Бързо, лесно и вкусно - заместител на хранене за шампиони!

Добавена на 19 Юли 2016 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими


Всеки един от нас, който води активен начин на живот, ще се съгласи, че качественото храненето е едно от най – трудно постижимите неща в днешния забързан живот.

Повечето от нас са чести посетители на кухнята за бързо хранене, която е меко казано несъвместима с желанието за атлетично тяло и здравословен начин на живот!Точно заради това в тази статия ще ви запознаем с един перфектен продукт, с който може да заместите 1 или повече хранения пълноценно. Представете си, че можете да избегнете мазната баничка сутрин, от която цял ден имате киселини , с един страхотен шейк с всевъзможни вкусове, който ще е здравословен и ще ви държи сит до следващото хранене!

Това е възможно чрез така наречените протеинови матрици, по – конкретно в тази статия ще ви разкажем за бижуто на PURE NUTRITION - PROTEIN COMPLEX!

Протеиновата матрица на PN представлява смес от шест първокачествени източника на протеин : суроватъчен протеин концентрат, Суроватъчен протеин изолат, Суроватъчен протеин хидролизат , Млечен протеин , Мицеларен Казеинат, Яйчен албумин .Този микс от внимателно подбрани протеини може да зареди организма с необходимите нутриенти и да те държи сит с часове. Освен протеин има и 5.5 грама въглехидрати в дозата от 30 грама, които са отговорни за източника на енергия в организма. Продуктът се произвежда в Германия и точно заради това може да използваме израза: Гарантирано немско качество.Хубавото на Protein complex е , че може да се употребява и не само като заместител на хране! Protein Complex съдържа източници на протеин с различна бързина на усвояване, приемът му може да бъде също преди и след тренировка. Веднага след прием на Protein Complex, суроватъчният протеинов микс започва да възстановяава мускулните тъкани, а по-бавно усвояващите се протеини млечен,казеин и яйчен албумин доставят на тялото аминокиселини в следващите няколко часа.Този здравословен коктейл от различни протеини се предлага в няколко страхотни вкуса: Банан, бисквита с крем, ванилов сладолед, двоен шоколад и ягода. Всеки един от тях е направен, така че да задоволи и най – претенциозният потребител. В състава си PN използват само най – утвърдените и качествени в хранителната промишленост овкусители.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
ALL IN - Стак за шампиони

ALL IN - Стак за шампиони

20 Септември 2018

Искате ли да направите най - правилната покупка на суплементи? Ако отговорът е да, това е вашият стак! Той не само ще ви накара да тествате лимит...

Малко хапче, много сила, кое е то?

Малко хапче, много сила, кое е то?

05 Септември 2018

Синефринът, като хранителна добавка е познат от близо десетилетие, а за науката той е познат от 1944 год. Ка...

Бъдете в перфектна форма с LevroLean!

Бъдете в перфектна форма с LevroLean!

04 Септември 2018

Бърнарите са един от най - важните продукти в периода на топене на мазнините! Този продукт ще ви осигори най...

Xtreme Napalm HARDCORE!

Xtreme Napalm HARDCORE!

01 Септември 2018

Внимание, доволните клиенти от xtreme napalm са много, за да ги зарадва FA NUTRITION направи най - добрия си ...