Проблеми с ерекцията? Вече са минало!

Добавена на 07 Октомври 2016 | Категория: Статии | Добави в любими

Неспособността за поддържане на ерекцията или нейното получаване се нарича импотентност. Тя е изключително важен фактор за задържане на сексуалната възбуда, привличане и сексуално удовлетворение и у двамата партньори.

Създава появата на сериозни проблеми със самочувствието на мъжа, също така и на жената, което се явява и е основен проблем за зараждането на здрава и пълноценна връзка.До преди няколко години се смяташе, че стресът и нормалните процеси на стареене са единствените възможности за развитие на импотентност и всичките видове проблемна ерекция. В наши дни има далеч по-широк кръг и поглед над терапевтичния обзор на импотентност и проблемите с ерекцията, което довежда до появата и на други хипотези, обвързани с по-нататъшна диагностика и лекарски консултации. Уролозите смятат, че 50% от проблемите с ерекцията се дължат на физиологически нарушения.

Един от най – често срещаните проблеми е намаленото производство на тестостерон. Този дефицит води до липса на желалние за полов контакт, което пък от своя страна води до трудна и краткотрайна ерекция. В този случай е добре да се използват продукти, които да увеличат секрецията на тестостерон.Такива са така наречените тестостеронни бустер. Bodytime.bg горещо препоръчва T-POWER или MutantTest. Тези две хранителни добавки ще повишът тестостеронът ви до креан предел. Повечето такива добавки действат с натрупване, заради това е добре да се приемат и стимулатори на ерекцията в началото преди полов акт. Така ще придобиете повече увереност и ще можете да се справите с проблема много по – бързо. В някой случай единствено стресът и притеснението причиняват проблем с ерекцията. Използвайки няколко пъти подобни продукти като : VIP и XTengo ще спрете да се съмнявате в способностите си и ще се отдадете изцяло на удоволствието.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

Как да получим мечтаната ММ (мускулна маса) ?

03 Август 2018

Три ключа за изграждане на мускулна маса от Арнолд Шварценегер 1. Покачването на чиста мускулна маса не е просто намерение, а по-скоро твърдо убежде...

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

13 Юли 2018

Според последните проучвания, повече от половината от възрастното население в страната има завишени нива на х...

Пригответе се за тренировка!

Пригответе се за тренировка!

07 Юли 2018

Подготовката за добра тренировка трябва да започне много преди да изпиете предтренировъчните добавки и да стъп...

Тренирам и почивам, резултатът е гарантиран!

Тренирам и почивам, резултатът е гарантиран!

28 Юни 2018

Много хора, които се опитват да изградят чиста мускулна маса, може да се изкушат от идеята да прекарват цялот...