Бавна комбинация, за бърз ефект!

Добавена на 17 Септември 2017 | Категория: Статии | Добави в любими
С тази статия ще Ви помогнем да "подсилите" нощното възстановяване на мускулатурата, което ще доведе до гарантирани, положителни резултати в покачването на чиста мускулна маса и най-вече, ще предотврати разпадането на вече изградената с много труд мускулатура!
Комбинацията, която ще Ви предложим е само от две хранителни добавки и то много добре познати и масово използвани от трениращи и не трениращи, но много рядко комбинирани една с друга. Ето затова, ние Ви приканваме да обедините тези две хранителни добавки, за да получите уникален резултат!Казеин

Едно от най- големите предимства на казеина е фактът, че хората го усвояват много бавно. Някои видове казеин стабилно доставят аминокиселини към мускулите в продължение на 7 часа, което помага за предотвратяването на разграждането на мускулната тъкан по време на сън или между храненията.

Ленено масло

Като добър източник на незаменими мастни киселини, лененото масло предлага много ползи за здравето, включително повишаване на мускулния растеж, добро възстановяване и загуба на мазнини. То забавя още повече усвояването на казеиновия протеин, когато се консумира преди лягане.Комбинирайте ги по следния начин

Консумирайте 2-3 супени лъжици ленено масло заедно с казеина или 15-30 минути преди да изпиете шейка (20-40 грама казеинов протеин, смесен с вода или нискомаслено мляко), точно преди лягане.

Протеинов шейк, който съдържа казеин (за предпочитане мицеларен) снабдява мускулите с много важни аминокиселини за през цялата нощ.

Лененото масло, консумирано заедно с него или 15-30 минути преди това, удължава устойчивия темп на доставяне на аминокиселини дори още повече, което е страхотно за бодибилдърите.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Статии
Свободни тежести или машини? част 1

Свободни тежести или машини? част 1

18 Март 2018

Кое от двете трябва да изберете за максимално добра тренировка? Силовата тренировка може да ви се струва объркваща, ако започвате сега или е минало д...

Хранителни добавки за начинаещи!

Хранителни добавки за начинаещи!

17 Март 2018

Всеки начинаещ си задава доста въпроси преди и когато започне да тренира! С тази статия ще отговорим на един о...

Вдъхновяващи цитати от Силвестър Сталоун

Вдъхновяващи цитати от Силвестър Сталоун

15 Март 2018

Вдъхновяващи цитати от Силвестър Сталоун Като тинейджър, бъдещото холивудско светило Силвестър Сталоун, бил ...

Интересни ползи от казеина!

Интересни ползи от казеина!

11 Март 2018

В тази статия ще обърнем внимание на вид протеин, който ни е добре познат с основното си действие, а именно ба...