Проблемът със ставите е решен!

Добавена на 10 Август 2016 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими


Един от най – болезнените проблеми, които мъчат както силовите спортисти, така и по – възрастните хора са болките в ставите и сухожилията. Те са неприятни и правят ежедневието доста по – трудно.

В тази статия ще представим един от най – добрите продукти, който се бори с тези коварни болежки. Това е CORE FLEX на фирмата FA NUTRITION!

Човешкото тяло разполага с 230 самостоятелни стави, които с напредване на възрастта губят подвижността си, това се случва най – вече, заради намаляването на производството на тялото на смазващо вещество (маслоподобна синовиална течност), което да пречи на ставите да се протриват една в друга.CORE Flex на FA Nutrition е внимателно подбрана комбинация от вещества , тя е формирана за подпомагане на възстановането на сухожилията и ставните връзки, както и за по – добро смазване, за да се избегнат претърквания!

FA CORE Flex е добавка, предназначена за неутрализиране на възпаления и възстановяване на износени стави . Също така намалява болките, причинени от интензивно физическо натоварване.
В продукта ще срещнете няколко типа съставки.

Първите са противовъзпалителни – възпалението е естествена реакция на организма, който иска да сигнализира, че дадена част от тялото има проблем. В началото възпалението е нещо полезно, защото чрез него може да се отреагира навреме, но ако болката продължи , то тя е признак на увреждане на ставата. Натуралните провитовъзпалителни средства не само намаляват болката, но и потискат причинителите на възпаления. FA CORE Flex включва противовъзпалителни съставки като джинджифил, босвелия, куркумин и бромелаин.

Втората част е специално направена, за да подпомогне възстановяването на ставата и хрущяла след спирането на възпалението, както и подобряване на тяхното движение. Ключовите съставки нужни за този процес са глюкозамин хидрохлорид, хондроитин и хиалуронова киселина.Третата част е антиоксидантна защита - за да протекат успешно първите два процеса е нужна постоянна антиоксидантна защита, която да предпазва тъканите от свободните радикали. Антиоксидантната сила на продукта се осигурява от витамин C, витамин Е, цинк, манган, селен и кверцетин.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
НОВО - INTRA FORMULA от Swedish Supplements

НОВО - INTRA FORMULA от Swedish Supplements

28 Ноември 2017

Както знаете, Swedish Supplements набират все повече сили! Благодарение на усилените проучвания на шведските изследователски центрове на марката на б...

Whey Protein Deluxe идва вече и ГОЛЯМ!

Whey Protein Deluxe идва вече и ГОЛЯМ!

22 Ноември 2017

Ето я и най - накрая голямата опаковка, на един от най - добрите суроватъчни протеини на пазара! Вече ще се ...

Защо имаме дефицит на витамин Д!

Защо имаме дефицит на витамин Д!

10 Ноември 2017

Около 80% от населението на САЩ страда от дефицит на витамин Д под една или друга форма. След като научите ня...

Milky Way, Mars, Bounty и Snickers вече и за спортисти!

Milky Way, Mars, Bounty и Snickers вече и за спортисти!

08 Ноември 2017

Трудно е да си представим по – популярни десерти, отколкото Snickers, Mars, Bounty и Milky Way! Това са мож...