Дуейн Джонсън – СКАЛАТА!

Добавена на 01 Септември 2016 | Категория: Статии | Добави в любими


Нека проследим малко интерсният живот на една легенда в киното и кеча!

Началото на кариерата му в кеча не е случайна. Дуейн Джонсън е роден на 2 май 1972 г. в Маями. Израства в Бетълхем, Пенсилвания. Дядо му , Питър Майвия, е бил кечист. От 1982 до 1988, след смъртта на дядо му, баба му става ръководител на кеч компания. Баща му Роки Джонсън е бивш шампион по двойки в WWF. Скалата последвал приема на семейстовто си. В началото на кеч кариерата си Дуейн Дъглас Джонсън се бори, като Роки Майвия (Rocky Maivia), комбинирайки имената на баща си и дядо си.Дуейн Джонсън става известен, докато е кечист на Световната федерация по кеч в периода 1996-2004 г, където бързо прави кариера. Две години след започването си Джонсън става световен шампион на федерацията и един от най-известните кечисти. След 2001 година той съсредоточава своите усилия в актьорството, въпреки че продължава да прави откъслечни появявания в кеча с рекламна цел.

Сега ще ви споделим някой неща, които най – вероятно не знаете за СКАЛАТА!

Ако си мислите, че голям мъжага като Скалата няма никакви страхове, ще трябва да ви разочароваме . Джонсън има така наречената арахнофобия или казано по – простичко- страх от паяци.

Ето и един факт за неговото потекло. Скалата е наполовина афроамериканец и половината самоанец. Баща му е афроамериканец, а майка му е самоанка.

Таноа Рийд, братовчеда на Джонсън е негов дубльор в филмите му повече от 13 години. Рийд изглежда почти като Джонсън и дори често е спиран за автографи, защото феновете на Скалата го мислят за него.Ето и един цитат на Скалата, който може да ви заингригува:

„Не мога да отрека, че мисълта да стана губернатор или дори президент е доста примамлива. А и освен това, това ще бъде една възможност да окажа реално влияние върху живота на хората в цял свят. Но има много други неща, които искам да свърша първо.“
С тези думи актьорът и легенда от кеча Дуейн Джонсън обяви в интервю за списание GQ амбициите си за политическа кариера.Ето и като за последно примерното хранене на легендарната канара мускули:

300 гр риба треска,12 цели яйца,2 купички овесена каша, около 200 гр сладки картофи, 4 купички зеленчуци по избор, 300 гр пилешко месо, 6 купички бял ориз,1 с.л. рибено масло,300 гр червено месо на скара (телешко, свинско),120 гр печени картофи,спаначена салата,30 гр млечен протеин
Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Важни добавки, за предотвратяване на мускулния разпад!

Важни добавки, за предотвратяване на мускулния разпад!

21 Януари 2018

Представяме на вашето внимание няколко суплемента, които ще ви помогнат да активирате анаболните процеси в тялото си, и така с правилна тренировка и х...

Как да предотвратим застоя и претренирането!

Как да предотвратим застоя и претренирането!

20 Януари 2018

Претренирането може да нанесе сериозни щети върху тялото ви. Особено вредно е за начинаещите, които се излагат...

Защо е важно да имаме здрави коремни мускули?

Защо е важно да имаме здрави коремни мускули?

19 Януари 2018

Въпрос: Постоянно получавам травми в долната част на гърба. Чувал съм, че заздравяването на коремната преса п...

Подсилете имунитета, през зимните месеци!

Подсилете имунитета, през зимните месеци!

14 Януари 2018

Ето няколко основни съставки, които ще поддържат имунната Ви система силна през студените месеци. Глутамин О...