Синергията при хранителните добавки ( I-ва част )

Добавена на 06 Октомври 2011 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими


4 перфектни комбинации между различни хранителни добавки за оптимална сила, мускулен растеж, изгаряне на мазнини и енергия!Думата синергия се отнася за взаимодействието между две или повече вещества, които произвеждат комбинират ефект, който е по - голям от сумата на вещества по отделно. В забързаната индустрия на добавките, където постоянно се появяват нови и нови продукти, постоянно се говори за синергичен ефект, но без никакви доказателства в повечето случаи.

Много комбинации са се препоръчвали нон-стоп през годините без подкрепа черно на бяло. За щастие, научната общност в момента започва да вижда ползите от това реално да се разберат синергичните ефекти между отделните продукти, за да се постигне максимален резултат на взаимодействие. Независимо дали целта ви е горене на мазнини, изграждане на мускули, увеличаване на силата или подобряване на фокуса и енергията, ние ви даваме най - добрите комбинации от хранителни добавки, въз основа на отчетените интерактивни ефекти.

Стак за горене на мазнини: кофеин, екстракт от зелен чай, йохимбин и синефрин


Ако проучите съставките на най- добрите формули за изгаряне на мазнини, то най - вероятно ще откриете точно тази комбинация от добре познати елементи.

Проучванията през годините са показали, че тези съставки, приемани самостоятелно или в комбинация, насърчават намаляването на теглото и усвояването. Тази смес усъвършенства изгарянето на мазнините чрез синергично подобряване на освобождаването и окислението на мазнините. Трябва да се отбележи, че няколко показват, че въздействието им може да се подобри, ако се приемат преди кардио дейност.

Специално в този стак, йохимбинът блокира алфа-2 адренорецепторите на близките неврони, което води до по- усилено отделяне на норепинефрин. Изобилието на норепинефрин прави възможно свързването с бета-рецепторите на адипоцитите (мастните киселини) и сигнализира за мобилизацията на мазнините. Този ефект се усилва от добавянето на синефрин, тъй като той е с подобна структура като норепинефрина и се свързва със същите рецептори.

Кофеинът е класически стимулант на централната нервна система, но изследванията показват, че положителното му въздействие върху метаболизма на мазнините се дължи на увеличаването на мобилизацията на мазнините от адипоцитите в кръвообращението. В резултат на това повече мазнини се използват за енергия. А с по- добрата мобилизация на мазнините идва реда на зеления чай да свърши своята работа.

Зеленият чай съдържа висока концентрация на полифенолни съединения, известни като катехини, а епигалокатехин- 3 – галат (ECCG) е най - важен от тях. ECCG подобрява скоростта на метаболизма сам по себе си с около 4%. Изследванията показват, че екстракт от зелен чай и кофеин действат в синхрон като инхибират ензимите катехол- О- метилтрансфераза и фосодиестераза, които обикновено разграждат катехоламините (като норепинефрин). В резултат на това катехоламините може да се запазят по- дълго в организма, на по- високи нива, като по този начин засилват окисляването на мазнините.

Доза


Има стимулантни свойства, които са присъщи на тези добавки, така че винаги трябва да се започне с най- ниската препоръчителна доза и постепенно да се увеличава на основата на изграден толеранс и резултати.

Кофеин


За оптимални резултати вземете 100- 200 милиграма по 3 пъти на ден между храненията. В тренировъчни дни: 200- 400 милиграма, около 30 минути преди тренировка.

Екстракт от зелен чай


Вземете 200- 400 милиграма стандартизиран EGCG три пъти на ден между храненията. В тренировъчни дни взимайте по една доза 30 минути преди да тренирате.

Йохимбин


Взимайте 2- 20 милиграма йохимбин 3 пъти на ден между храненията. В тренировъчни дни консумирайте една доза 30 минути преди тренировка.

Синефрин


Използвайте стандартизиран екстракт от цитрусов сок заедно с 5- 20 милиграма синефрин. Взимайте го 3 пъти на ден между храненията. В тренировъчни дни- една доза 30 минути преди тренировка.

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Коментари

 • Anonimus
  Емил А има ли продукт който да ги комбибира ?
  06 Октомври в 13:55
 • Anonimus
  simo ЕМИЛ има, казва се OXYELITE PRO!
  06 Октомври в 14:18
 • Anonimus
  Емил В Оксито няма Зелен чай и Синефрин ;) СИМО ... :)
  06 Октомври в 14:24
Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
ALL IN - Стак за шампиони

ALL IN - Стак за шампиони

20 Септември 2018

Искате ли да направите най - правилната покупка на суплементи? Ако отговорът е да, това е вашият стак! Той не само ще ви накара да тествате лимит...

Малко хапче, много сила, кое е то?

Малко хапче, много сила, кое е то?

05 Септември 2018

Синефринът, като хранителна добавка е познат от близо десетилетие, а за науката той е познат от 1944 год. Ка...

Бъдете в перфектна форма с LevroLean!

Бъдете в перфектна форма с LevroLean!

04 Септември 2018

Бърнарите са един от най - важните продукти в периода на топене на мазнините! Този продукт ще ви осигори най...

Xtreme Napalm HARDCORE!

Xtreme Napalm HARDCORE!

01 Септември 2018

Внимание, доволните клиенти от xtreme napalm са много, за да ги зарадва FA NUTRITION направи най - добрия си ...