Хапче за ум!

Добавена на 12 Август 2016 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими


Сега ще ви представим една от най – полезните хранитлени добавки за студенти и за хора занимаващи се с мисловна дейност!

DMAE е съкращение за диметиламиноетанол. Това е аминокиселина, която се среща в малки количества в мозъка. Основната полз от тази добавка е, че действа като градивен елемент или прекурсор на Холин в тялото.

Холинът има неразделна роля при когнитивните процеси. Холин е нужен за образуването на ацетилхолин (невротрасмитер, предаващ информацията в мозъка и отговорен за памет, познание и стабилно настроение). Той участва в изграждането на клетъчните мембрани и е нужен за образуването и поддържането на миелиновите обвивки на нервите, които предпазват нервните клетки и осигуряват оптимално предаване на нервната информация.DMAE може да се намери в малко на брой хранителни източници като аншоа и сардини, но поради ограничените количества, намиращи се в тези храни, единственият начин за приемане на потентни дози DMAE е използване на този продукт като хранителна добавка.

Защо да преимате ДМАЕ ?

С няколко думи, ДМАЕ ще доведе до подобряване на памет и общата мощност на мозъка.Идеаелен е за по време на сесия или при професия свързана с прекомерна мисловна дейсност.Приемащите ДМАЕ обикновено усещат по лесно възприемане на информация и по бързото и разбиране. Отделно от това съсредоточаването и концентрирането става по-добро и по – бързо.

Тази добавка може да подобри настроението ви и да помогне за лечение на редица заболявания и състояния. Тя се казва, за да помогне за облекчаване на стреса, безпокойство и намаляване на симптомите на депресия.DMAE също така стимулира спортните постижения. Подобрява енергийния метаболизъм в организма като същевременно се стимулира по-бързо време за реакция и по-добра координация на движенията.Накрая, добавката помага да се гарантира, мазнини се транспортират от черния дроб към клетките, където те могат да бъдат изгорени, което може да доведе до резултати, загуба на тегло.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Как да разерем дали имаме дефицит на Омега 3?

Как да разерем дали имаме дефицит на Омега 3?

23 Март 2018

Независимо дали искате да качвате мускулна маса, да свалите излишните килограми или просто да заздравите организма си, то рибеното масло е хранителна...

Cvetita Herbal отново с нов продукт!

Cvetita Herbal отново с нов продукт!

20 Март 2018

Л-карнитинът е най-ефективното вещество за изгаряне на мазнини. Той играе важна роля в метаболизма на маз...

Carbo Stop Pro Series!

Carbo Stop Pro Series!

20 Февруари 2018

Cvetita Herbal не случайно са лидери в натуралните добавки! Добрият билков продукт винаги е по – добър от хи...

К2 – витаминът, без който костите и сърцето не могат!

К2 – витаминът, без който костите и сърцето не могат!

13 Февруари 2018

Калцият заздравява костите и намалява риска от остеопороза – тази теория бе лансирана в продължение на години...