Зверска сила с XTREME NAPALM!

Добавена на 30 Май, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

FA Nutrition Xtreme Napalm Pre-contest отново наличен във FITNESS1.BG

Xtreme Napalm Pre-contest е създаден специално за подготовка преди силно физическо и ментално натоварване. Действието на Xtreme Napalm започва почти мигновенно, само минути след прием дава на тялото прилив на енергия.
Прочети цялата статия >

IRIDIUM LABS

Добавена на 11 Май, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

Още една набираща популярност марка се присъединява към семейството на FITNESS1.BG.

Iridium Labs е иновативен и бързо налагащ се бранд, който използва доказали се през годините съставки, за да направи едни от най – потентните и действащи добавки на пазара. Използвайки най – модерните производствени бази в Полша, марката е задължена да ви предостави първокласни продукти, които ще накарат тялото ви да работи на свръхчовешки обороти.
Прочети цялата статия >

Есенциалните аминокиселини, нещо повече за тях.

Добавена на 10 Май, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

Есенциалните аминокиселини са тези, които не могат да бъдат произведени от тялото въз основа на други вещества и затова трябва да бъдат доставяни от външни източници като храна или хранителни добавки.

[b]Есенциалните аминокиселини са девет. Това са левцин, изолевцин, валин, триптофан, хистидин, лизин, метионин, фенилаланин и треонин.
Прочети цялата статия >

Защо да приемам Хлорела ?

Добавена на 05 Май, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

През последните години, когато инфекциите и болестите по целия свят се увеличават много бързо, начините за предотвратяването и лечението на тези заболявания стават все по - търсени от хората. Хлорелата носи много ползи, които не могат да бъдат пренебрегвани.
Прочети цялата статия >

Ново от PN!

Добавена на 03 Май, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

Pure Nutrition USA добавят към своята здравословна серия още 8 продукта. За да спазят традицията на марката са подбрани едни от най – търсените съставки, които подобряват цялостно човешко здраве. Освен, че новите продукти са популярни, те са предоставени в най – чистите си и качествени форми.
Прочети цялата статия >

Какво са ензимите?

Добавена на 26 Април, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

Ензимите са белтъчини, които се произвеждат от всяко живо същество.Те управляват и ускоряват хиляди процеси при обмяната на веществата и са незаменими за здравето ни.

С напредването на възрастта обаче производството им намалява, затова е добре да приемаме допълнително количество от тях под формата на таблетки.
Прочети цялата статия >

Гравиола

Добавена на 19 Април, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

Гравиола е растение, което се среща в дъждовните гори и е част от народната и традиционната медицина на Централна, Южна Америка и Карибския басейн от векове. Гравиола е малко, вечнозелено дърво, високо 5 – 6 метра, с големи, лъскави, тъмнозелени листа. Дървото ражда големи, сърцевидни плодове, годни за консумация. Плодовете достигат до 15 - 23 см в диаметър и са жълтозелени на цвят с бяла вътрешност.Гравиола се среща в най-топлите тропически райони на Южна и Северна Америка, включително и Амазония.
Прочети цялата статия >