Проблемът със ставите е решен!

Добавена на 10 Август 2016 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими


Един от най – болезнените проблеми, които мъчат както силовите спортисти, така и по – възрастните хора са болките в ставите и сухожилията. Те са неприятни и правят ежедневието доста по – трудно.

В тази статия ще представим един от най – добрите продукти, който се бори с тези коварни болежки. Това е CORE FLEX на фирмата FA NUTRITION!

Човешкото тяло разполага с 230 самостоятелни стави, които с напредване на възрастта губят подвижността си, това се случва най – вече, заради намаляването на производството на тялото на смазващо вещество (маслоподобна синовиална течност), което да пречи на ставите да се протриват една в друга.CORE Flex на FA Nutrition е внимателно подбрана комбинация от вещества , тя е формирана за подпомагане на възстановането на сухожилията и ставните връзки, както и за по – добро смазване, за да се избегнат претърквания!

FA CORE Flex е добавка, предназначена за неутрализиране на възпаления и възстановяване на износени стави . Също така намалява болките, причинени от интензивно физическо натоварване.
В продукта ще срещнете няколко типа съставки.

Първите са противовъзпалителни – възпалението е естествена реакция на организма, който иска да сигнализира, че дадена част от тялото има проблем. В началото възпалението е нещо полезно, защото чрез него може да се отреагира навреме, но ако болката продължи , то тя е признак на увреждане на ставата. Натуралните провитовъзпалителни средства не само намаляват болката, но и потискат причинителите на възпаления. FA CORE Flex включва противовъзпалителни съставки като джинджифил, босвелия, куркумин и бромелаин.

Втората част е специално направена, за да подпомогне възстановяването на ставата и хрущяла след спирането на възпалението, както и подобряване на тяхното движение. Ключовите съставки нужни за този процес са глюкозамин хидрохлорид, хондроитин и хиалуронова киселина.Третата част е антиоксидантна защита - за да протекат успешно първите два процеса е нужна постоянна антиоксидантна защита, която да предпазва тъканите от свободните радикали. Антиоксидантната сила на продукта се осигурява от витамин C, витамин Е, цинк, манган, селен и кверцетин.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Колагенът и 7-те негови ползи!

Колагенът и 7-те негови ползи!

30 Март 2018

Какво представлява колагенът? Колагенът е вещество, което играе важна роля в образуването на костите, хрущялите и кожата. Той е важен както за нашет...

Как да разерем дали имаме дефицит на Омега 3?

Как да разерем дали имаме дефицит на Омега 3?

23 Март 2018

Независимо дали искате да качвате мускулна маса, да свалите излишните килограми или просто да заздравите орга...

Cvetita Herbal отново с нов продукт!

Cvetita Herbal отново с нов продукт!

20 Март 2018

Л-карнитинът е най-ефективното вещество за изгаряне на мазнини. Той играе важна роля в метаболизма на маз...

Carbo Stop Pro Series!

Carbo Stop Pro Series!

20 Февруари 2018

Cvetita Herbal не случайно са лидери в натуралните добавки! Добрият билков продукт винаги е по – добър от хи...