Да се справим с акнето!

Добавена на 10 Януари 2018 | Категория: Статии | Добави в любими

За някои хора пъпките по лицето са истински кошмар. Няма начин да се отървеш от тях. Известният английски културист и блогър Търнър разказа как може да се справите.

23-годишният Брайън Търнър стана не само звездата на Instagram, но и популярен човек сред хората, които имат проблемна кожа. Особено след като той каза на всички абонати за нова уникална рецепта, която ще ви помогне да се отървете от акнето.

Акнето го преследва през целия му живот. В продължение на много години той страда от този проблем. Когато започва да приема специални спортни храни и фармацевтични добавки, лицето му се покрива цялото с акне, което се развива в резултат на повишен тестостерон в организма.

Брайън опитал всичко! Той използвал специални гелове и кремове, кръвопреливания, парни бани, екскурзии с козметични цели, но нищо не помогнало. Въпреки това, с промяната в диетата си накрая се сдобил с дългоочакваната чиста и красива кожа.

Така че, Брайън спрял да яде млечни и месни продукти, започнал да яде повече зеленчуци и плодове, да пие повече вода. След известно време нещата започнали да се подобряват.

"Ако страдате от тежко акне, отхвърлете всички млечни продукти, наблегнете на водата, както и зеленчуците", пише Брайън. "Ако следвате това правило, ви гарантирам, че за кратко време ще забележите положителни промени в кожата си. Да следваш този режим не е много приятно отначало, но ще свикнете с него. И чистата кожа е най-мощната и приятна мотивация ", разказва Брайън Търнър

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Няколко съвета за отслабване!

Няколко съвета за отслабване!

16 Юни 2018

Как да бъдем винаги в добра форма, без да се подлагаме на страдания и стрес? Каква е тайната? Всъщност тайна няма. Това е повтаряно хиляди пъти – ред...

Кристиано Роналдо ви съветва да...

Кристиано Роналдо ви съветва да...

14 Юни 2018

Амбициозен, успешен, атлетичен, неуморим в преследването на високите си цели. Това е Кристиано Роналдо. Мноз...

Помощ! Нисък тестостерон.

Помощ! Нисък тестостерон.

12 Юни 2018

Отгворът е прост, може да се крие в спорта, който практикувате, сега ще ви запознаем с едно проучване на груп...

Чудотворният чесън!

Чудотворният чесън!

09 Юни 2018

Чесънът се нарежда като едно от най-мощните средства за защита на организма за всички времена. Като ефективнос...