Малко хапче, много сила, кое е то?

Добавена на 05 Септември, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар


Синефринът, като хранителна добавка е познат от близо десетилетие, а за науката той е познат от 1944 год. Както сами виждате е имало достатъчно време за да се проучат действията му. Без съмнение, всеки един, който иска да отслабва или практикува спорт, свързан с продължително във времето натоварване, като бойни спортове или футбол, трябва да се замисли за този невероятен продукт!
Прочети цялата статия >

Бъдете в перфектна форма с LevroLean!

Добавена на 04 Септември, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

Бърнарите са един от най - важните продукти в периода на топене на мазнините!

Този продукт ще ви осигори най - важните съставки, които ще разкрият целия потенциал на тялото ви.

[b]LevroLEAN е безопасна и ефективна хранителна добавка за всеки, който се стреми към постигане и поддържане на стройна и изваяна физика.
Прочети цялата статия >

Xtreme Napalm HARDCORE!

Добавена на 01 Септември, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

Внимание, доволните клиенти от xtreme napalm са много, за да ги зарадва FA NUTRITION направи най - добрия си продукт, още по - добър!

FA Nutrition Xtreme Napalm Hardcore е революционна пред-тренировъчна добавка, създадена предимно за активно спортуващи и атлети, които искат да получат максимума от своята тренировка!
[b]
Прочети цялата статия >

Не се подвеждайте по бързите диети!

Добавена на 30 Август, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

Краткосрочните тежки диети са индивидуални хранителни навици, които предизвикват загуба на тегло в близък план. Те наистина не работят в дългосрочен период, т.е. не водят до дългосрочно и стабилно намаляване на мазнините. При краткосрочните строги диети липсва енергия, подходящ протеин, достатъчно витамини и минерали, които са от съществено значение за мускулния растеж.
Прочети цялата статия >

Без пороци чрез Н-ацетил цистеин!

Добавена на 29 Август, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

Основната функция на NAC в човешкото тяло е като източник на мощния антиоксидант глутатион. След като премине през няколко антиоксидантни цикъла, глутатионът се разпада до глутамат и аминокиселини в свободна форма – L-цистеин и глицин. Евентуално същите аминокиселини може да бъдат използвани за формирането на нов глутатион. Проблемът в тази стъпка е слабата биоактивност на L-цистеин, а NAC осигурява нужните количества цистеин за този процес.
Прочети цялата статия >

Запознайте се с OSTROVIT!

Добавена на 23 Август, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

OstroVit e eдна от най-динамично развиващите се полски компании в бранша, тя реагира бързо на нуждите на потребителите. Няма значение дали тренирате или искате да имате здравословен начин на живот,

Богатото портфолиото на продукти е създадено по такъв начин, че всеки да може да намери нещо за себе си. OstroVit е печат на качество, който би могъл да навлезе в живота ви дълготрайно!
Прочети цялата статия >

2 капсули на ден, идвай в спалнята с мен!

Добавена на 22 Август, Категория: Хранителни добавки, Напиши коментар

Искате ли половинката ви да е очарована от вашето представяне в легото?
Да нямате никакви притеснения в спалнята?

Да, точно така, тези 2 бели и 2 червени капсули за Нея и Него са решение на вашите проблеми!

LHS е сет от 2 бели и 2 червени всяка съдържаща в себе си – комбинация от билки, които взаимно се допълват и увеличават активното си действие многократно. В белите капсули се съдържа комбинация от: епимедиум, сибирски женшен, левзея, сминдух, коприва.
Прочети цялата статия >