Хапче за ум!

Добавена на 12 Август 2016 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими


Сега ще ви представим една от най – полезните хранитлени добавки за студенти и за хора занимаващи се с мисловна дейност!

DMAE е съкращение за диметиламиноетанол. Това е аминокиселина, която се среща в малки количества в мозъка. Основната полз от тази добавка е, че действа като градивен елемент или прекурсор на Холин в тялото.

Холинът има неразделна роля при когнитивните процеси. Холин е нужен за образуването на ацетилхолин (невротрасмитер, предаващ информацията в мозъка и отговорен за памет, познание и стабилно настроение). Той участва в изграждането на клетъчните мембрани и е нужен за образуването и поддържането на миелиновите обвивки на нервите, които предпазват нервните клетки и осигуряват оптимално предаване на нервната информация.DMAE може да се намери в малко на брой хранителни източници като аншоа и сардини, но поради ограничените количества, намиращи се в тези храни, единственият начин за приемане на потентни дози DMAE е използване на този продукт като хранителна добавка.

Защо да преимате ДМАЕ ?

С няколко думи, ДМАЕ ще доведе до подобряване на памет и общата мощност на мозъка.Идеаелен е за по време на сесия или при професия свързана с прекомерна мисловна дейсност.Приемащите ДМАЕ обикновено усещат по лесно възприемане на информация и по бързото и разбиране. Отделно от това съсредоточаването и концентрирането става по-добро и по – бързо.

Тази добавка може да подобри настроението ви и да помогне за лечение на редица заболявания и състояния. Тя се казва, за да помогне за облекчаване на стреса, безпокойство и намаляване на симптомите на депресия.DMAE също така стимулира спортните постижения. Подобрява енергийния метаболизъм в организма като същевременно се стимулира по-бързо време за реакция и по-добра координация на движенията.Накрая, добавката помага да се гарантира, мазнини се транспортират от черния дроб към клетките, където те могат да бъдат изгорени, което може да доведе до резултати, загуба на тегло.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
BLACK FIRE се завърна!

BLACK FIRE се завърна!

22 Юни 2018

След дълги месеци на липса, black fire отново е тук,в нова и модерна опаковка! Освен опаковките по 60 и 120 капсули, фирмата Pure Nutrition пуска и ...

НОВО - Масло от шам-фъстък

НОВО - Масло от шам-фъстък

21 Юни 2018

Fitness1.bg иска да ви представи един иновативен, свръх полезен продукт от марката OSTROVIT! Хранителните сп...

Dorian Yates - суплементи от ново поколение!

Dorian Yates - суплементи от ново поколение!

19 Юни 2018

Fitness1 има удоволствието да ви предложи още една марка на световно равнище! Dorian Yates ! Дориан Андрю М...

Царят на бърнарите - OxyELITE Pro /OLD Version/

Царят на бърнарите - OxyELITE Pro /OLD Version/

31 Май 2018

Знаете ли, че точно този продукт е най - продаваният и най - силният бърнар създаван някога? Преди да ви каж...