Проблеми с ерекцията? Вече са минало!

Добавена на 07 Октомври 2016 | Категория: Статии | Добави в любими

Неспособността за поддържане на ерекцията или нейното получаване се нарича импотентност. Тя е изключително важен фактор за задържане на сексуалната възбуда, привличане и сексуално удовлетворение и у двамата партньори.

Създава появата на сериозни проблеми със самочувствието на мъжа, също така и на жената, което се явява и е основен проблем за зараждането на здрава и пълноценна връзка.До преди няколко години се смяташе, че стресът и нормалните процеси на стареене са единствените възможности за развитие на импотентност и всичките видове проблемна ерекция. В наши дни има далеч по-широк кръг и поглед над терапевтичния обзор на импотентност и проблемите с ерекцията, което довежда до появата и на други хипотези, обвързани с по-нататъшна диагностика и лекарски консултации. Уролозите смятат, че 50% от проблемите с ерекцията се дължат на физиологически нарушения.

Един от най – често срещаните проблеми е намаленото производство на тестостерон. Този дефицит води до липса на желалние за полов контакт, което пък от своя страна води до трудна и краткотрайна ерекция. В този случай е добре да се използват продукти, които да увеличат секрецията на тестостерон.Такива са така наречените тестостеронни бустер. Bodytime.bg горещо препоръчва T-POWER или MutantTest. Тези две хранителни добавки ще повишът тестостеронът ви до креан предел. Повечето такива добавки действат с натрупване, заради това е добре да се приемат и стимулатори на ерекцията в началото преди полов акт. Така ще придобиете повече увереност и ще можете да се справите с проблема много по – бързо. В някой случай единствено стресът и притеснението причиняват проблем с ерекцията. Използвайки няколко пъти подобни продукти като : VIP и XTengo ще спрете да се съмнявате в способностите си и ще се отдадете изцяло на удоволствието.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Няколко съвета за отслабване!

Няколко съвета за отслабване!

16 Юни 2018

Как да бъдем винаги в добра форма, без да се подлагаме на страдания и стрес? Каква е тайната? Всъщност тайна няма. Това е повтаряно хиляди пъти – ред...

Кристиано Роналдо ви съветва да...

Кристиано Роналдо ви съветва да...

14 Юни 2018

Амбициозен, успешен, атлетичен, неуморим в преследването на високите си цели. Това е Кристиано Роналдо. Мноз...

Помощ! Нисък тестостерон.

Помощ! Нисък тестостерон.

12 Юни 2018

Отгворът е прост, може да се крие в спорта, който практикувате, сега ще ви запознаем с едно проучване на груп...

Чудотворният чесън!

Чудотворният чесън!

09 Юни 2018

Чесънът се нарежда като едно от най-мощните средства за защита на организма за всички времена. Като ефективнос...