Магическо хапче за отслабване от Далечния Изток

Добавена на 21 Юли 2016 | Категория: Хранителни добавки | Добави в любими


Хранителната добавка, наречена форсколин направи фурор в битката с мазнините . Най – голям интерес беше предизвикан, когато бе показана в телевизионното шоу на популярния лекар (д-р Оз).

Милиони хора потвърждават ефекта на „хапчето, приемано за Светия граал на отслабването”. Изненадващ е един интересен аспект на хранителната добавка с форсколин, а именно, че тя мигновено ускорява метаболизма при поглъщане, като в същото време в клинично изследване показа, че не само гори мазнините, но и разгражда мастната тъкан и я трансформира в лишени от тлъстини мускули.

Ето и малко информация за самото растение:

Растението е кръстено на шведския изследовател Петер Форскал. Член на семейство Mентови, Колеус форсколий се среща по планинските склонове в Непал, Индия, Тайланд.В традиционни азиатски медицински направления като Хинду и Аюрведа растението е било често използвано за лечение на различни болестни състояния.Всичко звучи наистина като магия, за това да обясним и от научна гледна точка, как действа.

Това вълшебно цвете от семейство ментови предизвика революция в отслабването. Тя се дължи на активната съставка във форсколина – Purist Health Forskolin, химическо вещество с редица ползи за здравето и отслабването. Форсколинът повишава нивата на ензим, наречен чувствителна на хормоните липаза – който гори тлъстините вътре в тялото. Форсколинът също така стимулира производството на цикличния аденозин монофосфат (cAMP), молекула, която задейства освобождаването на щитовиден хормон, който също гори телесните мазнини и калориите. Този процес ускорява метаболизма и произвежда естествена енергия, която запазвате през целия ден. Това революционно откритие е решението за топенето на тлъстините.

Сега идва и момента да кажем нещо и за цикличният аденозин монофосфат (cAMP):

cAMP помага на тялото ви да гори тлъстините като стимулира производството на ензимите и хормоните, които подхранват метаболизма и изгарят излишните калории. Това ви предпазва от натрупването на нови тлъстини и изгаря съществуващите мазнини осигурявайки повече енергия на тялото.Също така повишава нивата на щитовидния хормон и нивата на тестостерона, което естествено води до повишаване както на горенето на тлъстините, така и до изграждането на телесна маса без тлъстини. Увеличаването на тестостерона стимулира по-ефикасно синтезиране на протеини, което спомага увеличаването на чистата мускулна маса. cAMP във фосколина активира протеиновата киназа, която участва в разграждането на градивните елементи на мастните тъкани познати като триглицериди. По-малкото количество триглицериди носи огромна полза за здравето като цяло.Има и проведени клинични изследвания! Участници свалят до 5 кг в изследването

Скорошно клинично изследване бе следвано от 30 души в продължение на 12 седмици, които взимат по 350 мг форсколин е бе стриктно контролирано. Участниците свалят до 6 кг всеки. Това се равнява на около 15% от общите им телесни мазнини и на 10.5% от теглото им.Форсколин доведе до благоприятни промени в композицията на тялото като значително снижи процента на телесните мазнини и мастната маса в сравнение с плацебо групата. Изненадваща бе тенденцията към значително повишаване на лишената от тлъстини телесна маса в групата, вземала форсколин в сравнение с плацебо групата. С други думи, тлъстините се превръщат в лишени от мазнини мускули. Оралното поглъщане на по 350 мг екстракт от форсколин по два пъти на ден за период от 12 седмици показа, че благоприятно променя композицията на тялото, като в същото време превръща тлъстините в мускули при хората с наднормено тегло и затлъстяване. Резултатите показват, че форсколинът е терапевтично вещество за регулиране и лечение на затлъстяването.Може би най-изненадващата част относно изследването е фактът, че на участниците е казано изобщо да не променят хранителния си режим или обичайните си навици. Точно така, те свалиха средно по 7.5 кг без физически упражнения или промяна в храната.

Още изследвания показват, че оралното приемане на форсколин (250 мг на 10% екстракт от форсколин по два пъти на ден) за период от 12 седмици благоприятно променя композицията на тялото, като в същото време повишава костната маса и серумните нива на свободния тестостерон при мъже с наднормено тегло и затлъстяване. Резултатите показват, че форсколин е вероятно терапевтично вещество за регулирането и лечението на затлъстяванеЕдин от най - добрите бърнари на пазара, съдържащ потентно количество форсколин е GO HARD 2.0. !

BodyTime.bg препоръчва следните продукти:

Етикети:

Коментари

Влезте с потребителското си име или се регистрирайте, за да публикувате коментар.
Още от Хранителни добавки
НОВО - INTRA FORMULA от Swedish Supplements

НОВО - INTRA FORMULA от Swedish Supplements

28 Ноември 2017

Както знаете, Swedish Supplements набират все повече сили! Благодарение на усилените проучвания на шведските изследователски центрове на марката на б...

Whey Protein Deluxe идва вече и ГОЛЯМ!

Whey Protein Deluxe идва вече и ГОЛЯМ!

22 Ноември 2017

Ето я и най - накрая голямата опаковка, на един от най - добрите суроватъчни протеини на пазара! Вече ще се ...

Защо имаме дефицит на витамин Д!

Защо имаме дефицит на витамин Д!

10 Ноември 2017

Около 80% от населението на САЩ страда от дефицит на витамин Д под една или друга форма. След като научите ня...

Milky Way, Mars, Bounty и Snickers вече и за спортисти!

Milky Way, Mars, Bounty и Snickers вече и за спортисти!

08 Ноември 2017

Трудно е да си представим по – популярни десерти, отколкото Snickers, Mars, Bounty и Milky Way! Това са мож...