Дуейн Джонсън – СКАЛАТА!

Добавена на 01 Септември 2016 | Категория: Статии | Добави в любими


Нека проследим малко интерсният живот на една легенда в киното и кеча!

Началото на кариерата му в кеча не е случайна. Дуейн Джонсън е роден на 2 май 1972 г. в Маями. Израства в Бетълхем, Пенсилвания. Дядо му , Питър Майвия, е бил кечист. От 1982 до 1988, след смъртта на дядо му, баба му става ръководител на кеч компания. Баща му Роки Джонсън е бивш шампион по двойки в WWF. Скалата последвал приема на семейстовто си. В началото на кеч кариерата си Дуейн Дъглас Джонсън се бори, като Роки Майвия (Rocky Maivia), комбинирайки имената на баща си и дядо си.Дуейн Джонсън става известен, докато е кечист на Световната федерация по кеч в периода 1996-2004 г, където бързо прави кариера. Две години след започването си Джонсън става световен шампион на федерацията и един от най-известните кечисти. След 2001 година той съсредоточава своите усилия в актьорството, въпреки че продължава да прави откъслечни появявания в кеча с рекламна цел.

Сега ще ви споделим някой неща, които най – вероятно не знаете за СКАЛАТА!

Ако си мислите, че голям мъжага като Скалата няма никакви страхове, ще трябва да ви разочароваме . Джонсън има така наречената арахнофобия или казано по – простичко- страх от паяци.

Ето и един факт за неговото потекло. Скалата е наполовина афроамериканец и половината самоанец. Баща му е афроамериканец, а майка му е самоанка.

Таноа Рийд, братовчеда на Джонсън е негов дубльор в филмите му повече от 13 години. Рийд изглежда почти като Джонсън и дори често е спиран за автографи, защото феновете на Скалата го мислят за него.Ето и един цитат на Скалата, който може да ви заингригува:

„Не мога да отрека, че мисълта да стана губернатор или дори президент е доста примамлива. А и освен това, това ще бъде една възможност да окажа реално влияние върху живота на хората в цял свят. Но има много други неща, които искам да свърша първо.“
С тези думи актьорът и легенда от кеча Дуейн Джонсън обяви в интервю за списание GQ амбициите си за политическа кариера.Ето и като за последно примерното хранене на легендарната канара мускули:

300 гр риба треска,12 цели яйца,2 купички овесена каша, около 200 гр сладки картофи, 4 купички зеленчуци по избор, 300 гр пилешко месо, 6 купички бял ориз,1 с.л. рибено масло,300 гр червено месо на скара (телешко, свинско),120 гр печени картофи,спаначена салата,30 гр млечен протеин
Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Релеф, релеф и пак релеф!

Релеф, релеф и пак релеф!

25 Април 2018

Ако искате да постигнете желания релефен вид за кратко време, следващият нисковъглехидратен план от 7 стъпки е точно за вас. Търсенето на релефа за...

Интересна комбинация за повече енергия и горене на мазнини!

Интересна комбинация за повече енергия и горене на мазнини!

22 Април 2018

Коензим Q10 Коензим Q10, повишава производството на енергия в тялото, което ви зарежда за през деня и по врем...

Чай за намаляване на стреса!

Чай за намаляване на стреса!

21 Април 2018

Намалете нивата на кортизола с няколко чаши от напитката на баба Вече трябва да сте разбрали с вредите, които...

Кога е най - удачно да тренираме?

Кога е най - удачно да тренираме?

19 Април 2018

Кое време в денонощието се смята за оптимално за провеждане на една тренировка? Активността на човешкия орган...