Пикногенол - против болки в ставите!

Добавена на 20 Май 2017 | Категория: Статии | Добави в любими
Търсите друг начин на защита срещу болките в коляното или рамото, които постоянно ви тормозят? Патентована съставка от кората на френския морски бор (Pinus pinaster) може би е отговорът.

Биофлавоноидите и полифенолите, които са съдържат в пикногенола са подобни на съединенията в червеното вино, които допринасят за способността му да подобрява здравето на сърцето. Изследванията са установили, че те носят множество ползи, включително намаляване на кръвното налягане и подобряване на здравето на кожата.



Няколко скорошни проучвания съобщават, че пикногенолът може да намалява и болките в ставите, като същевременно подобрява ставната функция. Това го прави отличен избор за бодибилдъри, които страдат от болки в коленете, раменете или други стави, които са били претоварени с годините от вдигането на тежки предмети.

Друга полза от пикногенола може да ви заинтересува дори повече, отколкото облекчението в ставите - неговия потенциал да увеличава нивата на азотен окис, което води до увеличаване на притока на кръв и напомпване на мускулите, за които се вярва, че стимулират мускулния растеж.

Положителният тласък в притока на кръв доставя протеини и въглехидрати, които са важни за тренировъчната енергия и възстановяването на мускулите, както и анаболните хормони, необходими за възстановяването и растежа.



Пикногенолът работи за подобряване на нивата на азотен оксид чрез неутрализиране свободните радикали, които са отговорни за намаляване на полезните му свойства, и чрез увеличаване активността на синтазата на азотния оксид, която представлява ензим, който помага за конвертиране на аргинина в азотен оксид и повишаване производството му.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:





Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Важни добавки, за предотвратяване на мускулния разпад!

Важни добавки, за предотвратяване на мускулния разпад!

21 Януари 2018

Представяме на вашето внимание няколко суплемента, които ще ви помогнат да активирате анаболните процеси в тялото си, и така с правилна тренировка и х...

Как да предотвратим застоя и претренирането!

Как да предотвратим застоя и претренирането!

20 Януари 2018

Претренирането може да нанесе сериозни щети върху тялото ви. Особено вредно е за начинаещите, които се излагат...

Защо е важно да имаме здрави коремни мускули?

Защо е важно да имаме здрави коремни мускули?

19 Януари 2018

Въпрос: Постоянно получавам травми в долната част на гърба. Чувал съм, че заздравяването на коремната преса п...

Подсилете имунитета, през зимните месеци!

Подсилете имунитета, през зимните месеци!

14 Януари 2018

Ето няколко основни съставки, които ще поддържат имунната Ви система силна през студените месеци. Глутамин О...