Искахте иновация, ето я и нея!

Добавена на 29 Септември 2016 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими


Поради увеличаващата се конкуренция в бизнеса с хранителни добавки, всички фирми се стремят да подобряват продуктовите си формули ежегодно. Иновациите при хранителните добавки напоследък са рядкост, но ето, че SWEDISH SUPPLEMENTS не спират да ни изненадват.

В случая искаме да обърнем малко повече внимание на първите по рода си хидролизирани телешки аминокиселини на прах! Hydro Amino Peptide !

Те съдържат пълен комплекс аминокиселини от шведско говеждо месо. Чрез процеса на хидролиза и технология на фино филтриране, получените аминокиселини са в пептидна форма с различни молекулни размери и по този начин се усвояват много по-лесно и бързо от останалите аминокиселини на пазара!Освен, че се използват само първокласни суровини за създаването им, те притежават невероятни вкусови качества. Без съмнение телешките продукти при хранителните добавки са най – трудни за овкусяване, но SWEDISH SUPPLEMENT отново са се справили без конкуренция!

Сега да отговорим и на въпорса, защо е по – добре да приемате този продукт, вместо останалите варианти на таблетки?Както добре знаем, таблетката е в твърдо състояние благодарение на втвърдители, които са си химикали. Всяко едно хапче е силно пресовано, което води до непълноценно усвояване и дразнене на стомаха. Всички тези неприятности се прескачат благодарение на това, че Hydro Amino Peptide е на прах.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Добавка за СПАРТАНЦИ!

Добавка за СПАРТАНЦИ!

24 Април 2018

Искате ли ексползивна сила, концентрация и мотивиращо изгаряне в мускула? Намерихте точната добавка, CVETITA Herbal ще ви осигури всичко нужно за ...

Колагенът и 7-те негови ползи!

Колагенът и 7-те негови ползи!

30 Март 2018

Какво представлява колагенът? Колагенът е вещество, което играе важна роля в образуването на костите, хрущял...

Как да разерем дали имаме дефицит на Омега 3?

Как да разерем дали имаме дефицит на Омега 3?

23 Март 2018

Независимо дали искате да качвате мускулна маса, да свалите излишните килограми или просто да заздравите орга...

Cvetita Herbal отново с нов продукт!

Cvetita Herbal отново с нов продукт!

20 Март 2018

Л-карнитинът е най-ефективното вещество за изгаряне на мазнини. Той играе важна роля в метаболизма на маз...