Полезни съвети за увеличаване на мускулната маса (2-ра част)

Добавена на 13 Август 2012 | Категория: Статии | Добави в любими

Въпрос: Трибулус терестис е един от най-популярните и търсени тестостерон-стимулатори. Изследван ли е от науката и действа ли наистина?

Отговор: За трибулус терестис се каза и изписа толкова много. Няма да се спираме подробно на всичко, защото ще дадем точен и ясен отговор. Трибулус терестис е изследван от науката и опитите показват, че той действа, и то много успешно.

Казано в цифри, след едноседмичен курс от 1гр. дневно разделен на три приема, количеството тестостерон, отделяно в организма, ще се увеличи с цели 30%.

Въпрос: Искам да развия по-добре горната част на гърдите. Как да изпълнявам повдигането от лег под наклон, за да постигна най-добър ?

Отговор: Основното нещо, което трябва да стане ясно е, че плоскостта на движение на лоста при повдигане от наклон и от хоризонтална пейка е съвсем различен. Повечето трениращи правят една и съща грешка – те отпускат лоста към долната част на гърдите така, както тренират при повдигане от лег.

Но при упражнението под наклон щангата трябва да се спуска към горния край на гърдите – близо до брадичката. Лостът ви трябва да се спуска към врата, малко под адамовата ябълка. Това е правилната траектория.
Етикети:

Коментари

 • Anonimus
  machless Трибулус терестис до колкото знам е на билкова основа това значи ли че може да се ползва от спортисти на всяка възраст и ако има някаква възрастова граница каква е тя ?? Предварително благодаря за отговора . :)
  13 Август в 12:49
 • Anonimus
  Димитар Бабачев за горни гарди трябжа да се пуска бавно,задурйжш секунда-две на гърдите и пле6ките трябжа да будат долепени една кум друга в(субран гръб испъчени гърди) протижен слу4ей работи поже4е предно рамо.Прави ги в началото докато има6 повече сила .
  13 Август в 13:15
 • Anonimus
  Hristo Saraev ами възрастова граница има ако си под 18 по добре недей поне на 17 пробвай по простата причина че ако си в побертет отделяш достатъчно тестостерон които покрива нуждите на тялото ти да на билкова основа е има го и на чай в аптеките да си вариш но е доста по слаб от този на таблетки или вече тест стимулаторите които не ти препоръчвам особенно защото няма да има голям ефект ако си в тази граница примерно до 18-19 години
  13 Август в 15:17
 • Anonimus
  Hristo Saraev е то по принцип не само за горна част важи това за рамото то се включва и в средна и долна лежанка то и за това ако правиш по повече серии и особенно ако правиш 3те лежанки в деня за рамо ти стига 1-2 упр за рамото защото го натоварваш при гърдите а вече за това бавно или бързо да пускаш и дали да задържаш там не съм много сигурен но няма голямо значение стига техниката да ти е правилна а това за задържането ,да напрягаш малко повече мускулите
  13 Август в 15:22
 • Anonimus
  Димитар Бабачев по този начин изолираш гурдите приятел а целта е да помпиш тях не рамото.за да има правилно изпълнение трябва да се помпи бавно, а задържането на гърди е техника,която явно не си опитвал.
  13 Август в 15:52
Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Да се адаптираме към идващите студени месеци!

Да се адаптираме към идващите студени месеци!

19 Септември 2018

Септември и Октомври са месеци, известни със своята неустойчивост и променливост. Един ден слънчевите лъчи са толкова горещи, че ни “хвърлят” в няко...

Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

03 Август 2018

Три ключа за изграждане на мускулна маса от Арнолд Шварценегер 1. Покачването на чиста мускулна маса не е пр...

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

13 Юли 2018

Според последните проучвания, повече от половината от възрастното население в страната има завишени нива на х...

Пригответе се за тренировка!

Пригответе се за тренировка!

07 Юли 2018

Подготовката за добра тренировка трябва да започне много преди да изпиете предтренировъчните добавки и да стъп...