Четири причини, заради които са полезни бърнърите!

Добавена на 24 Ноември 2010 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими
В тази статия ще разберете защо трябва да използваме фет-бърнър, когато желаем да свалим няколко сантиметра от талията си или просто да изчистим след зимния период на качване на мускулна маса!

1. Битката с глада


Първото нещо, което трябва да разберете за фет-бърнърите, е, че те не са създадени веднага и просто да „изгорят” излишните ви килограми, смисълът им може би е такъв, но те го постигат чрез различни механизми. Термогенните продукти са вид фет-бърнъри, които помагат за ускоряване на метаболизма и така директно сваляте повече излишни килограми.

Има и други видове бърнъри, които действат индиректно. Усещате ли непрестанен глад, докато сте на диета? Може би този глад е толкова голям, че не може да издържате повече така? Някои фет-бърнъри ще ви помогнат да забравите чувството за глад и да си кажете: „Това е просто кофти храна, сега нямам нужда от нея”. Стомахът ви няма да се бунтува и ще си улесните живота.

2. Повишена енергия


Трябва да знаете, че при нискокалорична диета, която си е абсолютно задължителна, ако искате сериозно да свалите излишните мазнини, енергийните ви нива рязко ще намалеят. Това е така, защото при такава диета вие консумирате по-малко източници на енергия. Енергийните нива на мускулите ви ще спаднат и няма да сте доволни от тренировките си.

Във фет-бърнърите има множество съставки, а една от най-важните е кофеинът, който ще ви помогне да увеличите енергията в организма си без да приемате допълнителни калории. По-високите енергийни нива означават, че ще имате по-добри тренировки , а с по-интензивните тренировки ще увеличите шанса да запазите чистата мускулна маса, която сте натрупали преди това.

3. Подобрена концентрация


Някои хора забелязват подобряване на концентрацията си след приемане на фет-бърнър. Въпреки, че това не е директно свързано с горенето на мазнини, все пак ви помага да се съсредоточите максимално върху тренировките си, стриктната си диета и да не мислите за вредна храна. Фокусът е много важен за оптимален режим при свалянето на излишните килограми, защото дори малките отклонения от правилната програма не са желателни.

Взимането на фет-бърнър може да помогне за вашето устойчиво ниво на концентрация, така че да съсредоточите усилията си върху работата си или върху някаква друга задача, която трябва да свършите.

4. Подобрява общото състояние на здравето


И накрая, друга причина да ползвате някои видове фет-бърнъри е това, че съдържат съставки, които осигуряват различни ползи за вашето здраве.

Например, много от фет-бърнърите съдържат йохимбе, което, освен че е голям помощник за горенето на мазнини, също така увеличава притока на кръв към крайниците.

Като друг пример можем да посочим ексракта от зелен чай. Както всички сте чували, той има носи множество ползи, защото действа като антиоксидант в организма.

Заключение


Така че, както виждате, причините да добавите фет-бърнър към режима си са много.

Той няма да свърши най-важната работа, защото за нея сте отговорни вие, но ще ви помогне да постигнете оптималната си форма за лятото.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Възстановявай се на макс!

Възстановявай се на макс!

02 Октомври 2018

Възстановявай се на макс! Това е единствената цел на този внимателно подбран стак, освен добрата цена, ще усетите и висококачествените продукти, кои...

The Anabolic Stack

The Anabolic Stack

27 Септември 2018

Готови ли сте за най - сериозното качване на мускулна маса, което сте постигали до сега? Тези три продукта, ...

ALL IN - Стак за шампиони

ALL IN - Стак за шампиони

20 Септември 2018

Искате ли да направите най - правилната покупка на суплементи? Ако отговорът е да, това е вашият стак! То...

Малко хапче, много сила, кое е то?

Малко хапче, много сила, кое е то?

05 Септември 2018

Синефринът, като хранителна добавка е познат от близо десетилетие, а за науката той е познат от 1944 год. Ка...