Невероятни рамене за 8 седмици

Добавена на 21 Септември, Категория: Фитнес, Напиши коментар

„Нали сте чували приказката: „Не е толкова важно какво правиш, важното е как го правиш!”. Това е точно приложимо за бодибилдинга. Можете да имате хиляди тренировки зад гърба си и заради това, че са проведени неправилно, почти да нямате успех или дори да се контузите. Това е особено вярно при тренировката за раменете.

Има две неща, които винаги са били в основата й – едното са изтласкванията. Да станете по-силни и мощни при тях е най-сигурният начин да натрупате сериозна маса в раменете.
Прочети цялата статия >

Форсирани повторения при бицепсите

Добавена на 19 Септември, Категория: Фитнес, 6 коментара

Защо толкова много билдери тренират с партньор? Дали заради компанията или заради безопасността? Ако ги питате, ще чуете най-различни отговори, но главното е, че така може да се работи с форсирани повторения – една от най-широко разпространените тренировъчни техники.

Те са отличен начин да надхвърлите нормалните си силови граници. Ако например при сгъването с щанга можете да направите 8 повторения, преди да стигнете до отказ, със сигурност ще имате сили за още няколко, ако свалите малко от тежестта.
Прочети цялата статия >

Нови продукти в арсенала на Pure Nutrition, ексклузивно от Fitness1.BG !

Добавена на 18 Септември, Категория: Новини, 3 коментара

What else do you need?


Съвсем наскоро нашумялата напоследък Pure Nutrition зарадва многобройните си фенове с цели седем нови продукта, които претендират бързо да станат хит с своите категории. Залагащи на възможно най-пречистените суровини и цени без конкуренция, Pure Nutrition са на път да се отвърдят на пазара като безспорен лидер в света на спортните храни.
Прочети цялата статия >

Докосване на петите от лег

Добавена на 15 Септември, Категория: Упражнения, Напиши коментар

Тип : Силово
Основни мускули, извършващи движението : Коремни мускули
Други мускули, участващи в движението : Упражнението е изолирано
Екипировка и оборудване : Не е нужно
Ниво : Начинаещи
Движение : N/A
Прочети цялата статия >

Гръб за завиждане (II-ра част)

Добавена на 13 Септември, Категория: Тренировки, Напиши коментар

В осланянето на машините…


Краката и гърбът са двете мускулни групи, върху които обикновеният билдер по правило работи почти експлозивно с машините. Това е грешка на няколко нива. Въпреки че има много полезни и ценни машини, ако искате изключителен гръб, някои упражнения със свободни тежести са незаменими.
Прочети цялата статия >

Перфектното женско тяло

Добавена на 12 Септември, Категория: За жени, 3 коментара

Всяка дама иска да има перфектни извивки, добре оформени глутеуси и бедра.


Представяме на вашето внимание тренировъчна програма за цялостно стягане и оформяне на долната част на тялото за дами, които искат да изглеждат перфектно.
Прочети цялата статия >

Гръб за завиждане (I-ва част)

Добавена на 11 Септември, Категория: Тренировки, 3 коментара

Мислите, че знаете всичко за тренировката му, нали? Е, тогава защо той при вас не е такъв, какъвто искате? Ето защо – не знаете как точно ефективно да го тренирате, за да предизвикате екстремен растеж!


Но не се дразнете – самата му структура го прави най-трудната за трениране мускулна група. Хиляди билдъри го тренират с години и все още имат както да научат. Ако направите набиранията на лост или гребанията неправилно, само гъделичкате влакната на латералните мускули – толкова често срещан проблем, че е вече клише.
Прочети цялата статия >