Новият "нитратен" Assault се появи на 1-ви Август. Очаква се серията на Арнолд!

Добавена на 02 Август 2013 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими
Освен обявяването на партньорството с Арнолд Шварцнегер, Musclepharm ни изненадаха и с друго новина, като спазиха официалната дата на пускане на новия Assault.

За първи път, новият Assault беше анализиран в началото на Юли и тогава се съмнявахме в заканите на компанията, че продуктът ще бъде официално пуснат на 1-ви Август. Оказа се, че сме сгрешили. Assault се продава вече свободно на пазара, в разфасовки от 20, 30 и 50 дози.

Опаковката от 30 дози се предлага във всички вкусове на стария Assault, докато тези от 20 и 50 се предлагат само в три вкуса. Отново ще видим старите вкусове като малина с лимонада, грозде, плодов пунш, диня и синя малина, като по-рано предложените зелена ябълка и манго бяха заменени с лимонов лайм и ананас с манго.

Хубавите новини не свършват дотук. Musclepharm обявиха и сътрудничеството си с Арнолд Шварцнегер, който подобно на много други шампиони ще се включи в клуба на хранителните добавки.

Самият Арнолд потвърди, че новата серия от спортни добавки ще се появи на пазара през Септемвери, като този път няма да се съмняваме в обещанията на легендата и Musclepharm.

Серията "Арнолд" не е първата подобна в арсенала на марката. Вече се появиха сериите "MMA Elite" и "Hybrid", като и двете не оставиха особено добри впечатления, за разлика от основните продукти на Musclepharm.

Не сме сигурни какво да очакваме от новите предложения и засега единствено се надяваме новата серия да не разочарова феновете на марката. Очакваме с нетърпение да се запознаем с продуктите и да разберем дали поредният ход на Musclepharm да завладее индустрията ще се увенчае с успех.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети: musclepharm, assault

Коментари

  • Anonimus
    Кога се очаква да пристигне на българския пазар?
    01 Септември в 12:52
Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Спирулина – изворът на живота!

Спирулина – изворът на живота!

14 Август 2018

Спирулината е позната още по времето на древните маи и ацтеки, които са укрепвали и подмладявали организма си с нейна помощ. Едноклетъчните сини водо...

Какво е Бакопа мониери ?

Какво е Бакопа мониери ?

10 Август 2018

Бакопа е блатна билка, позната от векове в традиционната индийска медицина. Друго популярно нейно име е брахм...

FA ви дава възстановяване за всеки ден!

FA ви дава възстановяване за всеки ден!

02 Август 2018

FA Nutrition е повече от екстремна марка! Създадоха един от най - добрите продукти, които се борят за възстан...

Ново от FA NUTRITION!

Ново от FA NUTRITION!

01 Август 2018

Уникален нов продукт от любимата ви марка FA NUTRITION! Той не само ще накара мускула да достигне заветни ра...