Левзея, чудото на природата!

Добавена на 11 Октомври 2017 | Категория: Без категория | Добави в любими


В тази статия ще обърнем внимание на една специална билка, която дълги години е била пазена в тайна от руските учени, за да може да е в помощ единствено и само на техните тежкоатлети.80-те години са се носели само слухове за вълшебните хапове които използват руските отбори, факт е обаче, че точно тогава, те са доминирали във всички силови състезания.

Левзеята (Leuzea carthamoides) е растение, срещащо се в североизточна Азия и Сибир. Хората, обитаващи района, използвали лечебното действие на корените му от векове. Главно го ползвали като средство за борба с умората, а при мъжете го използвали и като афродизиак. Тук ще обърнем сериозно внимание на един от най – успешните подобни продукти: LEUZEA MAX на CVETITA HERBAL. Този течен екстракт е един от най – добре усвоимите и потентни варианти за левзея.Сега да научим малко повече за тази билка, която лесно може да измести напълно анаболните стероиди от вашия тренировъчен режим !
Руските учени проучили семената и корените на левзеята и открили множество вещества, сред които обаче се откроявали специфичен клас тритерпеноиди - фитоекдистероидите (екдистероните). Точно те са ключът към ‘ вълшебните хапове‘ и са главната причина за тази статия.

Ecdysterone-Екдистерон известен също като ectysterone, 20Beta-Hydroxyecdysterone, turkesterone, Ecdy-Sterones, екдизон, или ecdystene e натурална добавка phytoecdysteroids.Те обикновено се извличат от билката Левзея. Съдържат се и в други растения, но в пъти по – малка концентрацияИзследвания от Русия и Чехословакия, провеждани през последните 30 години показва, че ecdysterone притежава някои полезни физиологични ефекти. Дълги години тази добавка беше забулена в мистерия. Екдистерон-левзея за първи път е изследван от съветските учени през 1976 г., резултатите разкрили неговата анаболна активност и увеличаване синтеза на протеини. В спорта екдистерон започна да се използва и в другите страни от бившия Източен блок след 1985 г. от тогава започнаха и по-сериозни анализи и изследвания от прием на екдистерон.

След проведено през 1988 година проучване ,се съобщават резултати в които се сравнява анаболна активност на анаболния стероид Methandrostenolone с действието на екдистерон.Резултатите са повече от интересни: екдистерон показа по-високо въздействие върху синтеза на протеини в сравнение със стероида Methandrostenolone. Мускулни анаболизъм се увеличава с близо 200%, което е сравнимо с инжекции на един от най-използваните анаболни стероиди Methandrostenolone. Учените твърдят, че екдистерон стимулира синтеза на протеини в цитоплазмата на мускулни клетки чрез увеличаване на синтеза на протеини и вериги на аминокиселини. Предполага се, че при прием на екдистерон се увеличава концентрацията на калциеви и калиеви йони в мускулната клетка, което от своя страна води до увеличаване на синтеза на ДНК, РНК и протеин.Ето и малко информация какво точно трябва да очаквате от продукта на CVETITA HERBAL:

➡ Подобрява обработката и усвояването на хранителни вещества и най-вече на протеините. Подходящ е за прием при високо белтъчни диети.

➡ Добре усвоените белтъчини и важните аминокиселини, водят до по–лесното им вливане в кръвния поток. Това допринася за по–бързо възстановяване след изтощителни тренировки.

➡ Стимулира мускулния растеж, като подпомага изгарянето на мазнини. Оформя мускулатурата по естествен начин.

➡ Подобрява дейността на мозъка, като засилва концентрацията и изостря рефлексите.

➡ Препоръчва се при стресови ежедневия от всякакъв тип, защото е излкючителен адаптоген.
➡ Действа като естествен афродизиак, засилва половата активност, либидото(сексуалното желание) и потентността.

➡ Увеличава многократно физическата издръжливост.

Левзея Макс е енергизиращо средство, което е от полза не само за активно спортуващите. Екстрактът дава сили на всеки, по-лесно да се адаптира към различни промени в околната среда, тъй като благоприятно стимулира имунната система и я прави издръжлива на външни влияния.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от - Без категория -
ALL IN - Стак за шампиони

ALL IN - Стак за шампиони

20 Септември 2018

Искате ли да направите най - правилната покупка на суплементи? Ако отговорът е да, това е вашият стак! Той не само ще ви накара да тествате лимит...

Да се адаптираме към идващите студени месеци!

Да се адаптираме към идващите студени месеци!

19 Септември 2018

Септември и Октомври са месеци, известни със своята неустойчивост и променливост. Един ден слънчевите лъчи с...

Малко хапче, много сила, кое е то?

Малко хапче, много сила, кое е то?

05 Септември 2018

Синефринът, като хранителна добавка е познат от близо десетилетие, а за науката той е познат от 1944 год. Ка...

Бъдете в перфектна форма с LevroLean!

Бъдете в перфектна форма с LevroLean!

04 Септември 2018

Бърнарите са един от най - важните продукти в периода на топене на мазнините! Този продукт ще ви осигори най...