Кои са най-добрите упражнения за перфектно оформяне на гърдите?

Добавена на 26 Май, Категория: Упражнения, 13 коментара
Упражненията за гърди си приличат доста, но има такива, които ще ви помогнат да постигнете добри резултати доста по-бързо, особено ако става въпрос за оформяне. Точно за тях ще говорим в тази статия.

Може би имате увиснали и мазни гърди, които искате да стегнете и да приведете в привлекателен вид. Е, тези упражнения са точно за вас.
Прочети цялата статия >

Бицепсово сгъване с въже („чукчета с въже”)

Добавена на 13 Май, Категория: Упражнения, 7 коментара
Има едно убийствено упражнение във фитнеса, което аз лично много обичам, защото увеличава силата, обема и плътността на бицепса, а освен това предизвиква невероятно напомпване! Това упражнение е бицепсовото сгъване с въже („чукчета” с въже) на скрипец.

Хубавото на това упражнение, че ви поставя в позиция, при която трябва да се фокусирате върху поддържане на пълен контрол над тежестта през цялото време на изпълнение, а това гарантира постоянен здрав хват и качествено стягане.
Прочети цялата статия >

Как да оформим долната част от коремните мускули

Добавена на 14 Април, Категория: Упражнения, 13 коментара
Намирането на най-добрата тренировка за оформяне на долната част от корема невинаги е лесно. В тази статия ще ви помогнем да изградите наистина добра тренировка.

Преди да стигнем до трите упражнения, важно е да научите някои основни неща при тренирането за долната част на коремните мускули.

Първото нещо, което трябва да разберете, е това, че натоварването на тази зона от тялото няма да ви помогне да изгорите мазнините около нея. За да ги изчистите, трябва да изгорите мазнините по цялото тяло
Прочети цялата статия >

Напрегнатото ежедневие и пълноценната тренировка

Добавена на 25 Февруари, Категория: Упражнения, 2 коментара
В напрегнатото общество, което живеем, липсата на време за фитнес много често е причината за водене на непълноценен живот, било то физически, или хранителнен.

Дали е възможно да се направи истински добра тренировка след работа, когато бързате да се приберете при семейството си? Отговорът е в съставянето на тренировъчен план, изграден от комплексни упражнения.
Прочети цялата статия >

Едно упражнение за изграждане на ОГРОМНА предмишница

Добавена на 18 Февруари, Категория: Упражнения, 7 коментара

Едно упражнение за изграждане на огромна предмишница - сгъване на китката с дъмбел


Факт е, че когато става въпрос за тренировка за ръце, всеки се фокусира върху бицепса и трицепса. Това е разбираемо, но се замислете... Когато сте навън, много по-вероятно е да носите някаква тениска, а не потник.

Това означава, че най-видимата част от горната част на тялото ви са предмишниците. Така че има голям смисъл в това да се концентрирате върху тяхното развитие, за да ги направите мощни и силни.
Прочети цялата статия >

Едно упражнение за ЗВЕРСКИ трицепс

Добавена на 12 Февруари, Категория: Упражнения, 17 коментара
Едно от най - често срещаните действия при начинаещите бодибилдъри от поколения наред е следното - те решават, че първо трябва да имат големи ръце, веднага грабват щангата или дъмбелите във фитнеса, и започват да правят бицепсови сгъвания в залата, докато не могат да помръднат повече.

Ако сте начинаещи във фитнеса, четенето на тази статия ще ви спести доста главоболия и нерви. Има по-полезни упражнения от това да направите 1000 бицепсови сгъвания например. Може би дори не знаете, че най-големият мускул на ръката дори не е бицепсът.
Прочети цялата статия >

Четири съвета за изграждане на оформени гърди

Добавена на 02 Февруари, Категория: Упражнения, 11 коментара
Колко вдигаш? Това е постоянният въпрос, който всички използват, за да премерят своята телесна сила и мъжество във фитнеса.

Въпреки това, в тази статия, се надяваме да насочим вниманието ви към някои от другите фактори за изграждане на чудесно изваяни и впечатляващи гърди с помощта на няколко фитнес съвети и методики.
Прочети цялата статия >