Проблеми с ерекцията? Вече са минало!

Добавена на 07 Октомври 2016 | Категория: Статии | Добави в любими

Неспособността за поддържане на ерекцията или нейното получаване се нарича импотентност. Тя е изключително важен фактор за задържане на сексуалната възбуда, привличане и сексуално удовлетворение и у двамата партньори.

Създава появата на сериозни проблеми със самочувствието на мъжа, също така и на жената, което се явява и е основен проблем за зараждането на здрава и пълноценна връзка.До преди няколко години се смяташе, че стресът и нормалните процеси на стареене са единствените възможности за развитие на импотентност и всичките видове проблемна ерекция. В наши дни има далеч по-широк кръг и поглед над терапевтичния обзор на импотентност и проблемите с ерекцията, което довежда до появата и на други хипотези, обвързани с по-нататъшна диагностика и лекарски консултации. Уролозите смятат, че 50% от проблемите с ерекцията се дължат на физиологически нарушения.

Един от най – често срещаните проблеми е намаленото производство на тестостерон. Този дефицит води до липса на желалние за полов контакт, което пък от своя страна води до трудна и краткотрайна ерекция. В този случай е добре да се използват продукти, които да увеличат секрецията на тестостерон.Такива са така наречените тестостеронни бустер. Bodytime.bg горещо препоръчва T-POWER или MutantTest. Тези две хранителни добавки ще повишът тестостеронът ви до креан предел. Повечето такива добавки действат с натрупване, заради това е добре да се приемат и стимулатори на ерекцията в началото преди полов акт. Така ще придобиете повече увереност и ще можете да се справите с проблема много по – бързо. В някой случай единствено стресът и притеснението причиняват проблем с ерекцията. Използвайки няколко пъти подобни продукти като : VIP и XTengo ще спрете да се съмнявате в способностите си и ще се отдадете изцяло на удоволствието.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Как да предотвратим застоя и претренирането!

Как да предотвратим застоя и претренирането!

20 Януари 2018

Претренирането може да нанесе сериозни щети върху тялото ви. Особено вредно е за начинаещите, които се излагат на голям риск от контузии. Ако натовар...

Защо е важно да имаме здрави коремни мускули?

Защо е важно да имаме здрави коремни мускули?

19 Януари 2018

Въпрос: Постоянно получавам травми в долната част на гърба. Чувал съм, че заздравяването на коремната преса п...

Подсилете имунитета, през зимните месеци!

Подсилете имунитета, през зимните месеци!

14 Януари 2018

Ето няколко основни съставки, които ще поддържат имунната Ви система силна през студените месеци. Глутамин О...

Правилен преход след диета!

Правилен преход след диета!

13 Януари 2018

Отказали сте се от вредните навици, гледали сте нетърпеливо всяко движение по кантара, брояли сте дните до пос...