Перфектна комбинация!

Добавена на 14 Април 2018 | Категория: Статии | Добави в любими
BCAA - Аминокиселини разклонена верига

Най - вероятно знаете, че аминокиселините с разклонена верига (BCAA)- левцин, изолевцин и валин са от решаващо значение за мускулния растеж. Но не забравяйте колко важни са те за енергията ви през деня и по време на тренировка.Мускулите използват BCAA като гориво по време на тренировките, а изследванията показват, че тези аминокиселини въздействат върху мозъка, притъпявайки умората. Всичко това води до по - интензивни тренировки, в които ще сте по - силни за по - дълго време. А това изгражда мускулите в дългосрочен план при тези, които употребяват BCAA около тренировка.

Цитрулин Малат

Цитрулин малатът е не само мощен бустер на азотен оксид, но също така забавя умората и повишава енергийните нива чрез превръщането на ябълчена киселина (малат) в цитрулин. Ябълчената киселина помага на организма да преобразува млечната киселина, произведена по време на тренировка, в енергия. Цитрулинът помага за отстраняване на амоняка от тялото. Амонякът е токсично съединение, отделяно по време на тренировка, което предизвиква умора.Чрез премахването на повече амоняк, цитрулиънт повишава енергията и забавя умората. В действителност, клиничните проучвания потвърждават, че субектите, които приемат цитрулин малат изпитват по - малко умора и имат по - високи енергийни нива.

Начин на комбиниране

До 30 минути преди всяка тренировка консумирайте по 5 - 10 грама BCAA и 2 - 6 грама цитрулин малат заедно с предтренировъчния си протеинов шейк.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Важни, първи стъпки!

Важни, първи стъпки!

23 Юни 2018

Независимо дали ви е писнало да сте залепени за дивана в хола или не сте тренирали от дълго време, този наръчник е за вас. Сигурно сте притеснени и не...

Няколко съвета за отслабване!

Няколко съвета за отслабване!

16 Юни 2018

Как да бъдем винаги в добра форма, без да се подлагаме на страдания и стрес? Каква е тайната? Всъщност тайна ...

Кристиано Роналдо ви съветва да...

Кристиано Роналдо ви съветва да...

14 Юни 2018

Амбициозен, успешен, атлетичен, неуморим в преследването на високите си цели. Това е Кристиано Роналдо. Мноз...

Помощ! Нисък тестостерон.

Помощ! Нисък тестостерон.

12 Юни 2018

Отгворът е прост, може да се крие в спорта, който практикувате, сега ще ви запознаем с едно проучване на груп...