Въпроси & Oтговори за USP Labs - Modern BCAA!

Добавена на 25 Ноември 2010 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими
USPlabs Modern BCAA™ съдържа аминокиселини в разклонена верига (леуцин, изолеуцин и валин) в съотношение 8:1:1 вместо досега използваните 2:1:1 и 4:1:1.

Какво прави това съотношение по-добро?


Избрахме тази революционна формула (8:1:1) за наше встъпление в категорията ВСАА-продукти поради една причина: mTOR. Mammalian target of rapamycin (mTOR) е протеинова киназа, която играе важна роля в регулирането на няколко аспекта на клетъчния метаболизъм.

Когато достатъчно количество вещества (глюкоза, аминокиселини, липопротеини и минлерали) бъдат приети, mTOR бива активиран и слага началото на вътреклетъчните процеси, от които са част и рибозомите, отговарящи за протеиновия синтез, който е в основата на мускулната хипертрофия (мускулния растеж). Многобройни изследвания посочват именно леуцина като основна аминокиселина отговаряща за регулирането на mTOR.

След като леуцинът е главното действащо лице, защо да не приемаме само него?


Както споменахме, многобройни изследвания посочват именно леуцинът като „крал” на протеиновия синтез, но има недостатъци при самостоятелната му употреба. Употребата на изолеуцин и валин (другите две аминокиселини с разклонената верига) може да намали вътреклетъчните нива на леуцин. По същият начин прекомерната употреба на леуцин самостоятелно може да доведе до намаляване на нивата на изолеуцин и валин, което води до негативни ефекти. Затова ключът към успеха е формула, която да поддържа леуцина като доминантен над другите две аминокиселини с разклонена верига, за да може да върши своята работа (стимулиране на протеиновия синтез) и същевременно да не руши аминокиселинният баланс. Именно това е целта на USPlabs Modern BCAA™.

Винаги се е налагало да приемам огромно количество аминокиселини, за да постигна желаният ефект. Нужно ли е това при USPlabs Modern BCAA™?


На кратко казано - НЕ! Нуждата от прием на големи дози ВСАА е поради недостатъците на формулите 2:1:1 и 4:1:1, които вече обсъдихме. При завишен прием на 2:1:1 и 4:1:1, Вие пречите на леуцинът да върши своята работа адекватно.

Рекламата на USPlabs Modern BCAA™ гласи, че продуктът се смесва чисто и просто, но моят все пак има неразтворени частици и пяна. Да не би да съм получил от „лоша партида”?


В никакъв случай! При производството се следват стриктни процедури за качество и чистота. Ако има проблем при разтварянето или пяна, моля препрочете инструкциите за употреба, за да се убедите, че правите всичко правилно. Често срещани грешки са: количеството вода, в което разтваряте продуктът, прекалено студената вода може да попречи на перфектното разтваряне, недостатъчното клатене на шейкъра или съда, в който го смесвате.

ВСАА, които използвам в момента, боядисват зъбите, дрехите и шейкъра ми, а на всичкото отгоре ми пари на гърлото. Може ли това да се случи при USPlabs Modern BCAA™?


Във формулата на USPlabs Modern BCAA™ няма изкуствени овкусители или оцветители, защото очевидно всекидневната им употребата е токсична за организма и не води до нищо позитивно. Ние се грижим за Вашето здраве! В крайна сметка използването им не води до по-добри ефекти от продукта. Е, готови ли сте да се жертвате и да пиете безцветна напитка в името на по-здравословен живот?

Виждал съм, че глутаминът е съставна част на много от аминокиселинните продукти. Формулата на USPlabs Modern BCAA™ съдържа Сустамин™, който е уникална форма на глутамина. С какво тя е по-добра от обикновения?


Сустаминът представлява огромна крачка в глутаминовата суплементация и превъзхожда обикновеният с няколко неща: той е дипептид, който комбинира Л-аргинин и Л-глутамин, това го прави много по-стабилен и по-лесно разтворим във вода, следователно по-добре усвоим. Тези физико-химични свойства сами по себе го правят по-ефективен от Л-глутамина. Присъствието на уникален вътрешен транспортъор на дипептида увеличава чистото количество глутамин, което достига до кръвообращението.

Това е важно, защото 65% от глутамина бива унищожен преди достигането му до Вашите мускули. Присъщо е на глутамина да бъде нестабилен, а отпадъчният продукт може да бъде глутаминова киселина и амоняк, който е токсичен. Най-лошото е, че колкото повече престоява във вода, толкова повече се разпада. В крайна сметка колкото повече обикновен Л-глутамин приемате, толкова повече отпадъчни продукти присъстват във Вашия организъм.

Кога и как е най-правилно да се използва Modern BCAA™?


Продуктът може да бъде използван по всяко време на денонощието, дори в нетренировъчни дни, но употребата му по време или след тренировка е най-важна. Употребата му след тренировка спомага за блокиране процесите на разпад на мускула. Най-просто казано, използвайки този продукт създавате по-благоприятна среда за растеж на мускула.

За период на чистене или качване е най-подходящ Modern BCAA™ ?


Продуктът е ефективен без значение какви са Вашите цели и единствено може да допринесе за постигането им.

Мога ли да употребявам Modern BCAA™ в комбинация с Jack3d или други продукти ?


Да, продуктът е съвместим с абсолютно всички продукти на нашата фирма и също така с всички креатинови.

Колко дълго мога да употребявам Modern BCAA™ ? Има ли нужда от цикличен начин на прием ?


На кратко казано – НЕ! Продуктът може да бъде използван перманентно и дори е препоръчително.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Коментари

  • Anonimus
    jak може ли да се пдслади и ако може с какво
    06 Декември в 21:06
Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Възстановявай се на макс!

Възстановявай се на макс!

02 Октомври 2018

Възстановявай се на макс! Това е единствената цел на този внимателно подбран стак, освен добрата цена, ще усетите и висококачествените продукти, кои...

The Anabolic Stack

The Anabolic Stack

27 Септември 2018

Готови ли сте за най - сериозното качване на мускулна маса, което сте постигали до сега? Тези три продукта, ...

ALL IN - Стак за шампиони

ALL IN - Стак за шампиони

20 Септември 2018

Искате ли да направите най - правилната покупка на суплементи? Ако отговорът е да, това е вашият стак! То...

Малко хапче, много сила, кое е то?

Малко хапче, много сила, кое е то?

05 Септември 2018

Синефринът, като хранителна добавка е познат от близо десетилетие, а за науката той е познат от 1944 год. Ка...