Най-важните добавки за силови изпълнения

Добавена на 23 Октомври, Категория: Хранителни добавки, 1 коментар

Powerlifing-ът има многобройни фенове по света и често успехът и удовлетворението от постиженията се свежда до правилната суплементация.

Прибавянето на точните добавки към хранителния режим, неминуемо ще доведе до по-добри резултати. Ето и най-ключовите помощници в битката с големите килограми.
Прочети цялата статия >

Dennis Wolf лице на новата серия на Amix - MuscleCore!

Добавена на 22 Октомври, Категория: Хранителни добавки, 2 коментара
Днес излезе информация за нова серия на бързо набиращата скорост английска компания - Amix Advanced Nutrition. Подобно на повечето големи, европейски марки, Amix впечатлява с безкомпромисно качество и широка продуктова гама.

Новата, специална серия ще се казва Five Stars MuscleCore Series и ще включва 10 нови продукта.
Прочети цялата статия >

Гарциния Камбоджа

Добавена на 21 Октомври, Категория: Хранителни добавки, 1 коментар
Едно от най-нашумелите в последно време растения е южноазиатското чудо Гарциния Камбоджа (Garcinia Cambogia). Плодовете на това дърво се използват от години в индийската кухня, но по-скорошни изследвания разкриват многобройните му здравословни ползи.

Основните му свойства свързани с фитнеса, са способността му да убива апетита и да блокира натрупването на мазнини при консумация на въглехидрати. Това го прави уникален по рода си помощник в борбата с излишните мазнини.
Прочети цялата статия >

Подсилете имунната система преди зимния сезон

Добавена на 21 Октомври, Категория: Хранителни добавки, 1 коментар

Зимата вече чука на вратата, а с нея идва и най-неприятната част - сезонът на гриповете. Със затруднения трафик по улиците и студа, настинките са последното нещо, което бихме искали да преживеем зимата. За трениращите хора, всяко разболяване означава връщане крачка назад и отдалечаване от постигането на целите, тъй като тялото приема борбата с вируса за приоритет пред изграждането на мускул. Ето няколко основни съставки, които ще поддържат имунната Ви система силна през студените месеци.
Прочети цялата статия >

Кордицепс - магическата гъба

Добавена на 15 Октомври, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
Кордицепс (Cordyceps) е странно-изглеждаща гъба, с трудно за произнасяне име, която, обаче, заслужава вниманието на всеки.

Като се замислим, енергията вероятно е най-важният ресурс на планетата. Хората правят чудеса, за да разполагат с енергия, било то, за да захранват себе си или колите си. Колко важни са за Вас сутрешното кафе или предтренировъчният, енергиен продукт?
Прочети цялата статия >

Годишни награди за добавки на годината на Bodybuilding.com

Добавена на 08 Октомври, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
Най-престижните награди в сферата на хранителните добавки безспорно са на гиганта www.bodybuilding.com Всяка година по това време потребителите на сайта определят победителите във всяка категория спортни, хранителни добавки. Ето и победителите за 2013г.
Прочети цялата статия >

Революционната формула аминокисели на Ronnie Coleman

Добавена на 02 Октомври, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
В индустрия, в която дързостта, иновативността биват възнаградени, стремежът на компаниите е да експериментират възможно най-много, за да бъдат една крачка пред останалите.

Дългоочакваният нов продукт от серията на Ronnie Coleman се казва Amino-tone и определено не е просто поредния продукт в категорията.

Освен задължителните аминокиселини от разклонена верига (BCAA), продуктът предсатвя две революционни бленди.
Прочети цялата статия >