Защо много хора не разбират смисъла на аеробните тренировки?

Добавена на 26 Септември 2011 | Категория: Фитнес | Добави в любими


Как допринасят аеробните тренировки, ако целта ви е по-добро тяло?


Много хора се чудят защо не получават незабавни положителни резултати чрез обичайната си кардио тренировка, която съпровожда тренировъчната програма за развиване на мускули.

Обикновено този тип хора в крайна сметка се разочароват изключително много, след като са тренирали 2-3 месеца, а не виждат добри резултати. Поради това, много от тях се отказват от аеробните упражнения. Много малко хора знаят истинската причина, която стои зад липсата на ефективност при аеробните тренировки, които изпълняват.

Основната причина за липсата на резултати при кардио тренировките за мускулно изграждане са грешните параметри и неправилното изпълнение на упражненията. За да работят тези упражнения, трябва да разберете концепцията зад този ефективен тренировъчен метод. Това ще гарантира, че сте разбрали напълно защо имате нужда от тях. Също така, важно е да знаете кои са подходящите упражнения, които трябва да практикувате, за да свалите нежеланите килограми и да постигнете по-добра дефиниция, особено на коремните мускули.

Аеробните мускулно - изграждащи упражнения, които са известни като кардио упражнения, са тези тренировъчни съчетания, които натоварват основно сърцето и белите дробове. В частност, тези упражнения са насочени към сърдечно- съдовата система. Все пак, това не означава, че те помагат единствено в тази насока, тъй като те могат също така да засилят функцията на кръвоносните съдове, както и на другите вътрешни органи.

Аеробните упражнения осигуряват най - различни предимства. Едно от тях е намаляването на мастните депа, не само в коремната област, а по цялото тяло. Когато мазнините са намалени, вашите коремни мускули стават по- видими, което в крайна сметка води до мечтаните „плочки”.

Аеробните упражнения ще помогнат да подобрите издръжливостта си, което ще направи много по- лесни ежедневните ви физически дейности. Това е пряк резултат от подобряването на цялостната кондиция на тялото. В дългосрочен план, това не само ще подобри самочувствието ви заради по-доброто телосложение, но и ще помогне за подобряването на начина ви на живот, като го направи по- здравословен.

Има най - различни форми на кардио упражнения, които може да практикувате. Някои от тях са плуване, джогинг, колоездене, танци и т.н. Те ще помогнат за повишаване на физическата ви активност. За да постигнете стабилни резултати, трябва редовно да изпълнявате кардио упражнението, което сте си избрали. Между 20 и 40 минути дневно, от 3 до 5 пъти в седмицата, е добър вариант. Ако имате постоянство, ще видите първите осезателни резултати след 6-8 седмици.
Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Фитнес
Има ли болка, няма растеж!

Има ли болка, няма растеж!

05 Юни 2018

Ако в началото на тренировката Ви се появи остра болка в рамото, лакътя или коляното и след това постепенно спадне (може дори да изчезне) след няколк...

Най-внушителните трансформации в бодибилдинга

Най-внушителните трансформации в бодибилдинга

09 Октомври 2013

Понякога забравяме, че и най-успешните бодибилдъри са тръгнали отнякъде. Най-често от позиция, подобна на тази...

Няколко въпроса към специалиста по фитнес и спортно хранене Джим Стопани - Част I

Няколко въпроса към специалиста по фитнес и спортно хранене Джим Стопани - Част I

17 Февруари 2013

Можете ли да ми дадете някакви съвети за качване на мускулна маса при скромен бюджет. Какви хранителни добавк...

Какво е да бъдеш шампион?

Какво е да бъдеш шампион?

01 Февруари 2013

Изповедта на професионалния културист Фуад Абиад един ден след Flex Pro 2012 „Един ден след състезанието Flex...