Невероятни факти за един невероятен боец - Конър Макгрегър!

Добавена на 15 Ноември 2016 | Категория: Статии | Добави в любими

27-годишният ирландец се превърна в един от най - коментираните бойци на планетата. В тази статия сме подготвили няколко малко известни факти за него.


Играл е футбол, но сега смята, че футболът е “за жени”

Този спорт не е особено популярен в родината на Макгрегър - Ирландия, въпреки това Конър дори е играл в няколко отбора като млад, преди да се насочи към бойните спортове. След оттеглянето му от футбола бил попитан, защо е предпочел да се бие, отговорът бил кратък и ясен : “Защото футболът е за жени. Предпочитам да съм на ринга”.Любимият ни боец е щял да става водопровотчик!

Звучи странно, но е факт – един от най-добрите и известни бойци на планетата в този момент можеше да бъде… водопроводчик. На 17 години Конър чиракува като младши-водопроводчик, но в крайна сметка решава, че ще тренира усилено и ще гони спортна кариера, а подобна работа не отговаря на амбициите му.

Държи рекорд за най-бърз нокаут в историята на бойните спортове

През месец април 2011 година Конър Макгрегър разбива опонента си Пади Дохърти с унищожително ляво кроше, като са му нужни едва 3.5 секунди, за да приключи двубоя.

Живял е на социални помощи

Сега Конър Макгрегър се радва на много пари и охолен начин на живот, но не толкова отдавна той е живял на социални помощи в родината си Ирландия. В едно интервю той споделя, че е имало момент, когато е преживявал със 180 евро на седмица, отпускани му от държавата.Обича да прави огромни подаръци на приятелите си!

Конър Макгрегър е човек, който оценява помощта, която е получил през годините. Преди UFC 189 той подарява на щаба си огромно имение в Лас Вегас, разполагащо със седем спални, собствен фитнес, плувен басейн и други “екстри”. Какво да добавим – явно е добре Конър Макгрегър да ти е приятел!Романтиката в неговия живот не спира от 2007 година до сега!

Популярните спортисти сменят гаджетата си като носни кърпички, преминавайки от една красавица към друга. Конър Макгрегър обаче не е един от тях. Ирландецът е заедно с половинката си Дий Девлин от 2007 година насам, като връзката им устоява сред всякакви трудности, включително и огромната слава на Макгрегър. Дий Девлин е и официална част от щаба на Конър, като тя се грижи за финансите на своя любим.Сестра му е професионален бодибилдър

Конър Макгрегър не е единственият член на семейството, който се занимава със спорт. Неговата по-голяма сестра Ерин е професионален бодибилдър, като тя разполага с впечатляваща физика. Двамата са и много близки, като никога не са спирали да поддържат топлка връзка помежду си.Има късметлийска шапка, с който никога не се разделя

Въпреки че е известен със своята арогантност и остър език, Конър Макгрегър е изключително сантиментален. В документален филм, посветен на живота му, ирландецът разкрива, че винаги носи в багажа си стара шапка, която някога е принадлежала на дядо му. Конър споделя, че ценният предмет го мотивира и му напомня откъде е тръгнал.

Подкрепя гей браковете в Ирландия

Макар и да има репутацията на мачо, Конър Макгрегър се обяви в подкрепа на легализирането на гей браковете в Ирландия. До подобна промяна в закона действително се стигна, а Конър Макгрегър вече е един от любимите спортисти на гей обществото в британската държава.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Нужен ли е чийтинга по време на тренировка?

Нужен ли е чийтинга по време на тренировка?

15 Октомври 2017

Хората казват, че с измама не може да се просперира и върви напред, и че хората, които мамят, всъщност лъжат себе си. Трябва да проверим дали това е в...

Анаболен прозорец - част 2

Анаболен прозорец - част 2

14 Октомври 2017

За да държите анаболния си прозорец отворен, е необходима висококалорична хранителна програма – тялото ви тряб...

Анаболен прозорец - част 1

Анаболен прозорец - част 1

08 Октомври 2017

Чували сте стария израз „Времето е всичко”, нали? Тази поговорка е най-вярна, когато става въпрос за протеино-...

Сбогувайте се с глада за сладко

Сбогувайте се с глада за сладко

07 Октомври 2017

Гимнема Силвестре е билка с произход от тропическите гори на Южна и Централна Индия. Дъвченето на листата поти...