Левзея, чудото на природата!

Добавена на 11 Октомври 2017 | Категория: Без категория | Добави в любими


В тази статия ще обърнем внимание на една специална билка, която дълги години е била пазена в тайна от руските учени, за да може да е в помощ единствено и само на техните тежкоатлети.80-те години са се носели само слухове за вълшебните хапове които използват руските отбори, факт е обаче, че точно тогава, те са доминирали във всички силови състезания.

Левзеята (Leuzea carthamoides) е растение, срещащо се в североизточна Азия и Сибир. Хората, обитаващи района, използвали лечебното действие на корените му от векове. Главно го ползвали като средство за борба с умората, а при мъжете го използвали и като афродизиак. Тук ще обърнем сериозно внимание на един от най – успешните подобни продукти: LEUZEA MAX на CVETITA HERBAL. Този течен екстракт е един от най – добре усвоимите и потентни варианти за левзея.Сега да научим малко повече за тази билка, която лесно може да измести напълно анаболните стероиди от вашия тренировъчен режим !
Руските учени проучили семената и корените на левзеята и открили множество вещества, сред които обаче се откроявали специфичен клас тритерпеноиди - фитоекдистероидите (екдистероните). Точно те са ключът към ‘ вълшебните хапове‘ и са главната причина за тази статия.

Ecdysterone-Екдистерон известен също като ectysterone, 20Beta-Hydroxyecdysterone, turkesterone, Ecdy-Sterones, екдизон, или ecdystene e натурална добавка phytoecdysteroids.Те обикновено се извличат от билката Левзея. Съдържат се и в други растения, но в пъти по – малка концентрацияИзследвания от Русия и Чехословакия, провеждани през последните 30 години показва, че ecdysterone притежава някои полезни физиологични ефекти. Дълги години тази добавка беше забулена в мистерия. Екдистерон-левзея за първи път е изследван от съветските учени през 1976 г., резултатите разкрили неговата анаболна активност и увеличаване синтеза на протеини. В спорта екдистерон започна да се използва и в другите страни от бившия Източен блок след 1985 г. от тогава започнаха и по-сериозни анализи и изследвания от прием на екдистерон.

След проведено през 1988 година проучване ,се съобщават резултати в които се сравнява анаболна активност на анаболния стероид Methandrostenolone с действието на екдистерон.Резултатите са повече от интересни: екдистерон показа по-високо въздействие върху синтеза на протеини в сравнение със стероида Methandrostenolone. Мускулни анаболизъм се увеличава с близо 200%, което е сравнимо с инжекции на един от най-използваните анаболни стероиди Methandrostenolone. Учените твърдят, че екдистерон стимулира синтеза на протеини в цитоплазмата на мускулни клетки чрез увеличаване на синтеза на протеини и вериги на аминокиселини. Предполага се, че при прием на екдистерон се увеличава концентрацията на калциеви и калиеви йони в мускулната клетка, което от своя страна води до увеличаване на синтеза на ДНК, РНК и протеин.Ето и малко информация какво точно трябва да очаквате от продукта на CVETITA HERBAL:

➡ Подобрява обработката и усвояването на хранителни вещества и най-вече на протеините. Подходящ е за прием при високо белтъчни диети.

➡ Добре усвоените белтъчини и важните аминокиселини, водят до по–лесното им вливане в кръвния поток. Това допринася за по–бързо възстановяване след изтощителни тренировки.

➡ Стимулира мускулния растеж, като подпомага изгарянето на мазнини. Оформя мускулатурата по естествен начин.

➡ Подобрява дейността на мозъка, като засилва концентрацията и изостря рефлексите.

➡ Препоръчва се при стресови ежедневия от всякакъв тип, защото е излкючителен адаптоген.
➡ Действа като естествен афродизиак, засилва половата активност, либидото(сексуалното желание) и потентността.

➡ Увеличава многократно физическата издръжливост.

Левзея Макс е енергизиращо средство, което е от полза не само за активно спортуващите. Екстрактът дава сили на всеки, по-лесно да се адаптира към различни промени в околната среда, тъй като благоприятно стимулира имунната система и я прави издръжлива на външни влияния.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от - Без категория -
Как да бъдем неуморни в залата?

Как да бъдем неуморни в залата?

18 Юли 2018

Продължителните тренировки изчерпва бързо запасите от енергия.Така настъпва умората и ползите на тренировките намалява. Един от най – успешните на...

Тренировка тип 'ЗАБИВАНЕ'

Тренировка тип 'ЗАБИВАНЕ'

17 Юли 2018

Вие сте бодибилдър. Правите всичко както трябва. Имате прилична тренировъчна програма, която спазвате религио...

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

Холестеролът, битката, която трябва да спечелите!

13 Юли 2018

Според последните проучвания, повече от половината от възрастното население в страната има завишени нива на х...

Хапче, което ще накра мозъка да РАБОТИ!

Хапче, което ще накра мозъка да РАБОТИ!

12 Юли 2018

Swedish Supplements Peppermind е предназначен да повиши когнитивните резултати, да повиши фокуса и енергията....