Да се адаптираме към идващите студени месеци!

Добавена на 19 Септември, Категория: Статии, Напиши коментар

Септември и Октомври са месеци, известни със своята неустойчивост и променливост.

Един ден слънчевите лъчи са толкова горещи, че ни “хвърлят” в някой доскорошен спомен от изминалото лято, друг ден пък дъжда отмива цялата топлина и ни връща в реалността. Тази непрекъсната промяна и непостоянност мнозина я описват като преход. Това е неизминатият път между два сезона.
Прочети цялата статия >

Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

Добавена на 03 Август, Категория: Статии, Напиши коментар

Три ключа за изграждане на мускулна маса от Арнолд Шварценегер

1. Покачването на чиста мускулна маса не е просто намерение, а по-скоро твърдо убеждение, което вие трябва да възприемете и да не позволите нищо да ви спре при постигането му. Вие трябва да желаете това повече от всичко друго и да сте готов да направите жертви – и ще се наложи да ги направите, за да постигнете целите си. Преследвайте вашите цели с желание като знаете, че някои пречки могат да забавят прогреса ви, но нищо не може да ви спре по пътя.
Прочети цялата статия >

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

Добавена на 13 Юли, Категория: Статии, Напиши коментар

Според последните проучвания, повече от половината от възрастното население в страната има завишени нива на холестерол в кръвта. Високото ниво на холестерол представлява рисков фактор за развитието на сърдечно-съдови заболявания и атеросклероза, което налага редовното провеждане на профилактични изследвания.
Прочети цялата статия >

Пригответе се за тренировка!

Добавена на 07 Юли, Категория: Статии, Напиши коментар
Подготовката за добра тренировка трябва да започне много преди да изпиете предтренировъчните добавки и да стъпите в залата. Лошата подготовка води до лошо изпълнение, което със сигурност ще попречи на постигането на целите, които сте си поставили. Ето няколко съвета, които ще гарантират могъща тренировка.
Прочети цялата статия >

Тренирам и почивам, резултатът е гарантиран!

Добавена на 28 Юни, Категория: Статии, Напиши коментар

Много хора, които се опитват да изградят чиста мускулна маса, може да се изкушат от идеята да прекарват цялото си свободно време в залата.

Ние обаче не мислим, че това е добра идея, тъй като може да се стигне до контузии, които попречат за постигането на целите ви. Ако се контузите тежко, може да се наложи прекратите всякакви тренировки и след време да почнете от самото начало.
Прочети цялата статия >

Важни, първи стъпки!

Добавена на 23 Юни, Категория: Статии, Напиши коментар
Независимо дали ви е писнало да сте залепени за дивана в хола или не сте тренирали от дълго време, този наръчник е за вас. Сигурно сте притеснени и несигурни. Това е нормално! Запомнете, дори Роки е трябвало да започне от някъде. Следвайте това кратко ръководство и извървете пътя напред.
Прочети цялата статия >

Няколко съвета за отслабване!

Добавена на 16 Юни, Категория: Статии, Напиши коментар
Как да бъдем винаги в добра форма, без да се подлагаме на страдания и стрес? Каква е тайната?

Всъщност тайна няма. Това е повтаряно хиляди пъти – редовните упражнения и правилната диета са единственото решение. Упражненията са прости и приятни, но не са лесни. Ако търсите лесен начин да отслабнете, по-добре се откажете.
Прочети цялата статия >