Хапвай здравословно и спести време!

Добавена на 14 Септември 2016 | Категория: Хранене | Добави в любими

В тази статия ще обърнем внимание на един уникален за българаския пазар продукт!

Белтъци Герма !

Да научим малко повече за яйцата.

Яйцата са добър избор за всички, които се опитват да покачат мускулна маса или да отслабват. Те са евтина и широкоразпространена храна. Белтъчините съдържат всички есенциални аминокиселини(изолевцин, левцин, валин, лизин, метионин, фенилаланин, треонин, триптофан, аргинин и хистидин. Първите три от тях – изолевцин, левцин и валин – са особено необходими за строежа на мускулите. Приблизително 35% от мускулатурата е изградена именно от тези аминокиселини.), при това в добро съотношение. От всички източници на белтъчини, яйчният протеин е с най-висока биологична стойност (с две думи, организмът го разгражда най - добре)! Именно това кара всички атлети, спортисти и състезатели да включат в диетата си яйцата като важен белтъчен източник.

Те са подходящи за активно спортуващи лица, хора със здравословен начин на живот и такива, които са на протеинова диета. Или казано направо - за всички, които ценят времето си и предпочитат да го оползотворят в тренировка, а не в чупене и разделяне на белтък от жълтък, тези за които гарантираното качество е приоритет, тези които искат да заплащат само за белтък, а не за цяло яйце.Сега, някой може да попита, защо само белтъци, жълтъците не са ли полезни?

Тук трябва да изтъкнем, че яйчните белтъци са най-бедната на мазнини белтъчна храна. Те просто нямат никакви мазнини. Поради това се усвояват много бързо. Консумирайки само яйчни белтъци, вие получавате качествен протеин без мазнини, който се разпада бързо до аминокиселини и бързо захранва мускулите. Точно това кара много хора да отделят белтъците от яйцата. А в този продукт, това неприятно занимание е свършено вместо вас!Белтъци Герма могат да бъдат намерени в два размера : 1 литър, което се равнява на 32 белтъка и 0.5 литра, което се равнява на 16 белтъка.

➡ НАСРР сертифицирано

➡ Не съдържа холестерол

➡ Срок на годност: 30 дни преди оставянето на бутилката и 2 дни след нейното отваряне

Това е продукт, който е създаден да улеснява и да подпомага хората, които в това забързано ежедневие, са решили да спортуват и да се хранят здравословно.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранене
Помощ - липса на Б-12

Помощ - липса на Б-12

17 Януари 2018

Като остаряваме, способността на тялото ни да абсорбира витамин В12 се забавя. Витамин В12 е отговорен за производството на червените кръвни телца и ...

Какво ще стане с нас ако спрем захарта?

Какво ще стане с нас ако спрем захарта?

15 Декември 2017

Какво ще се случи с организма, ако човек престане да яде захар. Медиците обобщиха няколко основни момента: ...

Не се ограничавайте от мазнините!

Не се ограничавайте от мазнините!

07 Декември 2017

Можете да се успокоите! Това вече е научно доказано от подробно изследване, публикувано в научното списание T...

Как да преборим глада по време на диета?

Как да преборим глада по време на диета?

06 Декември 2017

Ето кои продукти е добре да включите в диетата си, за да не ви мъчи нечуван глад и това да не се отрази на ки...