Как да изградим здрава предмишница: 2 основни правила, които ще ви помогнат за целта

Добавена на 13 Септември 2011 | Категория: Фитнес | Добави в любими

Искате ли да знаете как да изградите мускулите на предмишницата?


Дошли сте на правилното място. Важно е да тренирате тази област от тялото, за да извлечете максимална сила от ръката си. В тази статия ще откриете няколко трика, които ще ви помогат в кратък период от време.

Трик 1: Започнете простичко


Има много упражнения, които може да правите, за да изградите тази област, но ви препоръчваме да започнете със следните две.

Първото ще изисква обикновен домакински чук. Трябва да го хванете здраво за долната част на дръжката с дясната си ръка. Лакътят ви трябва да е свит и близо до тялото. Започнете да завъртате захвата от дясно на ляво. Важно е да направите пълно кръгово движение. След това преминете към лявата си ръка и повторете процеса. Трябва да направите около 15-25 повторения, за да изградите сила.

На второ място, може да опитате друг вид захват, който ще включва използването на тежести, каквито се срещат във фитнеса. Вземете тежестта с лявата си ръка и я задръжте до тялото си. Ръцете ви трябва да бъдат изправени по време на този процес. Застанете с крака на няколко сантиметра един от друг. Опитайте се да задържите тежестта за най-малко 15-30 секунди. След това може да преминете към другата ръка.
Това е един чудесен начин да решите проблема с предмишницата.

Трик 2: Включете предмишницата към вашия редовен тренировъчен режим


Това е една от най-важните части по пътя към успеха. Трябва да тренирате тази област поне веднъж седмично, за да имате реален напредък. Може да опитате и всекидневни упражнения, което ще доведе до по-бързи резултати. Лошото е, че така ще увеличите шансовете за различни болежки и мускулна треска. Най-добрият вариант е да тренирате предмишницата 2-3 пъти в седмицата, за да има дни за почивка. Трябва да знаете, че постоянството е най-добрият залог за увеличаване на силата и мускулната маса. Това важи и за предмишницата.

Много хора пренебрегват предмишницата, а истината е, че тя е една от видимите части на тялото, които респектират хората около вас. Винаги може да познаеш дали даден човек спортува, ако се вгледаш в предмишницата му. Тренирайте я здраво, за да дадете един по-завършен вид на ръката си.
Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Фитнес
Има ли болка, няма растеж!

Има ли болка, няма растеж!

05 Юни 2018

Ако в началото на тренировката Ви се появи остра болка в рамото, лакътя или коляното и след това постепенно спадне (може дори да изчезне) след няколк...

Най-внушителните трансформации в бодибилдинга

Най-внушителните трансформации в бодибилдинга

09 Октомври 2013

Понякога забравяме, че и най-успешните бодибилдъри са тръгнали отнякъде. Най-често от позиция, подобна на тази...

Няколко въпроса към специалиста по фитнес и спортно хранене Джим Стопани - Част I

Няколко въпроса към специалиста по фитнес и спортно хранене Джим Стопани - Част I

17 Февруари 2013

Можете ли да ми дадете някакви съвети за качване на мускулна маса при скромен бюджет. Какви хранителни добавк...

Какво е да бъдеш шампион?

Какво е да бъдеш шампион?

01 Февруари 2013

Изповедта на професионалния културист Фуад Абиад един ден след Flex Pro 2012 „Един ден след състезанието Flex...