Сбогом Целулит!

Добавена на 26 Април, Категория: За жени, Напиши коментар

Целулитът или портокаловата кожа е един от най-разпространените проблеми с красотата, които засягат жените. В действителност е изчислено, че повече от 90% от женското население страда от него.

Това състояние засяга съединителната тъкан на тялото. Тук се натрупват течности и мастни депа, което на свой ред причинява малки бръчки, които са видими върху кожата.
Прочети цялата статия >

Перфектното женско тяло

Добавена на 12 Септември, Категория: За жени, 3 коментара

Всяка дама иска да има перфектни извивки, добре оформени глутеуси и бедра.


Представяме на вашето внимание тренировъчна програма за цялостно стягане и оформяне на долната част на тялото за дами, които искат да изглеждат перфектно.
Прочети цялата статия >

Красивите гърди

Добавена на 07 Август, Категория: За жени, 3 коментара


Тренировката за гърди при жените е нож с две остриета. От една страна не трябва да се увличате по големите тежести и да имате за цел масивни гърди като на мъжете, а от друга страна, не бива тази мускулна група да изостава и да разваля цялостния баланс на тялото.

Повечето жени изобщо не правят повдигане от лег или флайс, защото се притесняват, че ще натрупат големи мускули и ще започнат да изглеждат прекалено мъжествени.
Прочети цялата статия >

Специално за жените скептици относно протеина

Добавена на 15 Ноември, Категория: За жени, 3 коментара

В тази статия представяме специално за дамите три основни причини, поради които наистина трябва да повярват в огромното му значение.

1. Протеинът няма да ви направи обемисти


Нека първо изясним едно нещо преди да започнем с ползите от протеина:

➡ Протеинът е важен единствено за културистите?
➡ Жените не трябва да използват протеин на прах, защото ще станат прекалено обемни?

Грешно, много грешно.
Прочети цялата статия >

Специално за жените: 10 съвета, които ще ви помогнат да се справите с подпухването или с обикновеното подуване на корема

Добавена на 27 Септември, Категория: За жени, 3 коментара

Чувствате се подпухнали или подути? Това е често срещано явление при жените и може би сте го изпитали. Но знаете ли, че проблемът идва от там, където най-малко очакваме? От неща, които не сме си представяли, че водят до подпухване и подуване на корема.

За да избегнем този проблем, трябва да избягваме тези неща. Ето и основното, което трябва да знаете:

1. Има някои сурови храни, които са по-обемисти, отколкото техните готвени варианти. Вместо чаша сурови моркови опитайте варени.
Прочети цялата статия >

11 съвета за по-добър сън при жените

Добавена на 22 Август, Категория: За жени, 3 коментара

Жените имат много отговорности, на които дават приоритет. Поради това едно от нещата, от които се лишават най-често, е сънят.

Проблемът е, че малкото сън води до проблеми на следващия ден. С малко планиране и промени в навиците можем да подобрим съня си, с което да освежим тялото и ума си. Тези 11 малки промени определено ще ви помогнат.
Прочети цялата статия >

Жените и тренировките с тежести

Добавена на 09 Август, Категория: За жени, 3 коментара

В продължение на много години жените изпълняваха единствено кардио упражнения. Много от тях избягваха тежестите в залата, защото се плашеха от тях или мислиха, че ще станат мускулести като мъже. А ползите от силовите тренировки са много...

Упражненията с тежести подобряват метаболизма на тялото. Това означава, че може да консумирате повече калории и да поддържате теглото си в норма. По-добрият метаболизъм помага за горенето на излишните мазнини дори по време на почивка.
Прочети цялата статия >