Licorice Root!

Добавена на 21 Май 2017 | Категория: Статии | Добави в любими
Mоже да премахне над 1200 токсина!

Коренът от женско биле е чудесен за детоксикация на организмаТова растение се използва в много китайски билкови формули за засилване ефекта на другите билки и намаляване на всякакви вредни ефекти, които те могат да имат. Някои вярват, че женското биле може да се справи с интоксикацията от алкохол и наркотици, въпреки че няма научни изследвания, които потвърждават това.

В Китай, женското биле е известно като „Великият детоксикатор”.Женското биле има противовъзпалителни, антивирусни, антиоксидантни и спазмолитични свойства по природа. То е най - добре известно с успокояващия си ефект. В продължение на много години женското биле е било важна съставка с сиропите за кашлица. То е от полза при лечение на настинка, грип, възпалено гърло и всяко заболяване, причинено от вирус или бактерия.

Коренът от женско биле има толкова много лечебни свойства, че е трудно да изброим всички. Те включват лечение на бронхит, кариеси, гингивит, гангрена, язва, мускулни крампи, уголемена простата, пърхот, заболявания на черния дроб, артрит и много други.

Коренът от женско биле е широко използван в Китай за лечение на язва. Той притежава способността да намалява нивото на киселинност в стомаха и да подобрява храносмилането. Има ефект на разхлабително. Женското биле е добър вариант за облекчаване на възпаления и раздразнения в храносмилателния тракт. То помага на черния дроб чрез увеличаване на потока на жлъчката.Тази китайска билка може и да засилва имунната система чрез повишаване нивата на интерферон по естествен път. Интерферонът е хемикал, който се бори с вирусите. Глициризиновата киселина в него спира растежа на вредните бактерии и вируси.

Китайското женско биле не трябва да се бърка с женско биле от други места по света като Европа и Америка. “Glycyrrhiza Uralensis” е китайското женско биле. Другите видове женско биле като “Glycyrrhiza glabra” нямат същите лечебни свойства, които споменахме в статията.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Релеф, релеф и пак релеф!

Релеф, релеф и пак релеф!

25 Април 2018

Ако искате да постигнете желания релефен вид за кратко време, следващият нисковъглехидратен план от 7 стъпки е точно за вас. Търсенето на релефа за...

Интересна комбинация за повече енергия и горене на мазнини!

Интересна комбинация за повече енергия и горене на мазнини!

22 Април 2018

Коензим Q10 Коензим Q10, повишава производството на енергия в тялото, което ви зарежда за през деня и по врем...

Чай за намаляване на стреса!

Чай за намаляване на стреса!

21 Април 2018

Намалете нивата на кортизола с няколко чаши от напитката на баба Вече трябва да сте разбрали с вредите, които...

Кога е най - удачно да тренираме?

Кога е най - удачно да тренираме?

19 Април 2018

Кое време в денонощието се смята за оптимално за провеждане на една тренировка? Активността на човешкия орган...