Нов Cellucor C4? Не един, а цели три!!!

Добавена на 23 Декември 2014 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими
Само преди седмици, Cellucor разкриха новата и подобрена формула на C4 Extreme, която ще се казва C4 50x и ще се явява по-мощна и осъвременена версия на прочутия предтренировъчен продукт.

Но Cellucor са си подготвили домашното и освен със C4 50x са решили да ни зарадват с цели две нови версии на C4. Засега е ясно, че двата нови варианта ще се казват C4 Mass и C4 Ripped.

Докато C4 50x ще се явява подобрена версия на C4 Extreme и основата му цел е да бъде мощен стимулиращ и напомпващ продукт, който да подобрява качествата по време на тренировка и менталната нагласа, то новите два варианта на C4 изглеждат по-скоро като специализирани продукти.

Засега няма почти никаква информация какви ще са основните съставки, както в C4 50x, така и в C4 Mass и C4 Ripped. Cellucor единствено ни разкриха, че C4 50x ще се отличава с ударна доза кофеин и мозъчния стимулатор птеростилбен.

Доколкото ни е известно от запознати източници, C4 Mass ще е продукт, който ще залага на мощна креатинова матрица, начело с креатин нитрат и ще се отличава като формула без стимуланти. C4 Ripped пък ще използва технологиите от NO3 и ще съчетава мощен напомпващ комплекс.

Най-вероятно ще разберем целите етикети на три продукта само до седмици, а самите продукти ще видим на пазара не по-рано от средата на следващата година. Ще трябва да почакаме, но за сметка на това ще имаме троен избор!!!

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Спирулина – изворът на живота!

Спирулина – изворът на живота!

14 Август 2018

Спирулината е позната още по времето на древните маи и ацтеки, които са укрепвали и подмладявали организма си с нейна помощ. Едноклетъчните сини водо...

Какво е Бакопа мониери ?

Какво е Бакопа мониери ?

10 Август 2018

Бакопа е блатна билка, позната от векове в традиционната индийска медицина. Друго популярно нейно име е брахм...

FA ви дава възстановяване за всеки ден!

FA ви дава възстановяване за всеки ден!

02 Август 2018

FA Nutrition е повече от екстремна марка! Създадоха един от най - добрите продукти, които се борят за възстан...

Ново от FA NUTRITION!

Ново от FA NUTRITION!

01 Август 2018

Уникален нов продукт от любимата ви марка FA NUTRITION! Той не само ще накара мускула да достигне заветни ра...