Как да укрепим сърцето със зеленчуци?

Добавена на 03 Октомври, Категория: Диети, Напиши коментар

Есента е тук. Сезонът, в който богатството на плодове и зеленчуци е най-голямо. Именно поради тази причина хората трябва да включат в диетата си все по-разнообразни продукти, за да засилят имунната си система и да се приготвят за сезона на настинките и грипа.
Прочети цялата статия >

Фитнес по време на бременост?

Добавена на 28 Август, Категория: Диети, Напиши коментар

Както по всяко време на човешкия живот, така и по време на бременността физическата активност и спорта като цяло не само не са вреди, но са и полезни и могат да ви накарат да сте здрави, в добро настроение, а ако сте бременни то раждането ви и възстановяването след това да премине много по-лесно. Така че, съветваме ви да прочетете следващите редове!
Прочети цялата статия >

Какво се случва в тялото, когато станете вегани?

Добавена на 24 Август, Категория: Диети, Напиши коментар

Веганството – начин на живот, при който се избягват месото и млечните продукти, става все по-популярнo. От 2008 г. насам се наблюдава 350% увеличение на броя самоопределили се за вегани само в Обединеното кралство, съобщават от The Independent. Хората имат различни мотиви – от опасения за хуманното отношение към животните до тревоги за околната среда или религиозни причини.
Прочети цялата статия >

Суперхрани на достъпни цени?

Добавена на 21 Август, Категория: Диети, Напиши коментар

Има изписани цели фермани за невероятните ползи от екзотичните суперхрани, идващи от далечни държави. Цените им обаче не са никак полезни за портмонето ни.

Не е задължително обаче суперхраните да са скъпи и да идват отдалеч, за да действат добре. Има ги у нас, само на една ръка разстояние. Ето само няколко примера.
Прочети цялата статия >

Фъстъчено масло,кога и как да го консумираме?

Добавена на 16 Август, Категория: Диети, Напиши коментар

Лично на нас фъстъченото масло много ни харесва. Заради специфичния му вкус обаче със сигурност има и хора, на които не им се нрави, пише lifestyle.

Вече знаем, че маслото от фъстъци ни набавя солидно количество протеин, както и че е източник и на витамините С, А и Е. Това, че намалява риска от диабет, образуването на камъни в жлъчката и рак на стомаха също е един огромен плюс.
Прочети цялата статия >

Руска диета !

Добавена на 13 Юни, Категория: Диети, Напиши коментар

Според класация на Forbes руският диетолог Алексей Коловков е един от най-популярните в Москва в този бранш. Самият той допреди 10 години страда от наднормено тегло и сваляйки 52 килограма решава да се разрови из основите на здравословното хранене и да създаде хранителен режим на базата на професионалните си виждания като лекар.
Прочети цялата статия >

Как да свалим 5 кг ?

Добавена на 08 Юни, Категория: Диети, Напиши коментар

Приветстваме лятото със свежи предложения за експресно вталяване. Тази диета е подходяща не само за хората, страдащи от наднормено тегло, но и за тези, които имат проблемно храносмилане. Тя е доста ограничаваща, но за сметка на това безкрайно ефективна.
Прочети цялата статия >