Чували ли сте за Касапина?

Добавена на 13 Юли 2016 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими


В тази статия няма да разказваме страшна история, а ще разгледаме един от най - популярните азотни бустери - THE BUTCHER!

За отрицателно време, този азотен бустер се наложи като един от най – силните и действащи добавки на пазара. Действието му се усеща няколко минута след приема и кара организма да се препрограмира, и да включи на свръх режим. Началото на описанието на THE BUTCHER, не е написано просто ей така : "Пуснете на свобода, звяра-спящ във Вас!"

Освен уникалния му ефект, той се отличава от другите подобни на пазара с невероятните си вкусове!Сега, ще разгледаме състава, главният отговорник за звеския му ефект!

Като за начало на етикета имате посочени 4 отворени бленда ( всяка една от съставките е ясно посочена в какво количество е). Имате напомпващ, енергетизиращ, бленд за издръжливост и витаминен такъв. Взети заедно, образуват най – мощният бустер, който някога ще пробвате!


Да започнем със съставките:

AAKG и Arginine HCL работят като прекурсор на азотния оксид, той разширява кръвоносните съдове, което води до по-добро напомпване и по-добро снабдяване с кислород на сърцето и всички останали мускулни клетки.Поднесени в комбинация, двете форми на аргинина се усвояват по различен начин и ефектът им е по - добър

Цитрулин малат осигурява по-добро изпомпване. Оказва положително влияние в производството на АТФ и намаляването на млечната киселина, което води до повече енергия и по-добро възстановяване.
Интересен е избора на съставката натриев цитрат. Той е продиктуван от честите оплаквания на трениращи от гадене, в повечето случай заради лека непоносимост към бета аланина или просто претрениране.Тази съставка е сложена за да прекрати появата на това неприятно чувство и да можете да тренирате необезпокоявано.Друга интересна съставка е Калий ,той е основен вътреклетъчен йон, който играе важна роля в електролитния баланс. Калиевите йони участват в провеждането на импулсите по нервните влакна, в синаптичното предаване на нервното възбуждение и осъществяване на мускулните контракции, в поддържането на сърдечния автоматизъм и др. Контрактилната функция на миокарда, белтъчната обмяна, гликогеносинтеза, тонусът на вегетативната нервна система зависят в голяма степен главно от съотношението натрий-калий.

Тирозин (Tyrosine) може да помогне на атлетите да избегнат претренирането чрез своята способност да намалява многократно умората.

Таурин (Taurine) също увеличава обема на клетката. Таурин (Taurine) е жизненоважен за усвояването на мазнините, абсорбирането на мастно разтворимите витамини, функциите на мозъка и нервната система, транспортирането на електролити през клетъчните мембрани.

Кофеине химично съединение, което се среща естествено в кафе, чай , кола, гуарана, мате и други продукти. Той е добре познат със свойствата си да стимулира централната нервна система и умствената дейност. Съставката повишава тонуса и концентрацията, увеличава енергията, повишава кръвното налягане и има изразен диуретичен ефект. Кофеин намалява умората и повишава физическата издръжливост, което го превръща в подходящ продукт за спортисти и хора, подложени на интензивно психическо или физическо натоварване.Следващата съставка в THE BUTCHER e Amaranthus Cruentus. Произходът на едно от наименованията му (амарант) е от Древна Гърция, където означава „неугасващото“, неувяхващото цвете.Този екстракт ще допринесе за мотивацията и доброто настроение по време на тренировка, тъй като вдига нивата на сератонин.
Nelumbo Nucifera или по – познат като индийски лотос. Той действа чрез алкалоидите, които съдържа в себе си, като лотузин, диметил-коклаурин, неферин и нуциферин.Те имат широк спектър от приложение, в случая е използва съдоразширяващия и подобряващ концентрацията ефект.

Glucuronolacton – Действа като антиоксидант и подпомага пречистването на тялото от вредни токсини.

Бета аланин - среща се натурално в тялото, особено в бързо-свиващите се мускулни фибри. Под формата на дипептида карнозин (ß-alanyl-L-histidine) подтиска нивата на ph в тялото и по този начин редуцира генерирането на млечна киселина по време на мускулно натоварване, което с няколко думи означава, че чувството за умора ще е настъпва много по – бавно от обичайно. Количеството карнозин е директно зависимо от наличието на Beta-Alanine в тялото, ето защо допълването му от хранителни добавки е особено подходящо при активно спортуващи или при необходимост от повече издръжливост.

Кратин Монохидрат е най-разпространената и доказана форма на креатин. Монохиратната форм на креатина, увеличава силата и резултатите от възстановяване на АТР, което позволява по-дълги и по-интензивни реировки.

Tri-creatine Malate е резултат от съединяването на три молекули креатин и една малиева киселина. Това позволява по-бързото активиране на Кребс цикъла, който е жизнено важен за покачването на нивата на ATP в организма.

Глицинът е неесенциална аминокиселина, която спомага за образуването на мускулна тъкан и превръща глюкозата в енергия. Също така глицинът е важен при поддържане на централната нервна системаMAGNESIUM BIS-GLYCINATE - подпомага предаване на нервни импулси и мускулни функции Подпомага предаването на нервните импулси и мускулните функции. Необходим за образуването на енергия. Регулира нивата на кръвната захар и холестерола.

Витамин C се използва от тялото при метаболизма на аминокиселините и усвояването на много хранителни вещества като Фолиева киселина (Витамин B9) и желязо. Витамин C е много ефективен антиоксидант, предпазва клетките и молекулите в тялото от свободните радикали и вредните кислородни молекули, които са продукт на метаболизма или влиянието на околната среда.

Fitness1.bg ви препоръчва :

THE BUTCHER !

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

  • Anonimus
    Power Team The Butcher ... Царят !
    13 Юли в 23:31
Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Спирулина – изворът на живота!

Спирулина – изворът на живота!

14 Август 2018

Спирулината е позната още по времето на древните маи и ацтеки, които са укрепвали и подмладявали организма си с нейна помощ. Едноклетъчните сини водо...

Какво е Бакопа мониери ?

Какво е Бакопа мониери ?

10 Август 2018

Бакопа е блатна билка, позната от векове в традиционната индийска медицина. Друго популярно нейно име е брахм...

FA ви дава възстановяване за всеки ден!

FA ви дава възстановяване за всеки ден!

02 Август 2018

FA Nutrition е повече от екстремна марка! Създадоха един от най - добрите продукти, които се борят за възстан...

Ново от FA NUTRITION!

Ново от FA NUTRITION!

01 Август 2018

Уникален нов продукт от любимата ви марка FA NUTRITION! Той не само ще накара мускула да достигне заветни ра...