Нов Cellucor C4? Не един, а цели три!!!

Добавена на 23 Декември 2014 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими
Само преди седмици, Cellucor разкриха новата и подобрена формула на C4 Extreme, която ще се казва C4 50x и ще се явява по-мощна и осъвременена версия на прочутия предтренировъчен продукт.

Но Cellucor са си подготвили домашното и освен със C4 50x са решили да ни зарадват с цели две нови версии на C4. Засега е ясно, че двата нови варианта ще се казват C4 Mass и C4 Ripped.

Докато C4 50x ще се явява подобрена версия на C4 Extreme и основата му цел е да бъде мощен стимулиращ и напомпващ продукт, който да подобрява качествата по време на тренировка и менталната нагласа, то новите два варианта на C4 изглеждат по-скоро като специализирани продукти.

Засега няма почти никаква информация какви ще са основните съставки, както в C4 50x, така и в C4 Mass и C4 Ripped. Cellucor единствено ни разкриха, че C4 50x ще се отличава с ударна доза кофеин и мозъчния стимулатор птеростилбен.

Доколкото ни е известно от запознати източници, C4 Mass ще е продукт, който ще залага на мощна креатинова матрица, начело с креатин нитрат и ще се отличава като формула без стимуланти. C4 Ripped пък ще използва технологиите от NO3 и ще съчетава мощен напомпващ комплекс.

Най-вероятно ще разберем целите етикети на три продукта само до седмици, а самите продукти ще видим на пазара не по-рано от средата на следващата година. Ще трябва да почакаме, но за сметка на това ще имаме троен избор!!!

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Царят на бърнарите - OxyELITE Pro /OLD Version/

Царят на бърнарите - OxyELITE Pro /OLD Version/

31 Май 2018

Знаете ли, че точно този продукт е най - продаваният и най - силният бърнар създаван някога? Преди да ви кажем, колко е добър и колко ефективен бихм...

Готови ли сте за голямата клечка при азотните бустери?

Готови ли сте за голямата клечка при азотните бустери?

15 Май 2018

Искало ли ви се е да респектирате в залата? Да ви гледат и да не вярват, че можете да поместите многобройни ...

Добавка за СПАРТАНЦИ!

Добавка за СПАРТАНЦИ!

24 Април 2018

Искате ли ексползивна сила, концентрация и мотивиращо изгаряне в мускула? Намерихте точната добавка, CVETI...

Колагенът и 7-те негови ползи!

Колагенът и 7-те негови ползи!

30 Март 2018

Какво представлява колагенът? Колагенът е вещество, което играе важна роля в образуването на костите, хрущял...