Убиецът на въглехидрати!

Добавена на 08 Януари 2017 | Категория: Статии | Добави в любими
White Kidney Bean ( Бял боб ) напоследък добива репутация на "суперхрана". Това се дължи на високото съдържание на протеин, витамини, минерали и фибри. Фибрите създават усещане за ситост, което би могло да допринесе за постигане на здравословно количество подкожни мазнини. Фактът, че всички членове на семейство бобови са богати на антиоксиданти, прави белия боб есенциален за мозъчното и сърдечното здраве. За антиоксидантите е доказано, че са сред малкото ефективни методи за намаляване на риска от ракови заболявания.Недотам извествен факт е, че белият боб е много ефективен въглехидратен блокер. Тази нова категория при продуктите за изгаряне на мазнини набира все повече почитатели, тъй като наистина работи, без да представлява риск за здравето. Всички продукти, предназначени да блокират усвояването на въглехидратите, включват екстракт от бял боб. Активната съставка, която отговаря за това се нарича Phaseolus Vulgaris. Тя блокира активността на протеиновия ензим Alpha-Amylase, който отговаря за превръщането на въглехидратите в захар в храносмилателната система. Когато въглехидратите не се превръщят в захар, няма как да навлязат бързо в кръвоносната система и да бъдат складирани като мазнини.

Безопасни ли са въглехидратните блокери?

Този въпрос тревожи учените от дълго време, тъй като блокирането на дадени вещества в човешкия организъм изобщо не е проста задача и не звучи много "естествено". Доказано е, че екстрактът от бял боб е напълно безопасен начин за отслабване, без странични ефекти. Особено подходящ е за хора, които не желаят да намаляват драстично въглехидратите в режима си.Как се приемат въглехидратните блокери?

Приемът трябва да се случва преди или след ядене. Няма значение с какво точно се храните, за тялото въглехидратите са въглехидрати, така че всичко може да бъде блокирано. Разбира се, не си мислете, че можете да ядете пица по няколко пъти на ден и да очаквате магия, приемът на въглехидратни блокери е в пъти по-ефективен при спазване на качествен хранителен режим.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Заместители на захарта! част 2

Заместители на захарта! част 2

18 Февруари 2018

Наистина е трудно на учените да сложат всички подсладители под един знаменател и да ги нарекат вредни или полезни, тъй като те са станали неизменна ча...

Заместители на захарта! част 1

Заместители на захарта! част 1

17 Февруари 2018

Днешно време хората масово разчитат на изкуствени овкусители, при спортуващите фитнес най-често се използват з...

Как да преборим апетита за лоша храна?

Как да преборим апетита за лоша храна?

11 Февруари 2018

Вероятно една от най-големите пречки по нашия път към перфектното тяло е нашата неспособност да елиминираме ап...

Важносста на ензими те и кой за какво служи! част 2

Важносста на ензими те и кой за какво служи! част 2

10 Февруари 2018

• Протеази (пепсин и трипсин) Rнзими, които разграждат белтъчините. Пепсинът разгражда белтъчините до по-прос...