Защо имаме нужда от фет бърнъри?

Добавена на 03 Май 2011 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими
Ето че най-накрая сте взели правилното решение- време е да спазвате качествен тренировъчен и хранителен режим, за да изчистите излишните мазнини през пролетта. Летният сезон е точно зад ъгъла, а вие имате нужда от постигане на възможно най-добрата физическа форма.

След като вече сте направили този избор, най-вероятно ще попаднете в една от следните 3 групи хора, които искат да свалят ненужните килограми:

Група 1


Това са хората, които търсят най-бързия, лесен и безболезнен начин, за да постигнат целта си. Те вярват на вълшебни диети, хранителни добавки, които обещават магически ефект и тем подобни неща, които ще им помогнат да влезнат във форма без усилие.

Група 2


Това са тези, които вярват, че единственият метод да имат успех е свързан с много кръв, пот и сълзи. Многото кардио, тежките силови тренировки, диетата от зеленчуци и протеин са единственото, което признават за ефективно. Това са хората, които смятат, че трябва да има болка и къртовски труд, за да се видят резултати. За тях „лесният начин”, ако изобщо има такъв, не е най-добрият начин.

Група 3


И накрая, последните са онези, които интелигентно съчетават най-добрите черти на първите две групи. Те знаят, че е нужна упорита работа и добър хранителен режим за постигане на целта, но също така осъзнават, че има някои продукти, които биха им помогнали да ускорят този процес и да го направят малко по-лесен, ако съчетават всичко по подходящия начин. Надяваме се, че сте от тази група.

Време е да разгледаме защо е полезно да използваме фет бърнъри и кой има най-голяма нужда от тях.

4 причини, поради които фет бърнърите са полезни

1. Глад


Първото нещо, което трябва да разберете за фет бърнърите, е това, че те няма директно да изгорят мазнините в тялото ви, а просто ще спомогнат за това чрез различни механизми. Термогенните продукти са вид фет бърнъри, които наистина вършат работа. Те забързват метаболизма, а това води до премахване на повече мазнини.

Много от бърнърите притежават и друго свойство, което носи голяма полза при диета. Често ли изпитвате глад, докато спазвате строг хранителен режим? Може би този глад е толкова остър, че просто не издържате и има вероятност да нарушите режима си. Ако случаят е такъв, то много фет бърнъри ще ви помогнат, защото могат да подтискат апетита, а по този начин правят по-лесно спазването на хранителната ви програма.

2. Енергийни нива


Ако сте на нискокалорична диета, която е задължителна, ако искате да свалите излишните килограми, то енергийните ви нива ще пострадат. В края на краищата, вие консумирате по-малко храна, което значи по-малко „гориво” за организма, а това води до по-малко мускулна енергия.

Фет бърнърите съдържат редица съставки, а кофеинът е една от тях. Той увеличава енергията без да съдържа калории.
По-голямата енергия означава по-качествени тренировки, а те от своя страна повишават шанса за запазване на мускулната тъкан, която сте изградили толкова трудно преди това. По-добрите тренировки означават и повече изразходвани калории.

3. Подобрена концентрация


Доста хора усещат подобряване на концентрацията по време на употреба на фет бърнър. Въпреки че това не е пряко свързано със способността ви изгаряте мазнини, както вече знаете- когато постоянно мислиш за хранителния си режим, може да бъде много трудно да се съсредоточиш върху други неща.

Взимането на фет бърнър може да помогне да повишите нивото на концентрация, така че да ви е по-лесно да се съсредоточите върху задачите от всекидневието.

4. Подобряват здравословното състояние


И накрая, още една причина за използването на фет бърнъри е, че съдържат съставки, които носят полезни ефекти за здравето.Например, в много от тези продукти има йохимбе, което работи за намаляване на мазнините, но също така увеличава притока на кръв към крайниците.

Друга често срещана съставка е екстрактът от зелен чай. Както вероятно сте чули, той носи множество ползи, тъй като действа като антиоксидант в организма.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Коментари

 • Anonimus
  Mia Полезна статия, но се чудя още дали да си взема fyre... пфф
  23 Май в 00:13
 • Anonimus
  Joniop Искам да попитам, дали ако използвам фет бърнър ще изгубя и мускулна маса или само мазнини ще изгубя?
  06 Юли в 18:07
 • Anonimus
  и мускула пада
  11 Август в 23:13
Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Възстановявай се на макс!

Възстановявай се на макс!

02 Октомври 2018

Възстановявай се на макс! Това е единствената цел на този внимателно подбран стак, освен добрата цена, ще усетите и висококачествените продукти, кои...

The Anabolic Stack

The Anabolic Stack

27 Септември 2018

Готови ли сте за най - сериозното качване на мускулна маса, което сте постигали до сега? Тези три продукта, ...

ALL IN - Стак за шампиони

ALL IN - Стак за шампиони

20 Септември 2018

Искате ли да направите най - правилната покупка на суплементи? Ако отговорът е да, това е вашият стак! То...

Малко хапче, много сила, кое е то?

Малко хапче, много сила, кое е то?

05 Септември 2018

Синефринът, като хранителна добавка е познат от близо десетилетие, а за науката той е познат от 1944 год. Ка...