Пикногенол - против болки в ставите!

Добавена на 20 Май 2017 | Категория: Статии | Добави в любими
Търсите друг начин на защита срещу болките в коляното или рамото, които постоянно ви тормозят? Патентована съставка от кората на френския морски бор (Pinus pinaster) може би е отговорът.

Биофлавоноидите и полифенолите, които са съдържат в пикногенола са подобни на съединенията в червеното вино, които допринасят за способността му да подобрява здравето на сърцето. Изследванията са установили, че те носят множество ползи, включително намаляване на кръвното налягане и подобряване на здравето на кожата.Няколко скорошни проучвания съобщават, че пикногенолът може да намалява и болките в ставите, като същевременно подобрява ставната функция. Това го прави отличен избор за бодибилдъри, които страдат от болки в коленете, раменете или други стави, които са били претоварени с годините от вдигането на тежки предмети.

Друга полза от пикногенола може да ви заинтересува дори повече, отколкото облекчението в ставите - неговия потенциал да увеличава нивата на азотен окис, което води до увеличаване на притока на кръв и напомпване на мускулите, за които се вярва, че стимулират мускулния растеж.

Положителният тласък в притока на кръв доставя протеини и въглехидрати, които са важни за тренировъчната енергия и възстановяването на мускулите, както и анаболните хормони, необходими за възстановяването и растежа.Пикногенолът работи за подобряване на нивата на азотен оксид чрез неутрализиране свободните радикали, които са отговорни за намаляване на полезните му свойства, и чрез увеличаване активността на синтазата на азотния оксид, която представлява ензим, който помага за конвертиране на аргинина в азотен оксид и повишаване производството му.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Интересна комбинация за повече енергия и горене на мазнини!

Интересна комбинация за повече енергия и горене на мазнини!

22 Април 2018

Коензим Q10 Коензим Q10, повишава производството на енергия в тялото, което ви зарежда за през деня и по време на тренировките. Едно изследване в Уни...

Чай за намаляване на стреса!

Чай за намаляване на стреса!

21 Април 2018

Намалете нивата на кортизола с няколко чаши от напитката на баба Вече трябва да сте разбрали с вредите, които...

Кога е най - удачно да тренираме?

Кога е най - удачно да тренираме?

19 Април 2018

Кое време в денонощието се смята за оптимално за провеждане на една тренировка? Активността на човешкия орган...

На пътеката или навън?

На пътеката или навън?

15 Април 2018

Има някои научни доказателства за това, че бягането навън изгаря повече калории от това на закрито. Все пак им...