Нови разфасовки Arnold Iron Mass и Combat

Добавена на 10 Май, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
MusclePharm обявиха, че от юни месец ще се появи по-голяма разфасовка от така успешния гейнър от серията на Arnold Schwarzenegger - Iron Mass.
Прочети цялата статия >

Opti-Men реформулиран

Добавена на 28 Април, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
Световният хит на американската компания Optimum няма нужда от представяне. Едни от най-популярните спортни мултивитамини на пазара от години - Opti-men ще претърпят промени в някои от основните съставки.
Прочети цялата статия >

SCITEC навлиза при телешките протеини

Добавена на 14 Април, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
Най-накрая и Scitec Nutrition реши да се включи в набиращата все повече популярност категория протеин - телешкият. Телешката серия Carnivor на MuscleMeds постави началото на нов стандарт, с който вече всички големи марки са длъжни да се съобразяват.
Прочети цялата статия >

Нови продукти от MEX - Muscle Excellence!

Добавена на 12 Април, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
След появата на новата серия с подписа на легендарния Flex Wheeler, MEX Nutrition са готови да продължат с изненадите и да зарадват фитнес феновете с няколко нови продукта. Вече разполагаме с повече детайли за четирите нови формули.

Първите два продукта са част от серията Flex Wheeler Pro Line и носят имената A-Pak и M-Pak. Тези два продукта имат сходен дизайн на опаковката, дозировка и дневен прием.

Ето малко повече информация за етикетите и предназначението им.
Прочети цялата статия >

iForce Thermoxyn - новото лице на лятната форма

Добавена на 08 Април, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
iForce е от некомерсиалните хардкор марки, които нямат за цел да се харесат на всеки. Имат за цел да задоволят претенциозните нужди на най-сериозните атлети.
Прочети цялата статия >

MusclePharm BCAA 3:1:2 на прах

Добавена на 07 Април, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
След като обявиха, че Carnitine Core вече ще се предлага и във вариант на капсули като допълнение към течния, MusclePharm са решили да разнообразят още един продукт, а именно BCAA 3:1:2.
Прочети цялата статия >

MuscleTech Essential Series

Добавена на 02 Април, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
Новата серия на MuscleTech ще се казва Essential Series. Традицията е спазена след появата на Pro Series и Performance Series.

Засега има информация за 3-те протеинови продукта от серията, които предлагат доста изчистени формули, нетипично за MuscleTech.
Прочети цялата статия >