Да се справим с акнето!

Добавена на 10 Януари 2018 | Категория: Статии | Добави в любими

За някои хора пъпките по лицето са истински кошмар. Няма начин да се отървеш от тях. Известният английски културист и блогър Търнър разказа как може да се справите.

23-годишният Брайън Търнър стана не само звездата на Instagram, но и популярен човек сред хората, които имат проблемна кожа. Особено след като той каза на всички абонати за нова уникална рецепта, която ще ви помогне да се отървете от акнето.

Акнето го преследва през целия му живот. В продължение на много години той страда от този проблем. Когато започва да приема специални спортни храни и фармацевтични добавки, лицето му се покрива цялото с акне, което се развива в резултат на повишен тестостерон в организма.

Брайън опитал всичко! Той използвал специални гелове и кремове, кръвопреливания, парни бани, екскурзии с козметични цели, но нищо не помогнало. Въпреки това, с промяната в диетата си накрая се сдобил с дългоочакваната чиста и красива кожа.

Така че, Брайън спрял да яде млечни и месни продукти, започнал да яде повече зеленчуци и плодове, да пие повече вода. След известно време нещата започнали да се подобряват.

"Ако страдате от тежко акне, отхвърлете всички млечни продукти, наблегнете на водата, както и зеленчуците", пише Брайън. "Ако следвате това правило, ви гарантирам, че за кратко време ще забележите положителни промени в кожата си. Да следваш този режим не е много приятно отначало, но ще свикнете с него. И чистата кожа е най-мощната и приятна мотивация ", разказва Брайън Търнър

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Как да предотвратим застоя и претренирането!

Как да предотвратим застоя и претренирането!

20 Януари 2018

Претренирането може да нанесе сериозни щети върху тялото ви. Особено вредно е за начинаещите, които се излагат на голям риск от контузии. Ако натовар...

Защо е важно да имаме здрави коремни мускули?

Защо е важно да имаме здрави коремни мускули?

19 Януари 2018

Въпрос: Постоянно получавам травми в долната част на гърба. Чувал съм, че заздравяването на коремната преса п...

Подсилете имунитета, през зимните месеци!

Подсилете имунитета, през зимните месеци!

14 Януари 2018

Ето няколко основни съставки, които ще поддържат имунната Ви система силна през студените месеци. Глутамин О...

Правилен преход след диета!

Правилен преход след диета!

13 Януари 2018

Отказали сте се от вредните навици, гледали сте нетърпеливо всяко движение по кантара, брояли сте дните до пос...