Кралят на витамините!

Добавена на 18 Септември, Категория: Статии, Напиши коментар
В тази статия ще обърнем малко внимание на най-популярния витамин, а именно Витамин C!


Витамин С или Аскорбинова киселина е водно-разтворим витамин, добре известен със своята роля в подкрепа на имунната система. Тъй като тялото не може да произвежда Витамин C, то трябва да се набави от храната, която ядем всеки ден.
Прочети цялата статия >

Задължителни хранителни добавки за мъжете част 1

Добавена на 17 Септември, Категория: Статии, Напиши коментар

В тази статия ще разгледаме на кратко, от какви хранителни добавки има нужда всеки мъж (става въпрос за неспортуващи мъже)!

Има няколко причини, поради които мъжете имат нужда от хранителни добавки към менюто си:
Прочети цялата статия >

Майк Тайсън - искрено и лично

Добавена на 16 Септември, Категория: Статии, Напиши коментар


Тази статия ще бъде една извадка от интервю, дадено преди години в Сп. "Шпигел". В нея Тайсън говори за себе си, без да спестява нищо на читателя. Нещата, които Тайсън разказва за себе си могат да накарат човек да изгуби симпатията към великия боксьор, но от друга страна може и да стане точно обратното.
Прочети цялата статия >

Дуейн Джонсън – СКАЛАТА!

Добавена на 01 Септември, Категория: Статии, Напиши коментар


Нека проследим малко интерсният живот на една легенда в киното и кеча!

Началото на кариерата му в кеча не е случайна. Дуейн Джонсън е роден на 2 май 1972 г. в Маями. Израства в Бетълхем, Пенсилвания. Дядо му , Питър Майвия, е бил кечист. От 1982 до 1988, след смъртта на дядо му, баба му става ръководител на кеч компания. Баща му Роки Джонсън е бивш шампион по двойки в WWF. Скалата последвал приема на семейстовто си. В началото на кеч кариерата си Дуейн Дъглас Джонсън се бори, като Роки Майвия (Rocky Maivia), комбинирайки имената на баща си и дядо си.
Прочети цялата статия >

Монасите от Шаолин

Добавена на 22 Август, Категория: Статии, Напиши коментар


Шаолинските бойни изкуства са съчетание между духовни вярвания и праткически умения за самозащита. Монасите от шаолин вярват, че могат да калят духа си чрез медитация. Правят и упражнения, които да подготвят телата им за продължителните периоди на медитиране. Те сами разработили бойна система за близък бой, която включвала тренировки с оръжия и ръкопашен бой. След време тези техники не били достъпни само за тях, а вдъхновявали хиляди други хора по света. От векове монасите от Шаолин са направили бойните изкуства и будистките техники част от ежедневието им. През цялото това време те са се защитавали успешно срещу бандити, чужди нашественици и културни революции.
Прочети цялата статия >

Ето защо е добре да се спортува!

Добавена на 03 Август, Категория: Статии, Напиши коментар


Мотивацията е едно от най – важните неща, които човек трябва да има, за да може да тренира пълноценно! Тя е тази, която след дълъг работен ден, дава силите нужни, за посещение на залта или стадиона.

В тази статия ще ви дадем не малко причини, заради които да започнете да спортувате повече и то с желание.
Прочети цялата статия >

Никога не бихте предположили, че Арнолд....

Добавена на 29 Юли, Категория: Статии, 1 коментар


Арнолд Шварценегер е имал доста интересен живот. В тази статия ще обърнем внимание на малко известни факти за него!

Роден е през 1947 година в село Тал, Австрия. Бащиното му име е Алоис. Баща му Гюстав е бил в нацистката армия.

В началото на кариерата си, той става рекордьор по номинации за „Златна малинка“. Това е "награда", която се връчва за най - зле изиграна роля. Те обикновено се раздават в деня преди Оскар-ите. От 1983 година Шварценегер е номиниран за най-лош актьор за три филма, за най-лоша второстепенна роля за три филма и има една номинация за най-лоша екранна двойка.
Прочети цялата статия >