Да се справим с акнето!

Добавена на 10 Януари 2018 | Категория: Статии | Добави в любими

За някои хора пъпките по лицето са истински кошмар. Няма начин да се отървеш от тях. Известният английски културист и блогър Търнър разказа как може да се справите.

23-годишният Брайън Търнър стана не само звездата на Instagram, но и популярен човек сред хората, които имат проблемна кожа. Особено след като той каза на всички абонати за нова уникална рецепта, която ще ви помогне да се отървете от акнето.

Акнето го преследва през целия му живот. В продължение на много години той страда от този проблем. Когато започва да приема специални спортни храни и фармацевтични добавки, лицето му се покрива цялото с акне, което се развива в резултат на повишен тестостерон в организма.

Брайън опитал всичко! Той използвал специални гелове и кремове, кръвопреливания, парни бани, екскурзии с козметични цели, но нищо не помогнало. Въпреки това, с промяната в диетата си накрая се сдобил с дългоочакваната чиста и красива кожа.

Така че, Брайън спрял да яде млечни и месни продукти, започнал да яде повече зеленчуци и плодове, да пие повече вода. След известно време нещата започнали да се подобряват.

"Ако страдате от тежко акне, отхвърлете всички млечни продукти, наблегнете на водата, както и зеленчуците", пише Брайън. "Ако следвате това правило, ви гарантирам, че за кратко време ще забележите положителни промени в кожата си. Да следваш този режим не е много приятно отначало, но ще свикнете с него. И чистата кожа е най-мощната и приятна мотивация ", разказва Брайън Търнър

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Свободни тежести или машини? част 1

Свободни тежести или машини? част 1

18 Март 2018

Кое от двете трябва да изберете за максимално добра тренировка? Силовата тренировка може да ви се струва объркваща, ако започвате сега или е минало д...

Хранителни добавки за начинаещи!

Хранителни добавки за начинаещи!

17 Март 2018

Всеки начинаещ си задава доста въпроси преди и когато започне да тренира! С тази статия ще отговорим на един о...

Вдъхновяващи цитати от Силвестър Сталоун

Вдъхновяващи цитати от Силвестър Сталоун

15 Март 2018

Вдъхновяващи цитати от Силвестър Сталоун Като тинейджър, бъдещото холивудско светило Силвестър Сталоун, бил ...

Интересни ползи от казеина!

Интересни ползи от казеина!

11 Март 2018

В тази статия ще обърнем внимание на вид протеин, който ни е добре познат с основното си действие, а именно ба...