Нови плодови вкусове за COMBAT

Добавена на 04 Юни, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
Новините от Muscle Pharm не спират да валят. След обявяването на 8lb разфасовка на Combat, се появи информация и за плик от 10lb (4544гр.) Сега става въпрос и за два нови вкуса, с които обогатяват гамата.
Прочети цялата статия >

AMIX с изцяло нова продуктова линия - AMIX PERFORMANCE!

Добавена на 03 Юни, Категория: Хранителни добавки, 1 коментар
Набиращата все повече сила английска компания AMIX, ползваща се с доверие и от българските потребители, добави към онлайн каталога си нова серия продукти. Визията е изцяло в бяло, а целта на продуктите би могла да се обедини около една обща идея - ИЗДРЪЖЛИВОСТ.
Прочети цялата статия >

Специален стак за изгаряне на мазнини от Muscle Pharm

Добавена на 28 Май, Категория: Хранителни добавки, 1 коментар
Лидерът Muscle Pharm продължава с пълна сила да наводнява пазара с нови разфасовки, вкусове и продукти. Този път става въпрос за промо пакет от двата най-популярни продукта за изгаряне на марката - термогенният фетбърнър Shred Matrix и CLA Core.
Прочети цялата статия >

Optimum Performance Energy

Добавена на 25 Май, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
Optimum Nutrition обяви появата на нов аминокиселинен продукт - Performance Energy. По тъмната си визия прилича на серията на Performance Whey и Whey Isolate. Доколко продуктът наистина е нов?
Прочети цялата статия >

FitMiss с първо ново попълнение

Добавена на 24 Май, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
Първият допълнителен продукт към дамската серия на Muscle Pharm - Fit Miss е вече факт. След като малко занемариха бранда си след първоначалната му поява, най-после дамите ще могат да се възползват от нещо ново.
Прочети цялата статия >

USP Labs AminoLIFT - предтренировъчните аминокиселини

Добавена на 17 Май, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
Вече има повече яснота около новия аминокиселинен продукт на USP Labs - AminoLIFT. Марката, която няма нужда от представяне, се насочва към по-комплексен продукт, след превръщането на Modern BCAA в лидер при разклонената верига аминокиселини.
Прочети цялата статия >

Super HD се завръща в две разфасовки!

Добавена на 13 Май, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
Един от най-популярните продукти за изгаряне на мазнини в Америка - Cellucor - Super HD най-после достига до европейския пазар. Голямото търсене надделя и сложи край на дългото му отсъствие в Европа. От Cellucor знаят как да правят качествени продукти на стимулантна основа! Огромният успех на азотния им бустер - C4 Extreme, беше предпоставка да се насочат към революционен енергетик и в другата популярна категория - термогенни фетбърнъри.
Прочети цялата статия >