Проблемът със ставите е решен!

Добавена на 10 Август 2016 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими


Един от най – болезнените проблеми, които мъчат както силовите спортисти, така и по – възрастните хора са болките в ставите и сухожилията. Те са неприятни и правят ежедневието доста по – трудно.

В тази статия ще представим един от най – добрите продукти, който се бори с тези коварни болежки. Това е CORE FLEX на фирмата FA NUTRITION!

Човешкото тяло разполага с 230 самостоятелни стави, които с напредване на възрастта губят подвижността си, това се случва най – вече, заради намаляването на производството на тялото на смазващо вещество (маслоподобна синовиална течност), което да пречи на ставите да се протриват една в друга.CORE Flex на FA Nutrition е внимателно подбрана комбинация от вещества , тя е формирана за подпомагане на възстановането на сухожилията и ставните връзки, както и за по – добро смазване, за да се избегнат претърквания!

FA CORE Flex е добавка, предназначена за неутрализиране на възпаления и възстановяване на износени стави . Също така намалява болките, причинени от интензивно физическо натоварване.
В продукта ще срещнете няколко типа съставки.

Първите са противовъзпалителни – възпалението е естествена реакция на организма, който иска да сигнализира, че дадена част от тялото има проблем. В началото възпалението е нещо полезно, защото чрез него може да се отреагира навреме, но ако болката продължи , то тя е признак на увреждане на ставата. Натуралните провитовъзпалителни средства не само намаляват болката, но и потискат причинителите на възпаления. FA CORE Flex включва противовъзпалителни съставки като джинджифил, босвелия, куркумин и бромелаин.

Втората част е специално направена, за да подпомогне възстановяването на ставата и хрущяла след спирането на възпалението, както и подобряване на тяхното движение. Ключовите съставки нужни за този процес са глюкозамин хидрохлорид, хондроитин и хиалуронова киселина.Третата част е антиоксидантна защита - за да протекат успешно първите два процеса е нужна постоянна антиоксидантна защита, която да предпазва тъканите от свободните радикали. Антиоксидантната сила на продукта се осигурява от витамин C, витамин Е, цинк, манган, селен и кверцетин.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
BLACK FIRE се завърна!

BLACK FIRE се завърна!

22 Юни 2018

След дълги месеци на липса, black fire отново е тук,в нова и модерна опаковка! Освен опаковките по 60 и 120 капсули, фирмата Pure Nutrition пуска и ...

НОВО - Масло от шам-фъстък

НОВО - Масло от шам-фъстък

21 Юни 2018

Fitness1.bg иска да ви представи един иновативен, свръх полезен продукт от марката OSTROVIT! Хранителните сп...

Dorian Yates - суплементи от ново поколение!

Dorian Yates - суплементи от ново поколение!

19 Юни 2018

Fitness1 има удоволствието да ви предложи още една марка на световно равнище! Dorian Yates ! Дориан Андрю М...

Царят на бърнарите - OxyELITE Pro /OLD Version/

Царят на бърнарите - OxyELITE Pro /OLD Version/

31 Май 2018

Знаете ли, че точно този продукт е най - продаваният и най - силният бърнар създаван някога? Преди да ви каж...