Бързо, лесно и вкусно - заместител на хранене за шампиони!

Добавена на 19 Юли 2016 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими


Всеки един от нас, който води активен начин на живот, ще се съгласи, че качественото храненето е едно от най – трудно постижимите неща в днешния забързан живот.

Повечето от нас са чести посетители на кухнята за бързо хранене, която е меко казано несъвместима с желанието за атлетично тяло и здравословен начин на живот!Точно заради това в тази статия ще ви запознаем с един перфектен продукт, с който може да заместите 1 или повече хранения пълноценно. Представете си, че можете да избегнете мазната баничка сутрин, от която цял ден имате киселини , с един страхотен шейк с всевъзможни вкусове, който ще е здравословен и ще ви държи сит до следващото хранене!

Това е възможно чрез така наречените протеинови матрици, по – конкретно в тази статия ще ви разкажем за бижуто на PURE NUTRITION - PROTEIN COMPLEX!

Протеиновата матрица на PN представлява смес от шест първокачествени източника на протеин : суроватъчен протеин концентрат, Суроватъчен протеин изолат, Суроватъчен протеин хидролизат , Млечен протеин , Мицеларен Казеинат, Яйчен албумин .Този микс от внимателно подбрани протеини може да зареди организма с необходимите нутриенти и да те държи сит с часове. Освен протеин има и 5.5 грама въглехидрати в дозата от 30 грама, които са отговорни за източника на енергия в организма. Продуктът се произвежда в Германия и точно заради това може да използваме израза: Гарантирано немско качество.Хубавото на Protein complex е , че може да се употребява и не само като заместител на хране! Protein Complex съдържа източници на протеин с различна бързина на усвояване, приемът му може да бъде също преди и след тренировка. Веднага след прием на Protein Complex, суроватъчният протеинов микс започва да възстановяава мускулните тъкани, а по-бавно усвояващите се протеини млечен,казеин и яйчен албумин доставят на тялото аминокиселини в следващите няколко часа.Този здравословен коктейл от различни протеини се предлага в няколко страхотни вкуса: Банан, бисквита с крем, ванилов сладолед, двоен шоколад и ягода. Всеки един от тях е направен, така че да задоволи и най – претенциозният потребител. В състава си PN използват само най – утвърдените и качествени в хранителната промишленост овкусители.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
Добавка за СПАРТАНЦИ!

Добавка за СПАРТАНЦИ!

24 Април 2018

Искате ли ексползивна сила, концентрация и мотивиращо изгаряне в мускула? Намерихте точната добавка, CVETITA Herbal ще ви осигури всичко нужно за ...

Колагенът и 7-те негови ползи!

Колагенът и 7-те негови ползи!

30 Март 2018

Какво представлява колагенът? Колагенът е вещество, което играе важна роля в образуването на костите, хрущял...

Как да разерем дали имаме дефицит на Омега 3?

Как да разерем дали имаме дефицит на Омега 3?

23 Март 2018

Независимо дали искате да качвате мускулна маса, да свалите излишните килограми или просто да заздравите орга...

Cvetita Herbal отново с нов продукт!

Cvetita Herbal отново с нов продукт!

20 Март 2018

Л-карнитинът е най-ефективното вещество за изгаряне на мазнини. Той играе важна роля в метаболизма на маз...