Нов аминокиселинен продукт от DYMATIZE!

Добавена на 11 Юни, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

По пример на своите конкуренти, макар с не-малко забавяне, гигантът Dymatize се включва в свръх-популярната категория аминокиселинни продукти за по време на тренировка.

Новият продукт ще се казва Amino Pro и ще има за цел да задоволи нуждите около тренировката на всеки бодибилдър, начинаещ или напреднал.
Прочети цялата статия >

Най-после протеинов бар от BSN!

Добавена на 10 Юни, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
След края на ерата на вкусния BSN Decadence Bar, изглеждаше сякаш BSN са се отказали от тази категория хранителни добавки. Току що се появи информация за наследник на любимото изкушение на много бодибилдъри и фитнес любители.

Новият протеинов бар ще носи простото име Syntha-6 Bar
Прочети цялата статия >

Нови плодови вкусове за COMBAT

Добавена на 04 Юни, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
Новините от Muscle Pharm не спират да валят. След обявяването на 8lb разфасовка на Combat, се появи информация и за плик от 10lb (4544гр.) Сега става въпрос и за два нови вкуса, с които обогатяват гамата.
Прочети цялата статия >

AMIX с изцяло нова продуктова линия - AMIX PERFORMANCE!

Добавена на 03 Юни, Категория: Хранителни добавки, 1 коментар
Набиращата все повече сила английска компания AMIX, ползваща се с доверие и от българските потребители, добави към онлайн каталога си нова серия продукти. Визията е изцяло в бяло, а целта на продуктите би могла да се обедини около една обща идея - ИЗДРЪЖЛИВОСТ.
Прочети цялата статия >

Специален стак за изгаряне на мазнини от Muscle Pharm

Добавена на 28 Май, Категория: Хранителни добавки, 1 коментар
Лидерът Muscle Pharm продължава с пълна сила да наводнява пазара с нови разфасовки, вкусове и продукти. Този път става въпрос за промо пакет от двата най-популярни продукта за изгаряне на марката - термогенният фетбърнър Shred Matrix и CLA Core.
Прочети цялата статия >

Optimum Performance Energy

Добавена на 25 Май, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
Optimum Nutrition обяви появата на нов аминокиселинен продукт - Performance Energy. По тъмната си визия прилича на серията на Performance Whey и Whey Isolate. Доколко продуктът наистина е нов?
Прочети цялата статия >

FitMiss с първо ново попълнение

Добавена на 24 Май, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар
Първият допълнителен продукт към дамската серия на Muscle Pharm - Fit Miss е вече факт. След като малко занемариха бранда си след първоначалната му поява, най-после дамите ще могат да се възползват от нещо ново.
Прочети цялата статия >