Най-важните добавки за силови изпълнения

Добавена на 23 Октомври, Категория: Хранителни добавки, 1 коментар

Powerlifing-ът има многобройни фенове по света и често успехът и удовлетворението от постиженията се свежда до правилната суплементация.

Прибавянето на точните добавки към хранителния режим, неминуемо ще доведе до по-добри резултати. Ето и най-ключовите помощници в битката с големите килограми.
Прочети цялата статия >

Dennis Wolf лице на новата серия на Amix - MuscleCore!

Добавена на 22 Октомври, Категория: Хранителни добавки, 2 коментара
Днес излезе информация за нова серия на бързо набиращата скорост английска компания - Amix Advanced Nutrition. Подобно на повечето големи, европейски марки, Amix впечатлява с безкомпромисно качество и широка продуктова гама.

Новата, специална серия ще се казва Five Stars MuscleCore Series и ще включва 10 нови продукта.
Прочети цялата статия >

Гарциния Камбоджа

Добавена на 21 Октомври, Категория: Хранителни добавки, 1 коментар
Едно от най-нашумелите в последно време растения е южноазиатското чудо Гарциния Камбоджа (Garcinia Cambogia). Плодовете на това дърво се използват от години в индийската кухня, но по-скорошни изследвания разкриват многобройните му здравословни ползи.

Основните му свойства свързани с фитнеса, са способността му да убива апетита и да блокира натрупването на мазнини при консумация на въглехидрати. Това го прави уникален по рода си помощник в борбата с излишните мазнини.
Прочети цялата статия >

Подсилете имунната система преди зимния сезон

Добавена на 21 Октомври, Категория: Хранителни добавки, 1 коментар

Зимата вече чука на вратата, а с нея идва и най-неприятната част - сезонът на гриповете. Със затруднения трафик по улиците и студа, настинките са последното нещо, което бихме искали да преживеем зимата. За трениращите хора, всяко разболяване означава връщане крачка назад и отдалечаване от постигането на целите, тъй като тялото приема борбата с вируса за приоритет пред изграждането на мускул. Ето няколко основни съставки, които ще поддържат имунната Ви система силна през студените месеци.
Прочети цялата статия >

Годишни награди за добавки на годината на Bodybuilding.com

Добавена на 08 Октомври, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
Най-престижните награди в сферата на хранителните добавки безспорно са на гиганта www.bodybuilding.com Всяка година по това време потребителите на сайта определят победителите във всяка категория спортни, хранителни добавки. Ето и победителите за 2013г.
Прочети цялата статия >

Революционната формула аминокисели на Ronnie Coleman

Добавена на 02 Октомври, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
В индустрия, в която дързостта, иновативността биват възнаградени, стремежът на компаниите е да експериментират възможно най-много, за да бъдат една крачка пред останалите.

Дългоочакваният нов продукт от серията на Ronnie Coleman се казва Amino-tone и определено не е просто поредния продукт в категорията.

Освен задължителните аминокиселини от разклонена верига (BCAA), продуктът предсатвя две революционни бленди.
Прочети цялата статия >

Нови версии на Animal Rage и Animal Pak

Добавена на 25 Септември, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
С популяризирането на предтренировъчната категория хранителни добавки, появата на нов продукт всяка седмица стана нещо нормално. Като отговор на голямата конкуренция, от Universal са решили да обновят своя добре познат Animal Rage. Засега се появи само снимка, на която основно впечатление прави фрапантната разликата в грамажа в сравнение със старата версия. 151гр. при същото количество дози на фона на сегашните 315гр., определено говори за цялостно нов продукт. Иронично, новото име е Animal Rage XL.
Прочети цялата статия >