Тайното оръжие за покачване на килограми е разкрито!

Добавена на 27 Септември 2016 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими

Тук ще насочим вниманието ви към един от най – добрите гейнъри на пазара!
Massive Mass Gainer на марката SWEDISH Supplements!

Какво представляват гейнърите като цяло?

Гейнърът е хранителна добавка, която съдържа сравнително малко белтъчини и относително голямо количество въглехидрати. В повечето случаи те съдържат и минерално-витаминен комплекс, а съдържанието на мазнини е различно при различните продукти. Гейнърите трябва ясно да бъдат разграничавани от протеиновите пудри, защото разликите между тях са твърде съществени – протеиновите пудри имат високо белтъчно съдържание и пренебрежимо малки количества въглехидрати. Характерна за гейнърите е тяхната висока енергийна стойност (разбира се – следствие от високото съдържание на въглехидрати). Днес на пазара се предлагат гейнъри, които освен стандартните компоненти (въглехидрати, белтъчини, витамини и минерали), съдържат и други съставки, подобряващи ефективността им като суплементи и допълващи специфично действието им. Такива допълнителни съставки биха могли да бъдат креатин (във всичките му форми), бета аланин, аминокиселини в свободна форма (включително ВСАА), средноверижни триглицериди, модулатори на усвоемостта (подобрители на бионаличността и ензимни комплекси), билкови екстракти и други.Какво прави Massive Mass Gainer по – добър от другите на пазара?

Едно от най – важните предимства е чудовищното количество калории, които получавате от една доза, която се равнява на 233 гр пудра! Както добре знаем, колкото повече калории приемаме, толкова по – лесно покачваме килограми.

Освен огромното огромното количество енергия, което ще донесе всяка една доза от Massive Mass Gainer в тялото, този продукт поднася комбинация от Декстроза, Аминокиселини и Хидролизиран Суроватъчен Протеин. Те ще се погрижат за мускулното възстановяване след тренировка. Всички компоненит се пренасят в организма по – бързо, благодарение на комплекс от витамини и минерали, които спомагат и за подхранване на организма Ви и подсилване на имунната система!

Всяка доза Massive Mass съдържа 3000 мг на Креатин Монохидрат ( creapure ) и 1000 мг Таурин за повече енергия и сила, както и цели 10,7 г BCAА.

На практика с този продукт, Вие получавате ВСИЧКО, от което имате нужда, за възстановяване и покачване на мускулна маса!Кога да приемаме гейнъра?

Една част от дневната доза или цяла доза е препоръчително да приемате сутрин, след ставане от сън. По този начин ще прекратите катаболните процеси по най-бързия начин и ще осигурите нужната енергия на организма след нощния глад. Удачно е една част от дозата да приемате веднага след тренировка, за да подсигурите нужната енергия и градивен материал за възстановяване след интензивно натоварване. Останалите подходящи моменти можете да определите според личния си хранителен режим и дневен график. Гейнърът е подходящ заместител на междинно хранене, но не е удачно с него да замествате основно такова.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Dorian Yates - суплементи от ново поколение!

Dorian Yates - суплементи от ново поколение!

19 Юни 2018

Fitness1 има удоволствието да ви предложи още една марка на световно равнище! Dorian Yates ! Дориан Андрю Ментйеж Йейтс, роден на 19 април 1962 г.,...

Царят на бърнарите - OxyELITE Pro /OLD Version/

Царят на бърнарите - OxyELITE Pro /OLD Version/

31 Май 2018

Знаете ли, че точно този продукт е най - продаваният и най - силният бърнар създаван някога? Преди да ви каж...

Готови ли сте за голямата клечка при азотните бустери?

Готови ли сте за голямата клечка при азотните бустери?

15 Май 2018

Искало ли ви се е да респектирате в залата? Да ви гледат и да не вярват, че можете да поместите многобройни ...

Добавка за СПАРТАНЦИ!

Добавка за СПАРТАНЦИ!

24 Април 2018

Искате ли ексползивна сила, концентрация и мотивиращо изгаряне в мускула? Намерихте точната добавка, CVETI...