Без пороци чрез Н-ацетил цистеин!

Добавена на 29 Август, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

Основната функция на NAC в човешкото тяло е като източник на мощния антиоксидант глутатион. След като премине през няколко антиоксидантни цикъла, глутатионът се разпада до глутамат и аминокиселини в свободна форма – L-цистеин и глицин. Евентуално същите аминокиселини може да бъдат използвани за формирането на нов глутатион. Проблемът в тази стъпка е слабата биоактивност на L-цистеин, а NAC осигурява нужните количества цистеин за този процес.
Прочети цялата статия >

Запознайте се с OSTROVIT!

Добавена на 23 Август, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

OstroVit e eдна от най-динамично развиващите се полски компании в бранша, тя реагира бързо на нуждите на потребителите. Няма значение дали тренирате или искате да имате здравословен начин на живот,

Богатото портфолиото на продукти е създадено по такъв начин, че всеки да може да намери нещо за себе си. OstroVit е печат на качество, който би могъл да навлезе в живота ви дълготрайно!
Прочети цялата статия >

2 капсули на ден, идвай в спалнята с мен!

Добавена на 22 Август, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

Искате ли половинката ви да е очарована от вашето представяне в легото?
Да нямате никакви притеснения в спалнята?

Да, точно така, тези 2 бели и 2 червени капсули за Нея и Него са решение на вашите проблеми!

LHS е сет от 2 бели и 2 червени всяка съдържаща в себе си – комбинация от билки, които взаимно се допълват и увеличават активното си действие многократно. В белите капсули се съдържа комбинация от: епимедиум, сибирски женшен, левзея, сминдух, коприва.
Прочети цялата статия >

К2 (МК-7) витаминът, от който се нуждаете!

Добавена на 17 Август, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

Калцият заздравява костите и намалява риска от остеопороза – тази теория бе лансирана в продължение на години. Тогава защо в скандинавските държави, САЩ, Канада и други страни, чието население приема много калций чрез храната или под формата на хранителни добавки, остеопорозата е широко разпространена?
Прочети цялата статия >

Спирулина – изворът на живота!

Добавена на 14 Август, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

Спирулината е позната още по времето на древните маи и ацтеки, които са укрепвали и подмладявали организма си с нейна помощ. Едноклетъчните сини водорасли са признати за един от най-големите потенциални източници на белтъчини сред растенията. Спирулината стимулира, укрепва и подсилва имунната система. Особено полезна е при поддържане на здравословен режим на хранене. Подобрява липидния и глюкозния метаболизъм, редуцира мазнините в черния дроб и укрепва сърдечното здраве.
Прочети цялата статия >

Какво е Бакопа мониери ?

Добавена на 10 Август, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

Бакопа е блатна билка, позната от векове в традиционната индийска медицина. Друго популярно нейно име е брахми. Традиционно бакопа се използва за подобряване на паметта, като проявява особено силен ефект при възрастни хора, но се използва и при деца. Билката може да се категоризира като класичеки ноотропик и не притежава свойствата на стимулантите.
Прочети цялата статия >

FA ви дава възстановяване за всеки ден!

Добавена на 02 Август, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

FA Nutrition е повече от екстремна марка!
Създадоха един от най - добрите продукти, които се борят за възстановяването на вашите мускули!

Xtreme BCAA All Day 4:1:1 Limited Edition е БЦАА формула с добавени: Цитрулин Малат, Л-карнитин, витамини и минерали!
Прочети цялата статия >