Пикногенол - против болки в ставите!

Добавена на 20 Май 2017 | Категория: Статии | Добави в любими
Търсите друг начин на защита срещу болките в коляното или рамото, които постоянно ви тормозят? Патентована съставка от кората на френския морски бор (Pinus pinaster) може би е отговорът.

Биофлавоноидите и полифенолите, които са съдържат в пикногенола са подобни на съединенията в червеното вино, които допринасят за способността му да подобрява здравето на сърцето. Изследванията са установили, че те носят множество ползи, включително намаляване на кръвното налягане и подобряване на здравето на кожата.Няколко скорошни проучвания съобщават, че пикногенолът може да намалява и болките в ставите, като същевременно подобрява ставната функция. Това го прави отличен избор за бодибилдъри, които страдат от болки в коленете, раменете или други стави, които са били претоварени с годините от вдигането на тежки предмети.

Друга полза от пикногенола може да ви заинтересува дори повече, отколкото облекчението в ставите - неговия потенциал да увеличава нивата на азотен окис, което води до увеличаване на притока на кръв и напомпване на мускулите, за които се вярва, че стимулират мускулния растеж.

Положителният тласък в притока на кръв доставя протеини и въглехидрати, които са важни за тренировъчната енергия и възстановяването на мускулите, както и анаболните хормони, необходими за възстановяването и растежа.Пикногенолът работи за подобряване на нивата на азотен оксид чрез неутрализиране свободните радикали, които са отговорни за намаляване на полезните му свойства, и чрез увеличаване активността на синтазата на азотния оксид, която представлява ензим, който помага за конвертиране на аргинина в азотен оксид и повишаване производството му.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Важни, първи стъпки!

Важни, първи стъпки!

23 Юни 2018

Независимо дали ви е писнало да сте залепени за дивана в хола или не сте тренирали от дълго време, този наръчник е за вас. Сигурно сте притеснени и не...

Няколко съвета за отслабване!

Няколко съвета за отслабване!

16 Юни 2018

Как да бъдем винаги в добра форма, без да се подлагаме на страдания и стрес? Каква е тайната? Всъщност тайна ...

Кристиано Роналдо ви съветва да...

Кристиано Роналдо ви съветва да...

14 Юни 2018

Амбициозен, успешен, атлетичен, неуморим в преследването на високите си цели. Това е Кристиано Роналдо. Мноз...

Помощ! Нисък тестостерон.

Помощ! Нисък тестостерон.

12 Юни 2018

Отгворът е прост, може да се крие в спорта, който практикувате, сега ще ви запознаем с едно проучване на груп...