Не се подвеждайте по бързите диети!

Добавена на 30 Август 2018 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими

Краткосрочните тежки диети са индивидуални хранителни навици, които предизвикват загуба на тегло в близък план. Те наистина не работят в дългосрочен период, т.е. не водят до дългосрочно и стабилно намаляване на мазнините. При краткосрочните строги диети липсва енергия, подходящ протеин, достатъчно витамини и минерали, които са от съществено значение за мускулния растеж.

Ще ви поднесем разочароваща новина, но тези краткосрочни диети не работят! Знаем, че искате да отслабнете за кратко време, но те няма да ви помогнат. Може би ще свалите няколко килограма за рекордно малко време, но набързо ще ги възвърнете след края на диетата. Краткосрочните диети са просто едни митове, които въобще не са полезни. Те дават подвеждаща информация и въобще не помагат.

Най-добрият начин да отслабнете е да правите редовни кардио упражнения, да посещавате редовно фитнеса, за да тренирате силово, и да спазвате здравословен хранителен режим, който отговаря на вашия метаболизъм. Поставете си цели в дългосрочен план. По този начин е по-малко вероятно да попаднете в капана на краткосрочните строги диети.

Лесно може да определите, че дадена диета е фалшива, ако ви обещава сваляне на 10 килограма за 14 дни и изкарване на коремните „плочки” за това време. Тези резултати са невъзможни. Такива диети съществуват, за да заблуждават хората и да им цедят парите. Повечето краткосрочни строги режими водят до намаляване на теглото, но с тях ще загубите и много мускулна маса. Това ще доведе до забавяне на метаболизма в последствие, а от там по-лесно натрупване на мазнини.

Здравословното отслабване отнема време. Може би след месец в залата няма да сте свалили толкова, колкото сте искали, но това не означава, че не работите правилно и не топите мазнините. Просто трябва да продължите усилено и след време ще видите резултат, който ще ви удовлетвори напълно и ще е дълготраен.

Никога не се подвеждайте по тежките краткосрочни диети, независимо колко сте отчаяни. Те звучат добре като идея, но... дори твърде добре, за да са истина.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Малко хапче, много сила, кое е то?

Малко хапче, много сила, кое е то?

05 Септември 2018

Синефринът, като хранителна добавка е познат от близо десетилетие, а за науката той е познат от 1944 год. Както сами виждате е имало достатъчно врем...

Бъдете в перфектна форма с LevroLean!

Бъдете в перфектна форма с LevroLean!

04 Септември 2018

Бърнарите са един от най - важните продукти в периода на топене на мазнините! Този продукт ще ви осигори най...

Xtreme Napalm HARDCORE!

Xtreme Napalm HARDCORE!

01 Септември 2018

Внимание, доволните клиенти от xtreme napalm са много, за да ги зарадва FA NUTRITION направи най - добрия си ...

Не се подвеждайте по бързите диети!

Не се подвеждайте по бързите диети!

30 Август 2018

Краткосрочните тежки диети са индивидуални хранителни навици, които предизвикват загуба на тегло в близък пла...