Искахте иновация, ето я и нея!

Добавена на 29 Септември 2016 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими


Поради увеличаващата се конкуренция в бизнеса с хранителни добавки, всички фирми се стремят да подобряват продуктовите си формули ежегодно. Иновациите при хранителните добавки напоследък са рядкост, но ето, че SWEDISH SUPPLEMENTS не спират да ни изненадват.

В случая искаме да обърнем малко повече внимание на първите по рода си хидролизирани телешки аминокиселини на прах! Hydro Amino Peptide !

Те съдържат пълен комплекс аминокиселини от шведско говеждо месо. Чрез процеса на хидролиза и технология на фино филтриране, получените аминокиселини са в пептидна форма с различни молекулни размери и по този начин се усвояват много по-лесно и бързо от останалите аминокиселини на пазара!Освен, че се използват само първокласни суровини за създаването им, те притежават невероятни вкусови качества. Без съмнение телешките продукти при хранителните добавки са най – трудни за овкусяване, но SWEDISH SUPPLEMENT отново са се справили без конкуренция!

Сега да отговорим и на въпорса, защо е по – добре да приемате този продукт, вместо останалите варианти на таблетки?Както добре знаем, таблетката е в твърдо състояние благодарение на втвърдители, които са си химикали. Всяко едно хапче е силно пресовано, което води до непълноценно усвояване и дразнене на стомаха. Всички тези неприятности се прескачат благодарение на това, че Hydro Amino Peptide е на прах.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Спирулина – изворът на живота!

Спирулина – изворът на живота!

14 Август 2018

Спирулината е позната още по времето на древните маи и ацтеки, които са укрепвали и подмладявали организма си с нейна помощ. Едноклетъчните сини водо...

Какво е Бакопа мониери ?

Какво е Бакопа мониери ?

10 Август 2018

Бакопа е блатна билка, позната от векове в традиционната индийска медицина. Друго популярно нейно име е брахм...

FA ви дава възстановяване за всеки ден!

FA ви дава възстановяване за всеки ден!

02 Август 2018

FA Nutrition е повече от екстремна марка! Създадоха един от най - добрите продукти, които се борят за възстан...

Ново от FA NUTRITION!

Ново от FA NUTRITION!

01 Август 2018

Уникален нов продукт от любимата ви марка FA NUTRITION! Той не само ще накара мускула да достигне заветни ра...