Нов Cellucor C4? Не един, а цели три!!!

Добавена на 23 Декември 2014 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими
Само преди седмици, Cellucor разкриха новата и подобрена формула на C4 Extreme, която ще се казва C4 50x и ще се явява по-мощна и осъвременена версия на прочутия предтренировъчен продукт.

Но Cellucor са си подготвили домашното и освен със C4 50x са решили да ни зарадват с цели две нови версии на C4. Засега е ясно, че двата нови варианта ще се казват C4 Mass и C4 Ripped.

Докато C4 50x ще се явява подобрена версия на C4 Extreme и основата му цел е да бъде мощен стимулиращ и напомпващ продукт, който да подобрява качествата по време на тренировка и менталната нагласа, то новите два варианта на C4 изглеждат по-скоро като специализирани продукти.

Засега няма почти никаква информация какви ще са основните съставки, както в C4 50x, така и в C4 Mass и C4 Ripped. Cellucor единствено ни разкриха, че C4 50x ще се отличава с ударна доза кофеин и мозъчния стимулатор птеростилбен.

Доколкото ни е известно от запознати източници, C4 Mass ще е продукт, който ще залага на мощна креатинова матрица, начело с креатин нитрат и ще се отличава като формула без стимуланти. C4 Ripped пък ще използва технологиите от NO3 и ще съчетава мощен напомпващ комплекс.

Най-вероятно ще разберем целите етикети на три продукта само до седмици, а самите продукти ще видим на пазара не по-рано от средата на следващата година. Ще трябва да почакаме, но за сметка на това ще имаме троен избор!!!

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Добавка за СПАРТАНЦИ!

Добавка за СПАРТАНЦИ!

24 Април 2018

Искате ли ексползивна сила, концентрация и мотивиращо изгаряне в мускула? Намерихте точната добавка, CVETITA Herbal ще ви осигури всичко нужно за ...

Колагенът и 7-те негови ползи!

Колагенът и 7-те негови ползи!

30 Март 2018

Какво представлява колагенът? Колагенът е вещество, което играе важна роля в образуването на костите, хрущял...

Как да разерем дали имаме дефицит на Омега 3?

Как да разерем дали имаме дефицит на Омега 3?

23 Март 2018

Независимо дали искате да качвате мускулна маса, да свалите излишните килограми или просто да заздравите орга...

Cvetita Herbal отново с нов продукт!

Cvetita Herbal отново с нов продукт!

20 Март 2018

Л-карнитинът е най-ефективното вещество за изгаряне на мазнини. Той играе важна роля в метаболизма на маз...