Licorice Root!

Добавена на 21 Май 2017 | Категория: Статии | Добави в любими
Mоже да премахне над 1200 токсина!

Коренът от женско биле е чудесен за детоксикация на организмаТова растение се използва в много китайски билкови формули за засилване ефекта на другите билки и намаляване на всякакви вредни ефекти, които те могат да имат. Някои вярват, че женското биле може да се справи с интоксикацията от алкохол и наркотици, въпреки че няма научни изследвания, които потвърждават това.

В Китай, женското биле е известно като „Великият детоксикатор”.Женското биле има противовъзпалителни, антивирусни, антиоксидантни и спазмолитични свойства по природа. То е най - добре известно с успокояващия си ефект. В продължение на много години женското биле е било важна съставка с сиропите за кашлица. То е от полза при лечение на настинка, грип, възпалено гърло и всяко заболяване, причинено от вирус или бактерия.

Коренът от женско биле има толкова много лечебни свойства, че е трудно да изброим всички. Те включват лечение на бронхит, кариеси, гингивит, гангрена, язва, мускулни крампи, уголемена простата, пърхот, заболявания на черния дроб, артрит и много други.

Коренът от женско биле е широко използван в Китай за лечение на язва. Той притежава способността да намалява нивото на киселинност в стомаха и да подобрява храносмилането. Има ефект на разхлабително. Женското биле е добър вариант за облекчаване на възпаления и раздразнения в храносмилателния тракт. То помага на черния дроб чрез увеличаване на потока на жлъчката.Тази китайска билка може и да засилва имунната система чрез повишаване нивата на интерферон по естествен път. Интерферонът е хемикал, който се бори с вирусите. Глициризиновата киселина в него спира растежа на вредните бактерии и вируси.

Китайското женско биле не трябва да се бърка с женско биле от други места по света като Европа и Америка. “Glycyrrhiza Uralensis” е китайското женско биле. Другите видове женско биле като “Glycyrrhiza glabra” нямат същите лечебни свойства, които споменахме в статията.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Как да предотвратим застоя и претренирането!

Как да предотвратим застоя и претренирането!

20 Януари 2018

Претренирането може да нанесе сериозни щети върху тялото ви. Особено вредно е за начинаещите, които се излагат на голям риск от контузии. Ако натовар...

Защо е важно да имаме здрави коремни мускули?

Защо е важно да имаме здрави коремни мускули?

19 Януари 2018

Въпрос: Постоянно получавам травми в долната част на гърба. Чувал съм, че заздравяването на коремната преса п...

Подсилете имунитета, през зимните месеци!

Подсилете имунитета, през зимните месеци!

14 Януари 2018

Ето няколко основни съставки, които ще поддържат имунната Ви система силна през студените месеци. Глутамин О...

Правилен преход след диета!

Правилен преход след диета!

13 Януари 2018

Отказали сте се от вредните навици, гледали сте нетърпеливо всяко движение по кантара, брояли сте дните до пос...