Как да излезем от застоя

Добавена на 01 Юни 2011 | Категория: Статии | Добави в любими
Застоят е състояние, с което се сблъскваме често в борбата за подобряване на физиката. Добрата новина е, че може да бъде преборено с упоритост и воля. Какво правите, когато сте изправени пред трудност в работата или личният живот? Разбира се, че не се предавате, а търсите решение на проблема.

Същият принцип важи и при тренировките, независимо дали се опитвате да свалите излишни килограми или да качите мускулна маса.

Разбообразете тренировките си! Ако режимът Ви от месеци се състои от еднообразни тренировки или хранене и нещата очевидно не се се случват, значи е време за промяна. Увеличете дистанцията, която изминавате по време на кардио тренировките си, сложете наклон на пътеката, опитайте интервално бягане. Понякога застоят идва единствено от еднообразието и по никакъв начин не трябва да означава, че тренирате или се храните грешно.

Бъдете мотивирани, гледайте позитивно на нещата, постаявайте си реалистични цели, цели в кракосрочен интервал. Не гледайте единствено към „трябва да сваля 20 килограма до лятото”. Поставете си за цел да свалите например 5 килограма този месец и си помислете как ще се наложи да си купувате по-малки дрехи. Така ще постигате „малки победи” през целия път към крайната цел!

Правете промени във всекидневието си, не трябва да разчитате единствено на този 1 час във фитнеса, няколко пъти седмично. Подбряването на физиката е процес, който се нуждае от целодневна отдаденост. Използвайте стълбите вместо асансъора, разходете се до супермаркета без колата. Тялото Ви ще е благодарно за всяко допълнително движение, предвид застоелият начин на живот, който водим в днешното общество.

Потърсете помощ от професионалист в областта на храненето или тренирането. Винаги има какво да научите от някой, който се занимава професионално с това. Често има по-правилен начин за изпълнение на упражненията или по-подходяща храна, които ще доведат до по-добри резултати. Посъветвайте се как може да подобрите резултатите си чрез хранителни добавки свързани с целите Ви.

Никога не се отказвайте! Начинът, по който се справяте с трудностите и умението да отлагате удоволствието във времето Ви определя като хора. Животът е поредица от избори, които всеки трябва да направи и в крайна сметка, това което изберем ни прави това, което сме.
Етикети: застой

Коментари

  • Anonimus
    According to locals, Paintings very best time to visit the caves is all about 11:00 if the sun lights up the cavern fantastically.Heroes MusuemReferred to because the Muzium Tokoh Negeri, the Heroes Museum - adjacent to your Pahang Tourism office - is housed insideMother and Child painting a fantastically refurbished colonial-era mansion.Opened in 2000, Mother day painting is situated close by their state Mosque and it has six galleries as well as an audio-visual room in addition to a library.sunglassesandhandbagsfromjiyouarts201320724
    24 Юли в 06:39
Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Да се адаптираме към идващите студени месеци!

Да се адаптираме към идващите студени месеци!

19 Септември 2018

Септември и Октомври са месеци, известни със своята неустойчивост и променливост. Един ден слънчевите лъчи са толкова горещи, че ни “хвърлят” в няко...

Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

03 Август 2018

Три ключа за изграждане на мускулна маса от Арнолд Шварценегер 1. Покачването на чиста мускулна маса не е пр...

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

13 Юли 2018

Според последните проучвания, повече от половината от възрастното население в страната има завишени нива на х...

Пригответе се за тренировка!

Пригответе се за тренировка!

07 Юли 2018

Подготовката за добра тренировка трябва да започне много преди да изпиете предтренировъчните добавки и да стъп...