Хапче за ум!

Добавена на 12 Август 2016 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими


Сега ще ви представим една от най – полезните хранитлени добавки за студенти и за хора занимаващи се с мисловна дейност!

DMAE е съкращение за диметиламиноетанол. Това е аминокиселина, която се среща в малки количества в мозъка. Основната полз от тази добавка е, че действа като градивен елемент или прекурсор на Холин в тялото.

Холинът има неразделна роля при когнитивните процеси. Холин е нужен за образуването на ацетилхолин (невротрасмитер, предаващ информацията в мозъка и отговорен за памет, познание и стабилно настроение). Той участва в изграждането на клетъчните мембрани и е нужен за образуването и поддържането на миелиновите обвивки на нервите, които предпазват нервните клетки и осигуряват оптимално предаване на нервната информация.DMAE може да се намери в малко на брой хранителни източници като аншоа и сардини, но поради ограничените количества, намиращи се в тези храни, единственият начин за приемане на потентни дози DMAE е използване на този продукт като хранителна добавка.

Защо да преимате ДМАЕ ?

С няколко думи, ДМАЕ ще доведе до подобряване на памет и общата мощност на мозъка.Идеаелен е за по време на сесия или при професия свързана с прекомерна мисловна дейсност.Приемащите ДМАЕ обикновено усещат по лесно възприемане на информация и по бързото и разбиране. Отделно от това съсредоточаването и концентрирането става по-добро и по – бързо.

Тази добавка може да подобри настроението ви и да помогне за лечение на редица заболявания и състояния. Тя се казва, за да помогне за облекчаване на стреса, безпокойство и намаляване на симптомите на депресия.DMAE също така стимулира спортните постижения. Подобрява енергийния метаболизъм в организма като същевременно се стимулира по-бързо време за реакция и по-добра координация на движенията.Накрая, добавката помага да се гарантира, мазнини се транспортират от черния дроб към клетките, където те могат да бъдат изгорени, което може да доведе до резултати, загуба на тегло.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
НОВО - INTRA FORMULA от Swedish Supplements

НОВО - INTRA FORMULA от Swedish Supplements

28 Ноември 2017

Както знаете, Swedish Supplements набират все повече сили! Благодарение на усилените проучвания на шведските изследователски центрове на марката на б...

Whey Protein Deluxe идва вече и ГОЛЯМ!

Whey Protein Deluxe идва вече и ГОЛЯМ!

22 Ноември 2017

Ето я и най - накрая голямата опаковка, на един от най - добрите суроватъчни протеини на пазара! Вече ще се ...

Защо имаме дефицит на витамин Д!

Защо имаме дефицит на витамин Д!

10 Ноември 2017

Около 80% от населението на САЩ страда от дефицит на витамин Д под една или друга форма. След като научите ня...

Milky Way, Mars, Bounty и Snickers вече и за спортисти!

Milky Way, Mars, Bounty и Snickers вече и за спортисти!

08 Ноември 2017

Трудно е да си представим по – популярни десерти, отколкото Snickers, Mars, Bounty и Milky Way! Това са мож...