Бавна комбинация, за бърз ефект!

Добавена на 17 Септември 2017 | Категория: Статии | Добави в любими
С тази статия ще Ви помогнем да "подсилите" нощното възстановяване на мускулатурата, което ще доведе до гарантирани, положителни резултати в покачването на чиста мускулна маса и най-вече, ще предотврати разпадането на вече изградената с много труд мускулатура!
Комбинацията, която ще Ви предложим е само от две хранителни добавки и то много добре познати и масово използвани от трениращи и не трениращи, но много рядко комбинирани една с друга. Ето затова, ние Ви приканваме да обедините тези две хранителни добавки, за да получите уникален резултат!Казеин

Едно от най- големите предимства на казеина е фактът, че хората го усвояват много бавно. Някои видове казеин стабилно доставят аминокиселини към мускулите в продължение на 7 часа, което помага за предотвратяването на разграждането на мускулната тъкан по време на сън или между храненията.

Ленено масло

Като добър източник на незаменими мастни киселини, лененото масло предлага много ползи за здравето, включително повишаване на мускулния растеж, добро възстановяване и загуба на мазнини. То забавя още повече усвояването на казеиновия протеин, когато се консумира преди лягане.Комбинирайте ги по следния начин

Консумирайте 2-3 супени лъжици ленено масло заедно с казеина или 15-30 минути преди да изпиете шейка (20-40 грама казеинов протеин, смесен с вода или нискомаслено мляко), точно преди лягане.

Протеинов шейк, който съдържа казеин (за предпочитане мицеларен) снабдява мускулите с много важни аминокиселини за през цялата нощ.

Лененото масло, консумирано заедно с него или 15-30 минути преди това, удължава устойчивия темп на доставяне на аминокиселини дори още повече, което е страхотно за бодибилдърите.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Важни, първи стъпки!

Важни, първи стъпки!

23 Юни 2018

Независимо дали ви е писнало да сте залепени за дивана в хола или не сте тренирали от дълго време, този наръчник е за вас. Сигурно сте притеснени и не...

Няколко съвета за отслабване!

Няколко съвета за отслабване!

16 Юни 2018

Как да бъдем винаги в добра форма, без да се подлагаме на страдания и стрес? Каква е тайната? Всъщност тайна ...

Кристиано Роналдо ви съветва да...

Кристиано Роналдо ви съветва да...

14 Юни 2018

Амбициозен, успешен, атлетичен, неуморим в преследването на високите си цели. Това е Кристиано Роналдо. Мноз...

Помощ! Нисък тестостерон.

Помощ! Нисък тестостерон.

12 Юни 2018

Отгворът е прост, може да се крие в спорта, който практикувате, сега ще ви запознаем с едно проучване на груп...