MusclePharm публикува съдържанието на два от продуктите от "Arnold Series"

Добавена на 10 Септември 2013 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими
Нетърпеливостта на феновете във форумите на MusclePharm и Facebook страницата на фирмата най-после дадоха резултат.
Имаме съдържание на два от най-очакваните продуктa от "Arnold Schwarzenegger Series" на MusclePharm, а именно креатиновата и азотно-напомпващата формула !

Какво представляват IRON CRE3 и IRON PUMP?Първото впечатление е, че грамажът на съставките е ясно обозначен, тоест няма Blend, който да маскира количеството. Явно от MusclePharm наистина вярват в свойствата и потентността на Creatine Nitrate, който е единственият вид креатин, участващ във формулата.

Creatine Nitrate е сравнително нова форма на креатина, която бързо набира популярност. Няма много научни изследвания, които да подкрепят свойствата му, освен фактът, че е 10 пъти по-лесно разтворим във водна среда от креатин монохидрат, което безспорно го прави по-потентен и именно по тази причина, доза от 1 грам е напълно достатъчна.

Vitamin C e невероятен природен елемент с есенциално значение за множество процеси в човешкото тяло. Нито един друг витамин не оказва толкова положителните ефекти върху човешкото тяло. Vitamin C има силно антиоксидантно действие, което съдейства за здравословното състояние на зъбите, венците и костите. Помага при заздравяването на раните и фрактурите, изгражда устойчивост при инфекции, заздравява кръвоносните съдове, спомага при абсорбирането на желязото.

Vitamin E e мощен антиоксидант и имуностимулатор. Съдейства за образуването на червените кръвни телца. Подобрява снабдяването с кислород на тъканите. Подпомага сърдечната функция и здравето на косата и очите. Защитава мастните киселини в организма. Допринася за оптималното усвояване на витамин А и желязо. Оказва превенция на клетъчните мембрани.

Taurine може да подобри работоспособността на мускулите. Един от ефектите му е стимулиране на изпомпването на кръв към мускулите. Увеличава обема на клетките, играе основна роля в усвояването на мазнините. Ободрява и засилва паметта.

Coconut Water (Кокосова вода) има сходен електролитен баланс като кръвната плазма, което я прави невероятен, натурален заместител на електролитните напитки. Също така спомага за хидратацияте на мускулите.

Какво ни предлага IRON PUMP като алтернатива на добре познатия Assault, който с появата си качи летвата в категорията "предтренировъчни продукти" на съвсем ново равнище.Toзи път от MusclePharm са заложили на висока потентност, подбрана в компактна доза от 6 грама. Този стандарт бе първоначално отвърден от USP Labs - Jack3d, който смая потребителите с малката доза, но висока концентрация на активни съставки с минимално количество пълнители.

Vitamin B6, B12 са критични в образуването на енергията.

L-Arginine Nitrate е поредната нитратна форма, на която MusclePharm залагат в продуктите си. Причината да бъде предпочетен пред познатите форми на Аргинин, е добрата му усвоимост.

L-Glycine е важна аминокиселина, която е най-малка по структура от всички аминокиселини и лесно се вгражда в по-големи верижни структури на протеините. Глицинът е прекурсор на креатин, който се използва за изграждането на ДНК и РНК. Също така поддържа гликогеновите запаси, вследствие на което повече глюкоза се съхранява за образуване на енергия.

L-Ornitine е нужен за изграждането на имунната система, както и на черният дроб, за да пречиства и изхвърля вредните амонячни съединения. Стимулира отделянето на растежен хормон, което ускорява метаболизма на натрупаните мазнини в човешкото тяло. Ефектът му се увеличава в комбинация с Аргинин.

Hawthorne Berry (Глог) тонизира кръвната циркулация и значително подпомага вазодилатацията (разширението) на артериите, особено на коронарната артерия, която храни сърцето.

Agmantine често бива наричан "новият Аргинин", ползите са буквално безкрайни и науката непрекъснато намира нови приложения за използването му, не само като продукт за изграждане на маса и мускулно напомпване, но също така за общо здраве и дълголетие.

Beet Root (Червено цвекло) понижава високо кръвно наляганем, премахва от тялото токсините и тежките метали. Прочиства кръвта и забавя процеса на стареене, повишава жизнената дейност на черния дроб.

Choline Bitartrate е съставката, на която са заложили за силване на мисловната дейност, концентрацията и желанието за тренировка.

Tyrosine е аминокиселина, която се е доказала като качествен източник на енергия, фокус и издръжливост. Без треперене или сърцебиене. Използва се от тялото в синтеза на някои важни невроотрансмитери като адреналин и допамин.

Кофеинът е не просто най-популярната съставка на света и не само ще Ви вдигне с желание за тренировка след уморителен ден. Кофеинът също така предлага мускулна издръжливост, притъпяване на мускулната болка и възможност за достигане на по-висок праг на търпимост. Силни стимулантни качества.

Vinpocetine притежава мозъчно-протективно действие и подобрява обменните процеси в мозъка. Подобрява мозъчната микроциркулация и кислородния транспорт към тъканите. Спомага при световъртеж, подобрява зрението и слуха, стимулира мозъчната дейност, подобрява паметта.

Предвид репутацията на MusclePharm, можем единствено да очакваме нетърпеливо официалното представяне на продуктите, защото не бихме се задоволили с нищо по-малко от съвършенство, особено в серията почитаща живата легенда на бодибилдинга - Arnold Schwarzenegger.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
НОВО - INTRA FORMULA от Swedish Supplements

НОВО - INTRA FORMULA от Swedish Supplements

28 Ноември 2017

Както знаете, Swedish Supplements набират все повече сили! Благодарение на усилените проучвания на шведските изследователски центрове на марката на б...

Whey Protein Deluxe идва вече и ГОЛЯМ!

Whey Protein Deluxe идва вече и ГОЛЯМ!

22 Ноември 2017

Ето я и най - накрая голямата опаковка, на един от най - добрите суроватъчни протеини на пазара! Вече ще се ...

Защо имаме дефицит на витамин Д!

Защо имаме дефицит на витамин Д!

10 Ноември 2017

Около 80% от населението на САЩ страда от дефицит на витамин Д под една или друга форма. След като научите ня...

Milky Way, Mars, Bounty и Snickers вече и за спортисти!

Milky Way, Mars, Bounty и Snickers вече и за спортисти!

08 Ноември 2017

Трудно е да си представим по – популярни десерти, отколкото Snickers, Mars, Bounty и Milky Way! Това са мож...