Кралят на хранителните добавки!

Добавена на 04 Юни, Категория: Статии, Напиши коментар
Ако искате да свалите излишните килограми, да изградите мускулна маса или просто да поддържате здравословно тегло, то трябва да подберете хранителен режим, който включва протеинови шейкове. На пазара има най - различни. Ако сте вегетарианец, то за вас има растителни протеинови шейкове, например от соев протеин.

Добавянето на хранителни добавки като витамини, минерали или такива, които помагат за подобряване процеса на усвояване на хранителните вещества за по- добро клетъчно хранене, ще гарантира, че поемате всички необходими хранителни елементи заедно с вашия протеинов шейк.
Прочети цялата статия >

Сурови или варени зеленчуци?

Добавена на 03 Юни, Категория: Статии, Напиши коментар
Много хора си задават въпроса дали суровата храна доставя много повече полезни микроелементи от готвената. Истината е следната. Готвенето на зеленчуците, особено прегарянето им, може да намали нивата на мастноразтворимите (A, E, K и Д) и водноразтворимите (Б и Ц) витамини.

Но въпреки потенциалната загуба на някои витамини в процеса на готвене, доста от хранителните вещества всъщност стават по - достъпни за организма, след като се сготвят.
Прочети цялата статия >

Видовете телесни мазнини!

Добавена на 28 Май, Категория: Статии, Напиши коментар
Телесните мазнини: най-лошия кошмар за всеки, който е загрижен за тялото си. Всички ние искаме да знаем как можем да предотвратим трупането им, как да се отървем от тях и как да изградим мускулна маса без да се омазним. Ако изгарянето на телесните мазнини ви е първостепенна грижа в момента, би било мъдро да инвестирате малко време в изучаването на точно този тип тъкани в тялото.

Целите на мазнините

Мазнините представляват тъкан, която е необходима на организма за широка гама от функции като регулирането на температурата, нормална репродуктивост (особено при жените), преодоляване на шок, регулиране на хранителни вещества и поддържане на здрава кожа, коса и нокти.
Прочети цялата статия >

Защо да приемаме течности по време на тренировка?

Добавена на 23 Май, Категория: Статии, Напиши коментар

Отговорът на върпоса е следният:

Храносмилателната система по време на тренировката рязко губи мощнос и не е добре да се претоварва с храна, но това не важи за течностите.

[b]Що се отнася до водата и спортните, тонизиращи изотонични напитки, то те не само са че може да се пият, но дори е необходимо за правилната работа на тялото ви по време на тренировка.
Прочети цялата статия >

Licorice Root!

Добавена на 21 Май, Категория: Статии, Напиши коментар
Mоже да премахне над 1200 токсина!

Коренът от женско биле е чудесен за детоксикация на организмаТова растение се използва в много китайски билкови формули за засилване ефекта на другите билки и намаляване на всякакви вредни ефекти, които те могат да имат. Някои вярват, че женското биле може да се справи с интоксикацията от алкохол и наркотици, въпреки че няма научни изследвания, които потвърждават това.

В Китай, женското биле е известно като „Великият детоксикатор”.
Прочети цялата статия >

Пикногенол - против болки в ставите!

Добавена на 20 Май, Категория: Статии, Напиши коментар
Търсите друг начин на защита срещу болките в коляното или рамото, които постоянно ви тормозят? Патентована съставка от кората на френския морски бор (Pinus pinaster) може би е отговорът.

Биофлавоноидите и полифенолите, които са съдържат в пикногенола са подобни на съединенията в червеното вино, които допринасят за способността му да подобрява здравето на сърцето. Изследванията са установили, че те носят множество ползи, включително намаляване на кръвното налягане и подобряване на здравето на кожата.
Прочети цялата статия >

Знаете ли кой е истинският РОКИ?

Добавена на 18 Май, Категория: Статии, Напиши коментар

Знаете ли, че има един-единствен боксьор, който никога не е губил на ринга и се оттегля непобеден от бокса?

Сигурно си задавате въпросът, кой е той?

Роки Марчиано, който преди 61 години - на 27 април 1956 – слага край на своята кариерата по собствено желание.
Прочети цялата статия >