, които помагат за прочистване на порите и регенерацията на кожата. Трябва да използвате това масло всеки ден, докато белезите от акне изчезнат.
Коментари

  • Anonimus


    According to locals, Paintings very best time to visit the caves is all about 11:00 if the sun lights up the cavern fantastically.Heroes MusuemReferred to because the Muzium Tokoh Negeri, the Heroes Museum - adjacent to your Pahang Tourism office - is housed insideMother and Child painting a fantastically refurbished colonial-era mansion.Opened in 2000, Mother day painting is situated close by their state Mosque and it has six galleries as well as an audio-visual room in addition to a library.sunglassesandhandbagsfromjiyouarts201320724
    24 Юли в 06:58
Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Да се адаптираме към идващите студени месеци!

Да се адаптираме към идващите студени месеци!

19 Септември 2018

Септември и Октомври са месеци, известни със своята неустойчивост и променливост. Един ден слънчевите лъчи са толкова горещи, че ни “хвърлят” в няко...

Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

03 Август 2018

Три ключа за изграждане на мускулна маса от Арнолд Шварценегер 1. Покачването на чиста мускулна маса не е пр...

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

13 Юли 2018

Според последните проучвания, повече от половината от възрастното население в страната има завишени нива на х...

Пригответе се за тренировка!

Пригответе се за тренировка!

07 Юли 2018

Подготовката за добра тренировка трябва да започне много преди да изпиете предтренировъчните добавки и да стъп...